Doca Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « slikao pre neki dan :))) c c c ...i posle se pitamo sta nam je sa omladinom :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Znao sam da je to... bole stalno pije koka kolu, a pogledaj ga ... nego, popio sam dva koce u pet dana recimo, jednu od pola litre i jednu casu iz flajke od 2l, i skroz nema normalan ukus ... deluje kao da je Pepsi, a ne koka kola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 jel tajni sastojak povracka u flashi o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 jel tajni sastojak povracka u flashi o_O ← ne Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Nije mi uzrachica za dzabe "Sve su to posledice esida" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) ja prochitao sastAnak, i ne kapiram nishta ;> inache ovo je stara kolina reklama: kada je i ovo bilo skroz legalno (1895): p.s.shto me chini da razmislim, hotje guarana/redbull/booster biti zabranjeni kroz koju godinu? Edited April 9, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 deluje kao da je Pepsi, a ne koka kola. ← Zvučiš ko onaj najgori Amerikanac :) Isto sranje drugo pakovanje... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ne ← ah tek sam vidim da pishe lsd \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Zvuči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ukusi su razliciti i nemoze neko reci da pepsi ima bolji ukus od koke Meni je koca 100 puta bolja nekom pepsi neko pak mrzi oba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Pepsi mi ima ukus kao koca koja je izvetrela, prokuvana pa oper gazirana :p A o limun varijanti i njenom "nisam isprao fairy iz chashe" shmeku necu ni da pocinjem :p Al' ono, za gasenje zestine i jedno i drugo does the work Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 p.s.shto me chini da razmislim, hotje guarana/redbull/booster biti zabranjeni kroz koju godinu? U koci nema koke odavno ... ali ajde da kazhemo da tvoje pitanje stoji. Ipak, mislim da je tehnologija napredovala toliko da se lako sada mozhe odrediti sta je "zdravo" a sta nije. U slucaju da su taurin i ostali drugari stetni, verovatno bi se do sad provalilo, jer su na sceni vec 10 i vise godina. Zvuči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Pepsi mi ima ukus kao koca koja je izvetrela, prokuvana pa oper gazirana :p A o limun varijanti i njenom "nisam isprao fairy iz chashe" shmeku necu ni da pocinjem :p Al' ono, za gasenje zestine i jedno i drugo does the work ← *sign* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ma sta se uzbudjujete...ionako su sva gazirana pica zestoko sranje:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ja ne volim ni kocu ni pepsi...volim pivo/// ajde otvorimo novi topik o pivu...tu ima sta da se prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Na pivu ne pise LSD :) nije otovrio topik da bi pricali koca vs pepsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ja kolom vec 2 godine skidam kamenac u wc-u i potpuno sam zadovoljan Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) ja ne volim ni kocu ni pepsi...volim pivo/// ajde otvorimo novi topik o pivu...tu ima sta da se prica ← , jebeno istinito. Ja ne podnosim ni Kolu ni Pepsi , a ni razliku ne pravim, ne znam dal sam kad se zbroje svi gutljaji u zivotu , popio 2L oba , uglavnom pijem prirodne sokove... E da , shto svi govorite Koca ;) , jel tako svi u BG?? Edited April 9, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 E da , shto svi govorite Koca ;) , jel tako svi u BG?? Meni od boleta "ostalo" verovatno ;) Ono, kada negde narucujem, uvek uzimam "koka kolu", nikada "kocu", ali ovako kad pricam, koca lakshe ... ne mozh' da kazes "koka", ko je tako zove, a ako kazhes "kola", suvise si neodredjen, jer moze biti bilo koja ... i onda kao koca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Hvala na razjasnjivanju , secam se kad sam prvi put na ruru procitao koca i gledam , gledam ne kontam o cemu se prica (posto ovde se govori Kola (naravno oduzish "o" , onako lalinski) i niko ne govori drukcije) , i tek posle skontam da se radi o Koka-Koli , pa mi je to josh uvek fenomen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 JA cu da je uvedem na cesmu. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ako treba birati izmedju Coca-Cole i Pepsi-Cole - uvek Coca :) Jednostavno je njen ukus uvek bio manje sintetichki za mene... Uostalom od svih tih gluposti jedino shto pijem manje-vishe chesto je Sprite: mozete da se smejete, ali kada moja baba koja ima 85 godina pije po litar sprajta na dan skapirate da to i nije tako losha hemija Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Hvala na razjasnjivanju , secam se kad sam prvi put na ruru procitao koca i gledam , gledam ne kontam o cemu se prica (posto ovde se govori Kola (naravno oduzish "o" , onako lalinski) i niko ne govori drukcije) , i tek posle skontam da se radi o Koka-Koli , pa mi je to josh uvek fenomen :) ← bolje koca nego shto svi vi novosadjani kazete "kola". Sedimo vladica i ja u insomniji, dolazi konobar, i on "jednu kolu". Mene je tachno blam pojeo.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 kada je i ovo bilo skroz legalno (1895): ← Al se nekad dobro zivelo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ja kolom vec 2 godine skidam kamenac u wc-u i potpuno sam zadovoljan ← Moratju onda da preporuchim mami Inache, ne pijem nishta gazirano jer mi se nikad nije svidjalo.....Kad sam bila mala uvek me uzhasavalo, kad sam pila gazirane sokove, kad bi pocheli oni mehuritji da mi izlaze na nos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts