rev Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 da ne bude ponovo neka metafora pa da se vadite kako ste vi svi nenasilni direktno pitanje: kojih pet osoba sa ovog foruma vam najvishe ide na zhivce ? :) mozhe da bude po redu a i ne mora, s'tim shto bi bilo lepo da se stavi kratko objashnjenje zbog chega (2 rechenice max). - ako mislite da je glup topic - zaobidjite ga ! - ukoliko ne nameravate da iznesete svoju petorku nemojte ni postovati ! - nemojte ici u offtopic ! - nemojte se flejmovati ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 da ne bude ponovo neka metafora pa da se vadite kako ste vi svi nenasilni direktno pitanje: kojih pet osoba sa ovog foruma vam najvishe ide na zhivce ? :) mozhe da bude po redu a i ne mora, s'tim shto bi bilo lepo da se stavi kratko objashnjenje zbog chega (2 rechenice max). - ako mislite da je glup topic - zaobidjite ga ! - ukoliko ne nameravate da iznesete svoju petorku nemojte ni postovati ! - nemojte ici u offtopic ! - nemojte se flejmovati ! ← rev, pajser i miljan jer su me juche prodali za ne ljuti se choveche Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 (edited) ← Edited April 18, 2006 by Sharulja Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 pa bemga... il nisam dovoljno cesto na 4umu ovih dana, il mi se podigao prag tolerancije.. al ne bi mogao nikog da izdvojim... al recimo da me generalno nerviraju leek0wee k0j1 peeshoo owako... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 al recimo da me generalno nerviraju leek0wee k0j1 peeshoo owako... ← uh...i mene ovo nervira do jaja .... [:(!] [:(!] Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 LaG mi ide na kurac , tako stalno smara , kad ga vidim u RL , napucacu ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 d0n7 l1ke l337 ? generalno mi niko neide na kurac mozda mi je lag isho ranije kad je srao za muzicke zanrove , au da VEGE samo shto ga nema sada , hm ajde darijan mozda malkice ... to je to odprilike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Joj kad vidim one klinkice na chatu kad prichaju "Jeeeboootee" "PooooKla saaM" "Brawo wolim weoma waginu" "si ti loooooda" POPIZDIM ALI POPIZDIM AAAAAAAA I one fenserushe na splavoima sto se penju po stolovima uz zvuke Seke Aleksic AAAAAARGGGGGH #%(@(@#^_()^!+_@(%@#U*^&45890!@$)_*(^%!!!!!!!!!!!! ah hvala ti reve na ovom topicu, sad mi lakse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Joj kad vidim one klinkice na chatu kad prichaju "Jeeeboootee" "PooooKla saaM" "Brawo wolim weoma waginu" "si ti loooooda" POPIZDIM ALI POPIZDIM AAAAAAAA I one fenserushe na splavoima sto se penju po stolovima uz zvuke Seke Aleksic AAAAAARGGGGGH #%(@(@#^_()^!+_@(%@#U*^&45890!@$)_*(^%!!!!!!!!!!!! ah hvala ti reve na ovom topicu, sad mi lakse. ← kako lazes brate, pa juche sam te video na stolu uz DJ Seku Aleksic! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 :( longli me ne voli :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Ivu, jer me je juche pojela 2 puta pred kucom u ne ljuti se choveche. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ^^ migsu,iz istog razloga + je zbog toga pobedio! :) kojih pet osoba sa ovog foruma vam najvishe ide na zhivce ? :) ← I one fenserushe na splavoima sto se penju po stolovima uz zvuke Seke Aleksic AAAAAARGGGGGH ← ?? ti se to hvališ kako izlaziš na ta mesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 мале, мале сисице Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 d0n7 l1ke l337 ? generalno mi niko neide na kurac mozda mi je lag isho ranije kad je srao za muzicke zanrove , au da VEGE samo shto ga nema sada , hm ajde darijan mozda malkice ... to je to odprilike :) ← Intruder - ubacuje se tamo gde mu nije mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 мале, мале сисице Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Pa ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 oce neko odgovoriti na topic ili se boji... sad sam ok tako da me ne nervira niko ali su me pre nervirali: MIGSA maju shejn kruko ivan tm kiligor pertu a jedini ko me jos uvek nervira je kojot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 hahaha ovo sam cekao Migsa prvi na listi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 migza iz d shit dobro ima on svoj.. shmek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 aj shto je prvi, nego shto je upisan sa Capslockom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 a ja sma mislio da sam najpopopularniji i najomiljeniji... sve te godine redarstva, sve te nagrade koje sam osvojio u ko zna chemu, pobede u spelovanju ... nishta vam ne znache? nishtaaa? o okrutni svete... otvori se i progutaj me progutajjjjj elem, iskreno niko me ne nervira... pre me je zrachio ivan_ onaj major che (ko zna sha se sa njim desilo) hmm iguana al vishe ne :)) misha koji me je stalno kikovao/banovao sa mirca ... razlog tripujesh me da sam napisao neshto sa tvojim nickom...dok ga nisam upoznao... pa sam ga prebio hmm sha ja znam sad niko :) a da ramzes... on je mrachio mnogo, josh kad je postovao topik sa mrtvim bnebama il tako neshto... koji je naravno bio uklonjen bshhhh elem, aj vin aj vin ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 hmm sha ja znam sad niko :) ( )... ← Ne diraj nam Nika! Niko je gotivac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ja sam reko ko me pre nervirao migsa me nervirao najvise pre a trenutno me nervira samo kojot a migsa je ok... pomirio sam se sa time da je gari puko ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts