LaG Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 :))))) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ja u odelu http://s67.photobucket.com/albums/h292/kil...nt=DSCN0983.jpg sup mada fuckers http://s67.photobucket.com/albums/h292/kil...nt=DSCN0982.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 wow = dijeta? lol? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) mrsav sam celog zivota :< evo jos slika ja i boginje jedemo najimba nesto sto sam probao u zivotu http://s67.photobucket.com/albums/h292/kil...current=ooo.jpg ja u havajci http://s67.photobucket.com/albums/h292/kil...w¤t=5.jpg i jos jedna ja u dresu savijam bilijar http://s67.photobucket.com/albums/h292/kil...w¤t=1.jpg Edited June 10, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 darijane shta cesh sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Kili na prvoj slici ono kao zatvoren stocic na kom visi ranac...jel to natkasna?? Jel znqa neko uopste sta je natkasna?? Danas sam rekao "ajde da pomerimo natkasnu" a onda sam ukapirao da ne znam ni sta sam rekao ni sta je natkasna?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 kad smo vec kod maturskih slika hahaha you are hotter than 91% of men on this site olololo ← moje odelo -> to sivo e sad sto se tice izgleda coveka tu ne mogu da pomognem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Kili na prvoj slici ono kao zatvoren stocic na kom visi ranac...jel to natkasna?? Jel znqa neko uopste sta je natkasna?? Danas sam rekao "ajde da pomerimo natkasnu" a onda sam ukapirao da ne znam ni sta sam rekao ni sta je natkasna?? ← natkasna bi trebalo da bude nesto kao mali stocic sa fiokama lii bez , a to de mi stoji ranac je obican sto za ucenje na preklapanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 kruko, jebem ti oko, lep si u pichku materinu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 a to de mi stoji ranac je obican sto za ucenje na preklapanje ← dok sam živeo u staroj kući,negde do četvrtog razreda imao sam taj sto,kako sam ga gotivio. kruko šta učini od sebe sada kakav si lepotan bio!!1 :P super su vam fotke obojici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 http://www.sh-sh.net/Untitled-2.jpg ← endi varhol ftw :) you are hotter than 91% of men on this site olololo ← <3 |:\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 kad smo vec kod maturskih slika you are hotter than 91% of men on this site olololo ← :* eh mladosti luda • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Kili ima RL O_O OMG OMG j/k lookin' good m8, samo sredi sobu(napravi neki pimp room), malo lekova za brsanje poslednjih ... nekoliko godina zivota procitaj "kako startujete ribe..." i njoy ;D ← daj mi mass para i naucicu ja tebe "kako startujete ribe..." za 5min dok sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Kad se vec kache slike sa mature » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited June 10, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 lololol Andy Warhol.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 kacila sam slike sa mature al evo da se pridruzim trendu :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 "imate li batak" • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 dunjaaaa \o/ kropuj pre nego sho kruko vidi... pobanovatje nas sve sa rur`a ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 lepo ja kazem da lichi na kruka... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 joj staljo komane :)) sutra ću da bacim sken sa svoje male mature Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 kmeee... jedino ja nisam imao maturu... :( ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Bogamu kakvo sredjivanje za te mature. Ja se secam da sam dobio pare za garderobu, kupio najjeftinije cipele zelene pantalone zeleni sako zelenu sinteticku kosulju. sve je kostalo ko sad 4000 dinara. Ostatak procerdao i bio srecan Jebes maturu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 pishi benisio ← To mi reci ljubavi! kacila sam slike sa mature al evo da se pridruzim trendu :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Omg wanna marry me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Bogamu kakvo sredjivanje za te mature. Ja se secam da sam dobio pare za garderobu, kupio najjeftinije cipele zelene pantalone zeleni sako zelenu sinteticku kosulju. sve je kostalo ko sad 4000 dinara. Ostatak procerdao i bio srecan Jebes maturu ← jebiga, sad je in ko potroshi vishe.. ja sam se cenjkao za shanirano armani odelo, koje me je na kraju izashlo 80eura, i kupio sam neke cipele koje posle nisam vishe nikad obukao :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Ja sam prs'o ukupno oko 6000 pre tri godine, i to uglavnom zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts