Jump to content

Poslednja faza Alkoholizma

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nikada nisam razumeo zashto ljudi moraju da se napiju da bi im bilo lepo...

Budi zahvalan shto josh nisi doshao u situaciju da razumesh...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Budi zahvalan shto josh nisi doshao u situaciju da razumesh...

Slazem se u potpunosti

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

ja ne znam ko jos pije radi napijanja osim tinejdzera i profi alkosa

ali mislim da je bas bzvz napiti se sam i da mislis da je to sasvim ok, ili piti od samog jutra jer ti se tako hoce, lepo ti je... to nije normalno jer pre svega je nezdravo za tvoj organizam, u ostale detalje necu ulaziti

fallout_table.gif

Niti je debil onaj koji ponekad pretera sa picem niti je normalno da jedini nacin za provod bude pice

Ovo si dobro rekao.

Pijem kad se osecam raspolozenim da locem, ponekad se odvalim ko svinja, ponekad jednu dve casice za raspolozenje, ponekad mi je alkohol mrsko da gledam. Kapiram da bi mogao i svakodnevno da se napijam, a i da sa druge strane prozivim bez alkohola godinu dana. Totalno mi pice ne predstavlja neki tabu, kao ni nesto bez cega ne moze da se zivi.

Lokanje sam, ono, nije lose s vremena na vreme, pogotovo ako si ljubitelj crnog vina.

ali, dvojica likova koji jedva imaju 18 dina objashnjavaju srbi oko napijanja i alkohola :)) ovaj forum je definitivno u kurcu.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Jer vam neko rekao da ste u stanju da spustite raspolozenje i najsrecnijem stvoru na planeti ?

"A sto pijes sam ?"

"Auuu, to ne valja"

"Ti si kreten sto pijes"

"bla bla"

"bla"

Ima nesto sto se zove kultura pijenja. Nije bolest, nije taboo. Sto se tice vine to je vec preslo u nauku. Traziti pravi ukus, pravo pice za svaku situaciju.

mali off: Odem u grad, dva izbora. Da se klatim ko majmun uz zvuke pink parade, cirkajuci jedno preskupo pivo u cilju identifikacije sa trendovima u nekom nocnom klubu ili da sednem ko covek u ugaoni separe, zasadim 10 drugara oko sebe, potrosim manje para na toceno pivo i provedem noc uz lovacke price u atmosferi zadimljene kafane , gde ciga svira violinu na uvo ? Em sto ce svi da se lepo provedu em sto ce da ostanemo i posle zatvaranje i nije frka da nas gazda zakljuca da spavamo.

E to je ono sto neki ne razumeju kad je u pitanju "opijanje u kafani". Razlicite smo duse, mi matori smo vec presli u kafanske boeme, ispijeni od rada i svakodnevnice. Ne trazimo mi utehu u casi vec zaborav i opustanje. Kad te pritisne sa svih strana ili ti je teska ladovina, nema niceg lepseg od case dobrog pica.

Crno-Sunce, svaka cast, oraspolozio si me po ovakvom vremenu.

P.S: E tako se odgovara na topic, a ne ko vi smorovi. [:D]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

@bs

jedina frka u celoj spici je shto te je lupio taj flesh da cirkash sam .. loshe je zbog psihe, kolichine, kontrole i ko zna chega vec. josh je gore ako udje u naviku.

@topic

mene smara shto nikad ne ulazim u spiku "e ajde da se razorim", nego shto kad popijem 4-5 pica .. onda me ispuca flesh "e ajde sad do kraja" .. al to ima veze samnom, a ne sa alkoholom :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ali, dvojica likova koji jedva imaju 18 dina objashnjavaju srbi oko napijanja i alkohola :)) ovaj forum je definitivno u kurcu.

E stvarno je to smesno :)

Ja ne pijem jer imam obicaj da kad me poduhvati, umesto da stanem ja pocinjem da lokam a to je glupo.

A i ne volim mamurluke.

Nikada nisam razumeo zashto ljudi moraju da se napiju da bi im bilo lepo...

nemaju svi lepe devojke :]

btw ja imam kuci uvek gajbu piva i cesto dok blejim ili pikam nesto na kompu stucem 3-4 piva mada 2xflajki vina nisam nikad :P

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

[:)]

@topic: nema to veze sa ribama i sl. Mozda se ne lozim na alkohol poshto imam svoj "narkotik koji reshava sve": slatkishe [:D]

Iz iskustva mogu samo da kazem sledece - svaki put kada sam se napio (a toga je bilo jedno 3-4 puta u mom zivotu) nisam pio zato shto mi je bilo loshe (chak naprotiv) i zato shto sam bio sam, nego zbog drushtva i sl. Svaki put sam zazalio shto sam se napio jer sam posle svakog puta bio totalno sjeban sledecih nekoliko dana.

Uostalom, mislim da moj burazer i cale vade nashu porodicu statistichki po pitanju pijenja [:o)]

А в чем сила, брат?

Mislim da nije problem da li pijes da se napijes , vetj zasto oces da se napijesh...Iskreno provod je 2x bolji ako popijesh recimo 3-4 piva , samo malo da te uhvati , a ne da se otkinesh i spavas na zvucniku ili povracis i brljavish...Jednom mesecno malo popijesh , cisto da se vishe opustis u izlasku , budesh komunikativniji , to je to.Lepse ti je , zaboravish probleme, opustis se , ma super :)

muad > ma pazi sve je lose ako je preterano, ako jedes slatkise preterano bices debelo prase, ako jedes previse svinjetine holesterol ce te ubiti, ako pijes previse postaces alkoholicar. stvar je u odredjivanju granice. recimo meni je to 3-4ti put u zivotu da sam seo sam otvorio flajku vina i potegao. ali nemoze niko da mi kaze da nema lepseg osecaja leti nego kad lezis na plazi, suncas se, (sam ili sa ortacima) i otvoris hladno pivo. boljeg filinga od toga nema, takodje meni je fantastican filing par casa vina uz dobru muziku, nebitno drustvo, ali jednostavno dobra muzika povlaci dobro pice.

shekk > moje sazaljenje ljudima koji nikad nisu dostigli nivo da uzivaju u picu, a ne samo da piju na silu zbog drustva, po meni je daleko gore kad neko pije samo zato da ne bi ispao pickica u drustvu nego kad neko pije zato sto stvarno uziva u dobroj cugi.

longleyy > ja isto ne podnosim kad se razvalim od cuge. poslednji put sam se razvalio pre nekih 6 meseci kad sam bio kod drugara u ns-u i kad smo nas dvojica spizdili 4 litre domaceg belog vina starog nekih 10tak godina. bio sam mortus i za ng, ali nisam imao rupe u pamcenju. ja sam nasao svoju meru za pica koja volim da pijem i gledam da tu meru ne predjem.

pelinkovac - pola litre

vino- flasa do flase i po, zavisi od kvaliteta i ukusa

pivo - jedna dvolitra mi je sasvim dovoljna, ali nisam neka pivopija, pivo pijem ili u gradu kada nemam para pa cugam jedno vops celo vece ili kad je situacija takva, plaza i sl.

viski - nesto manje od pola flase

spricer - pij kolko hoces, ali posle 3ce litre spricera mi nije dobro, tako da gledam da ne predjem tu granicu :)

ali realno gledano najvise volim da uzmem dobro crno vino i da potegnem. u prvoj casi vina retko uzivam ali u drugoj, trecoj... potpuna euforija

seth fix > taj neki rad, nema veceg uzivanja nego kad odem sa par drugara do nekog kafica uvece i narucim flasu vina za sebe i onda polako se cirka jedna flajka celo vece

G> "nije normalno napiti se sam" to nije normalno prema opstim kriterijumima, ne znam koja je razlika za organizam kad se napijes sam ili sa drugarima, zar u oba slucaja ti ne uneses istu kolicinu alkohola u sebe?

inace ja regularno cuvam po jednu flasu vina i rakije u gajbi, i svaki dan popijem casu rakijice cim ustanem(prosirenje krvnih sudova) i oko podne uz rucak popijem casu vina(jacanje krvne slike, inace jedan lik iz sm-a je bio predlozen za nobelovu nagradu za mir jer je dao do sada 560 puta krv u zivotu, taj covek pije dnevno dve litre domaceg crnog vina), a nekad kao juce mi jednostavno dodje da popijem malo vise. i zdravlje mi je odlicno hvala na pitanju :)

edit: uzmite flasu dobrog vina, pustite dobru muziku na kompu, uzmite neku jako dobru knjigu i pocnite da pijete vino i citate knjigu. iznenadicete se kad vidite kakvo je to uzivanje.

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.