iguana Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 To je paviljon arhitekte Alvara Size za Expo 98 u Lisabonu. ono u sredini je razapeto betonsko platno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 uuuu chika stijo...ova prva, aka "obavezan autoportret sebe u fensi shulji pre nego sto privedem 2 portugalke u sobu" je totalno reprezentativna =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 bash si pravi mushkarac kad bi mi neko rek'o da popravljash karburatore poverovao bi mu =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 znash li ti koliko kosta izgradnja jednog takvo ekspo projekta? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Dugo sam ignorisao ovaj topic, al vidim 44-ta strana pa reko da overim sta tu ima tako zanimljivo... I Posto sam video, rekoh sebi aj i ti debeli nesto da doprinesesh: Prvo ja u "pimp modu": ...a posto vidim da kacite i neke fotke sa puteshestvija, evo i moje iz 2003-ce: ... emirates airlinres... ...ovako je tamo bilo pre 30 godina: ...a onda polako ali sigurno... ...svi su poceli da odlepljuju usled viska novca koji je nemilosrdno sikljao iz zemlje u obliku crnog zlata - NAFTE. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ...da bi shvatili koliko je visok ovaj najluksuzniji hotel na svetu, pogledajte pri dnu koliki je automobil u odnosu na njega... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 aaaaaaaaa mojne ovaj luksuz, dodje mi da se ubijem -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) @stijo: Brate kada sam te video u onoj latino sulji (na prvoj slici) sa tim pogledom doslo je sam da ti kazem UZMI ME!!!! Edited May 15, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Starbache, Srbija za te skache :D Elem, tachno to shto reche Stija... bitna je ideja.. i primena.. nema to veze sa parama... kod nas jednostavno i za velike pare prave neke krsh krsh krsh... uzmi za to i primer sa reklamama na tvu.. uuuuzhaaas :) Svidja mi se ovaj Niggerov mali dokumentarac :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 Eh, kada bi to bilo tako jednostavno. Naravno da nije problem u idejama, ali kada su veliki projekti u pitanju onda tu ima puno, puno politike i to ne samo kod nas nego svuda na svetu. Kod nas je samo razlika u tome sto mora procentualno vise da uzme onaj kod koga se lobira i onda ne moze nista da se desi a kada se desi, desi se "lose". Generalno gledano je neumesno pricati da neki ljudi u nekoj drzavi nemaju ideje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 mislim da je stija 110% u pravu tj da kod nas stvari krenu da budu skenjavane u korenu tj kod projekata koje grura koju cemo krstiti sa "normalni mladi ljudi sa cool idejama, ali avaj bez veza" ne moze da progura do tradicionalno korumpiranih likova koji se ugrajuju na svemu od silnih dozvola do materijala i troshkova izgradnje... black&white sokolari i shadow3prsta sweet slike =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) nisam rekao da nemaju ideje, ali da te ideje ne izlaze na povrsinu, to je cinjenica. zasto je to tako, druga je prica pogledaj npr. crvenkapu na novom bgdu. koliko je para kostala ta zgrada, a toliko je ruzna da nemam rechi A i to da li je ruzhna je potpuno subjektivno. Uglavnom, ako te zanimaju ideje, trenutno ima po celom fakultetu izlozba (plakati Studio projekata) po hodnicima su polepljeni na celom spratu Arhitektonskog fakulteta, i ima bash finih radova. I nekako kapiram da ce kod nas pre neko da sagradi stambenu zgradu nego neki muzej itd.... vishe para. edit: da ne ostanem duzhan sliku... evo 2: 1. Diller & Scofidio - Blur building » Click to show Spoiler - click again to hide... « 2. Santiago Calatrava -The Fordham Spire » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited May 15, 2006 by Pesma-mrtve-dece Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 stijo , kad covek pogleda onu prvu sliku pomisli "koji gej" al onda ugleda KAISH :))) ← Posle one prve slike nema drugog kometara osim "koji gej" Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ma ne radi se o parama, nego o idejama. ← ako nema para, onda nema ni projekata pa ni ne mozesh da znash koliko smo ili nismo puni ideja. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ladno sam odgledao ceo topic..lajk vou!:) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 i'm too sexy for your party ← kad me vodish na pice :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 Tek sam sada provalio sta znaci na ovom forumu kada nekom kazu da je gej, to u stvari znaci: - Uh kako dobro izgleda, bas bih i ja volo ovako, ali ne smem posto sam mala sisica, aj sada cu da skuckam da je gej!!1111 ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 aaaaa... verovatno onda da si perverznjak na ovom forumu znachi kao neko posebno priznanje? :)) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Tek sam sada provalio sta znaci na ovom forumu kada nekom kazu da je gej, to u stvari znaci: - Uh kako dobro izgleda, bas bih i ja volo ovako, ali ne smem posto sam mala sisica, aj sada cu da skuckam da je gej!!1111 ← ahahah kako ovaj bole jednim pogledom sagleda suštinu :)) šalu na stranu, ti gej komentari su obično kad neko obuče nešto što nije neka default bazar odeća.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← isti Andonio Banderas iz onog filma o plaćenim ubicama :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 E BOLKE AJ BRISHI OVE DISKUSIJE O ARHITEKTURI SHTA TO TU RADI NA TOPICU O SLIKAMA HMMMM? :[ neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Tek sam sada provalio sta znaci na ovom forumu kada nekom kazu da je gej, to u stvari znaci: - Uh kako dobro izgleda, bas bih i ja volo ovako, ali ne smem posto sam mala sisica, aj sada cu da skuckam da je gej!!1111 ← BIG TIME ROFLAJA !!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 chemu takvi komentari stijo neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 pa gushish, lepo ti je rek'o :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 hvala ti shto si mi preveo ali realno gledajuci zashto se sve ostalo izmeshta sa ovog topica a kad krene spika o arhitekturi na slikama forumasha to ostaje? i realno boli me kurac ali onda dodjem i napishem velikim slovima da me neko ne bi shvatio ozbiljno i onda je starbak povredjen izvini starbache, samo ti kachi sve lepote sveta i prichaj o idejama neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts