bolkonski Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 RUSH! eZine je časopis za zabavu u elektronskom obliku. Mo Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 e, fino da ste kanacno pokrenuli celu prichu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ne znam da li si tako zamishljao, ali na rush subforumu se ne mozhe postovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 To sam ja namerno zabranio samo tebi Cali. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ne znam da li si tako zamishljao, ali na rush subforumu se ne mozhe postovati Znao sam da ne treba da mu damo da sam otvara forum ... ajd' da je to bilo jedino sto je sjebao ... ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 To sam ja namerno zabranio samo tebi Cali. ← NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MENDOZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Jel ste to ogranichili link zbog reklame za digital, pa skida chitavih 3kb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 (edited) ti si josh dobro proshao, meni skida 0.5-1 kb/s <edit> pa sam odustao od toga ofkors</edit> Edited April 3, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ako vam sporo ide download, sto je moguce, fear not, uskoro prebacujemo fajlove na novi hosting. Iz istog tog razloga full verziju RUSHa necete moci da skinete neko vreme, vec samo manju, da vidimo da li je problem mozhda do toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ostavih preko noći, skinulo se za nepunih 12 sati.. baš loš host. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Prochitao sam ceo chasopis. Mislim da u sushtini ima malo sadrzhaja. To je ipak 8 odeljka po 5-6 strana... Inache veoma je zanimljiv kazhem samo da je malo opshirniji. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 bole, mislim da je jednostavnije da mi dash msn/icq na pm pa da poprichamo, pored mailova koje pishem na poslu zato shto moram, nemoj i u slobodno vreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 Hvala za komentar. Od ovog broja se povecao broj saradnika, tako da ce biti vise sadrzaja. Nadam se da ce se sadrzaj povecavati iz broja u broj. Poz Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Citao sam ja rush i sa digi. CD-a Fino je, samo stavite i verziju sa laksom "navigacijom" Nekad je tesko provaliti na sta klikehnuti :=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 To je ipak 8 odeljka po 5-6 strana... Znas kako ... ukupno ima 55 stranica teksta u ovom broju, bez stranica na kojima su slike, ili wallpaperi. U "pravim" casopisima ti ne dobijas nista puno vise od toga, jer tamo imas i reklame i sve tome slicno. To naravno nije opravdanje, niti cemo se zadrzavati na tom broju, ali nije bas ni da je malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Сајт вам је у расулу, пола линкова не ради кад то исправите онда ћу пробати некако да нађем и да скинем то :) Иначе подржавам у потпуности ово, и свака вам част што сте дали део времена да направите нешто што ваља. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Izasao je novi broj RUSH!-a Detalji veceras. Download: http://www.rush-industry.net/arhiva/rush14lite.zip Jako je spor download, skinucete ga za 8-9 sati. Nadamo se da cemo se uskoro prebaciti na novi server. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Uff bas je sporo... videcu ja da ga okacim kao torrent kada ga skinem pa ce to ici mnogo brze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 A sta da kazem, svaki pocetak je trezak, jos je to lite verzija, full ima 250MB! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Bolje ga obesite na megaupload ili bigupload (samo ne na rapidshare)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 svi skidajte, da me vidite Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 I mene, i mene!! :) Elem, novi broj je zaista odlican i vredi ga imati na kompu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Сајт вам је у расулу, пола линкова не ради кад то исправите онда ћу пробати некако да нађем и да скинем то :) Иначе подржавам у потпуности ово, и свака вам част што сте дали део времена да направите нешто што ваља. Hvala za pohvale. A sajt je u rasulu jer nikada nismo ni rekli da je poceo zvanicno sa radom. To je samo temp test stranica. Kada objavimo da je sajt online, to ce biti to :) Elem, novi broj je zaista odlican i vredi ga imati na kompu. Sta reci, ovaj novi glavni urednik je cudo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 To je samo temp test stranica. ← Temper test? Enivejz, triput ura za Boleta! ...i ako cujete neku 'ziku na gradskim ulicama, to sam ja koji u kolima pustam krukov mix. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Treba Lucky da baci mail koji je dobio povodom setova. Moram da kazem da sam bio veoma srecan. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts