Junkie Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 dobar dan.... bio do ortaka i blejalo se ceo dan... pokupio brdo filmova, klipova, muzike(eek-a-mouse rofl) itd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 (edited) Uzeo da uchim hemiju celu godinu, skontao da necu nishta nauchiti za sutra tako da sam razvio taktiku da nauchim strukturne formule LSD-a, koke i kofeina i da se nadam da ce me profanka pustiti na foru shto me gotivi :) Edited May 21, 2006 by Pajser Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Bio na nekom rodjendanu, gomila poznatih likova, 4 nepoznate ribe i ni jedna nije za kurac.. Skroz sam se skenjao.. Prozivao masu, popio par litara piva, pa otisao kuci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Uvatili me neki poslovi ovih dana, ne znam gde mi je dupe a gde glava, jos kao usput krenuo i da ucim. Juce bio na nekoj finoj zuraji, bilo ok komada, ali nekako nista bas da se istakne, no bitno je da ima veselja. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 beshe ovo jedanod boljih vikenda u proteklih nekoliko godina... Vlada dosahao u petak i otishao juche... oni njegovi se konachno smilovali i dali mu SLOBODAN VIKEND... da chovek ne poveruje... gde sve nismo bili, shta sve nismo radili, a Sladjana na rekreativnoj :o))) uzivancija... a sad u nove radne pobede, svi na svoje radne zadatke... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 lepo vreme. sunce. pogled ka Hramu. "Vostani Serbie" - se chuje iz zvuchnika, sjebao 15 turnova na RFW bzveze... bice ovo chudan dan vidim ja :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ustao jutros, odgledao EuroNews i saznao da mi se zemlja od danas zove Srbija. To znachi da cu skoro morati da menjam pasosh, lichnu kartu i vozachku - blah... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ustao vrlo rano,i za divno čudo odmoran sam iako sam legao oko 1. što to volim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ustao pre cuku vremena........doruckovao.....popio nes........sad cu da vim sta dalje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 arhg bolje mi je nego sinotj, idem do teretane da budzim biceps ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ozenio se ortak juce, od 5 sati pocelo, u 12 sam jedva dosao do kuce jer sam pio neku rakiju iz neke case, sto rece ovaj ortak od 0,200. Sad me malo boli glava. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ustao jedva zbog glupog fona Sad da ohladim sprite i krecem na heroje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 svratila sinoc oko 11 komsinica 'samo da mi nesto isprica' a ostala do 3...ocekujem posetu, al idem pre toga da klopam nesto... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 how you doin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 how you doin.. ← slow down tiger... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ustao, krenuo da cimnem nekoga, vidim nemam kredita... Sta, kako, vidim dopisivao sam se jednom devojkom... U polu snu, i sudeci po njenim reakcijama, sjebao sve... Majmune uspavani!:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Blah, ustao ranije nego obichno. Shveca mi bolesna i tera me da idem da kupim retardirani giros. Mrziiiii meeee. Slusham neku muzikicu da se razbudim a onda ko zna shta cu da radim. Blah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 moramo, jebiga :) mrzim mrtvo leto, i mrtvi prevoz, i jul i ispite i sve ostalo. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ne bih ni ja izlazio napolje. Eskivirao sam danas predavanje na faksu ali moram do blokova jer mi je dedi pozlilo zbog referenduma It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Dosao iz skole ← Kad pre? Joj koji je pakao napolju a druga sam smena u školi, još da bude gore prozori u učionici su nam direktno okrenuti ka suncu :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ustao, hasao, sad blejim nesto, pa treba da idem na posao da pomazem japancima na trgu. pih 4 dana po 4 sata dnevno = 100 evra meni odgovara posle nemam blage sta cu raditi. svratite do trga malo da gledate kako prave origami i slicno :) p.s. SUNCE VAS UVEK GLEDA MUAHAHAHHAHAHAHA! If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Kad pre? Joj koji je pakao napolju a druga sam smena u Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 i o5 ispalise za karte za guardiane... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Kenja mi se , ali trpim josh malo dok mi se bash onako opasno ne prisere , skoro dok ne krene samo da izlazi , jer onda kad sednem na WC sholju i sve pustim onako rafalno , osecaj je fenomenalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Idem u jedan na ovaj pred-popravni iz hemije, valjda ce me pusti, u svakom sluchaju, ne idem u shkolu, idem da se napijem u Kalenicu. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts