Jump to content

Recommended Posts

pa to ne moras da probas da bi znao da li je lose...valjda neke stvari jednostavno cujes od drugih,pa neki put i poverujes...a ako to pricam 10miliona ljudi onda je to verovatno tako...

Ili je tih 10 miliona poverovalo propagandi vlada vodecih zapadnih zemalja kako je droga uzas bla bla bla, dok pujdaju masi tablete, duvan i alkohol legalno. Da Amerika ima profit od koksa, heroina i vutre, veruj mi Bush bi se razvaljivao svaki dan na TV-u. Nego hors iz Avganistana, koks Kolumbija, vutra svuda okolo pa ti gledaj ;)

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Ili je tih 10 miliona poverovalo propagandi vlada vodecih zapadnih zemalja kako je droga uzas bla bla bla, dok pujdaju masi tablete, duvan i alkohol legalno. Da Amerika ima profit od koksa, heroina i vutre, veruj mi Bush bi se razvaljivao svaki dan na TV-u. Nego hors iz Avganistana, koks Kolumbija, vutra svuda okolo pa ti gledaj ;)
brate da li se meni cini,ili ti duvas?

vid'o sam deda mraza

a zashto je onda

Kolumbija:1g=$5

Amerika:1g=$100

informishi se malo pre nego shto hocesh da ispadnesh mudar :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ja podrzhavam taj zakon iako sam str8r shto se toga tiche.

Vlada dobila plus kod narkomana

Narkomani se vishe drogiraju i lakshe je manipulisati njima.

Dve muve jednim udarcem...

ma ovo nije nishta .. zar ti nisi chitao ono da su uveli obavezno placanje na porez za gudru u Americi. tipa ako te uhvate sa gudrom ne samo da dobijesh osudu za rasturanje nelegalne supstance nego dobijesh i kaznu zbog izbegavanja poreza. U prvih mesec dana skupili su 20mil$ .. ludost.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

za ilegalan softver se ne gleda kroz prste kao u ovom slucaju.

-kako se ne gleda.

-hotjesh da kazhes da ako mi neko upadne (recimo) na gajbu i nadje mi sve ove anime i programe, mozhe da me smara iako nisam prodavao/distribuirao/sta god.?

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

ono ja ne duvanim (da ne kazem da ne pusim) ali dunem tu i tamo ponekad kad je prilika drustvo atmosfera , i mislim da je to najboja kombinacija :P preterivanje u svakom smislu te sjebava na neki nacin.... ali opet zivot je dosadan kad se ne preteruje u necemu :) bah...

fallout_table.gif

-kako se ne gleda.

-hotjesh da kazhes  da ako mi neko upadne (recimo) na gajbu i nadje mi sve ove anime i programe, mozhe da me smara iako nisam prodavao/distribuirao/sta god.?

da stim shto ti se to kod nas nece desiti

ali u francuskoj npr hoce

neka osoba glupak hehe

svako unosenje otrova u sebe nije dobro, makar ga unosio ponekad tu i tamo... ffs

znachi ti ne pusis ne pijes ne jedes chokoladu ne jedes meso ne zvatjes zhvake ne gledas u monitor ne gledas u tv na udises vazduh u centru ne pijes koka kolu/ekvivalente ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR