Pajser Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Pade mi napamet da otvorim ovaj topic jer poslednjih pola sata jurim jebenu muvu po sobi. Toliko me je iznervirala da sam sipao malo koce u pepeljaru u nadi da ce sleteti tu da je pwnujem posle... Jako lukava muva, skriva se majstorski (chak shta vishe ja ne bih smislio bolja mesta za skrivanje). Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Pade mi napamet da otvorim ovaj topic jer poslednjih pola sata jurim jebenu muvu po sobi. Toliko me je iznervirala da sam sipao malo koce u pepeljaru u nadi da ce sleteti tu da je pwnujem posle... Jako lukava muva, skriva se majstorski (chak shta vishe ja ne bih smislio bolja mesta za skrivanje). ← Ja sam odavno tvrdio da je muva pametnija od pajsera ali mi niko nije verovao, sada je i sam priznao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) srbovanje by me,blok 45 :D generalno komarce mrzim iako sam maltene oguglao na njih,ostalih se vecinom bojim(fobija) Edited April 23, 2006 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) Komarce i Musice mrzim (Mnogo te musice upadaju u oci ) A imam fobiju od pcela, osa i kompanije Muve umeju da budu dosadne ali u principu, niti mi smetaju, niti ih primecujem nesto posobno Edited April 23, 2006 by FoxB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Muve su krajnje lagane za pwn, kad sleti na horizontalu mrtva je čak i ako nema Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DullaYa^ZaYceV Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 'Čele su mi kul, ako ih ne diraš, neće ti ništa, ose ubijam po pravilu u roku od 5 minuta od kad mi iskoče na radaru, nikad me nisu ujele ali nikad se ne zna i što da rizikujem, stršljena kad vidim uglavnom se ukurvim i čekam priliku da ga ubijem na instant-gib jer ako mu ostane 1hp opet je zajeban... inače osa ne može da te "UJEDE",čisto da ispravim,da ne živiš život u zabludi nego kako niko ne spomenu smrdi-bube? one su po meni najore po imenu,mada njihovo tajno oružije nisam "osetio"... a da,mnogo mrzim one male mušice,što ti upadnu u oko sa vremena na vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 paukovi i bubasvabe..... sve ostalo mogu da qliram i da pwnujem, ali ovo dvoje me freak-uje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Jedino komarce...ne mogu da uživam kako treba u najboljem godišnjem dobu zbog njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Pade mi napamet da otvorim ovaj topic jer poslednjih pola sata jurim jebenu muvu po sobi. Toliko me je iznervirala da sam sipao malo koce u pepeljaru u nadi da ce sleteti tu da je pwnujem posle... Jako lukava muva, skriva se majstorski (chak shta vishe ja ne bih smislio bolja mesta za skrivanje). ← javi kad je uhvatis matori... :) ni jedan insekt mi nije drag. za vreme leta, ne volim komarce. ovako ne volim "pajser muve", nikako ne mozes da ih uhvatis, a ujutru u 7 kada pocne da leti po sobi, i probudi me onim zujanjem pootvaram sve prozore da bi izasla... ali - kita... svidelo joj se unutra :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Muve i komarci smaraju, bubashvabe tamanim raznim hemijskim i bioloshkim oruzjem tipa Raid i Raptor Od insekata gotivim vilin konjice i paukove. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 mrzim sve bube i imam fobiju od vecine pogotvo velikih naravno ekstra se bojim pauka, ali oni nisu insekti... @Junkie: pauci nisu insekti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seronja Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 a brate, komarci najvise smaraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) Od insekata komarci Komarac kad nocu dodje i pocne da mi zuji na uvo onda pocnem da maltim rukama i ode.Ja taman opet zaspao a on ponovo :( nema kraja Edited April 23, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) Komarci me ne nerviraju sto sisaju corbu, nego sto pritm proizvode buku ko jebeni dzmbo dzet...Ono legnes da qntas, doso si do pola i izlece neki sisadzija iz steka i BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!111Rade ko jebeni budilnici Muve me ne nerviraju previse, sem onih velikih jer bas gadni izgledaju.Od svih insekata paukove jedino gotivim Imam zescu fobiju od "tvrdjih" insekata tipa bubasvaba/rus strsljen, majska buba itd...bljakbljakbljakbljakbljak... » Click to show Spoiler - click again to hide... «E ova je stradala od laka za kosu Edited April 23, 2006 by shone zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ako ishta mrzim to su muve koje zuje naokolo i komarci koji te jedu dok igrash basket. Sreca pa u proteklih 7 meseci nisam video nijednog insekta koji bi ugrozio moj mir (ne znam na koju foru, al' ovde nema nichega osim nekih tiny mushica koje lete oko cveca i po koja osa/pchela). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 @Junkie: pauci nisu insekti... ← Za mene je insekt sve sto ima vise od 4 noge ili 2 oka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Sve insekte mrzim, ponajvse muve jer su dosadne i mrzi me da ih ganjam kad ulete u gajbu :( Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm paukooooveeeeeeeeeee!!! =*( Odvratni su,tako hodaju ko neke baje sa tim nozicama,oduvek sam ih se plasio,u zhivotu nisam pipnuo pauka ili slicno kao moj brat kojix je O B O Z H A V A O! (jos uvek verovatno) Komarci smaraju...a bubasvabe,to je odvratno,hjeeeee muka mi je kako su crne i jos kada vidim neku zgazhenu,onako sve zeleno/zhuto iscurelo iz nje...e onda =O| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 neam pojma.....komarci i muve su najveci smaraci....a sta mrzim.....nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 smetaju mi generalno svi insekti i sva druga gamizhutja gamad koja nije klasifikovana tako...mooozda da napravim mali izuzetak kod "ptjele jer pravi djem" ali ni njih ne tolerishem mlogo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Pade mi napamet da otvorim ovaj topic jer poslednjih pola sata jurim jebenu muvu po sobi. Toliko me je iznervirala da sam sipao malo koce u pepeljaru u nadi da ce sleteti tu da je pwnujem posle... Jako lukava muva, skriva se majstorski (chak shta vishe ja ne bih smislio bolja mesta za skrivanje). ← Seri da si pocheo da se drogirash??? Au bre deco niste normalni. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 GRINJE jel' dobijem alergiju od njih =) sa ostalima se gotivim Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ja ne kapiram kako neko moze da se plashi paukova toliko da se totalno odseche kada ga vidi... ali bre mozak...MOZAAAKK!!!!!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Pauci rulaju BRE!! » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... «Cak i cice furaju pauke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 bljak fuj kaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts