NemaN!-!-! Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Buried alive, being or cemeteries- Taphephobia or Taphophobia. samo to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 svi topici gde svako nabraja i ne chita postove pre njegovih (a to je sluchaj) su glupi, tipa "omiljena bla bla" ili "koga najvishe volite/mrzite itd.." ← odprilike da.ako vecina oseca da treba samo da napise odgovor a da ne cita nista,to je smor.uglavnom zavisi od toga,kome je topik namenjen. ja sam npr gledao emisiju na discoveryu cini mi se,o razbijanju straha od padanja(visine).znaci nekog lika teraju psiholozi da se podigne dizalicom na 10 metar,oce da rikne:)kao treba se suociti sa strahom u najgorem vidu(posle se peo na ajfelov toranj cini mi se),ukoliko ne dodje do napada shizofrenije,velike sanse su da strah nestane. u istoj emisiji je bila zena koja ima fobiju od ptica.znaci jebiga:)kao priblize joj pero ona krene da vristi:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Gledao sam tu emisiju, ona mi delimicno dala ideju za nesto, otuda i ovaj topic. Da skratim pricu, crtam/ pisem nesto za svoj cef , kratka ilustrovana prica pa mi je za likove bilo neophodno nekoliko ideja. A gde imaju najbolji likovi nego na forumu ? Fobije su cisto fokus price pa da bi upotpunio likove morao sam da pitam. Znaci nije topic glup bar meni njegovom tvorcu jer mi sluzi svrsi Cisto da naglasim da ne koristim cele vase likove, cisto parce od ovog, parce od onog. Veoma zabavno, bar meni. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 kakvog to degenerika sklapas leba ti?:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Ih da je jedan , nego mnozina, vise degenerika . Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 paa ja se plasim ljigavih bubica, zmija i tako jos nekih gluposti... ali, mama od jedne drugarice iz osnovne ima npr cudnu fobiju...zena se plasi ljudi...znaci ta devojka ima sestru, i njih 2 i cale zive sa kevom i jedino se njih ne plasi...uopste ne izlazi iz kuce, a kad im neko dodje ona se zakljuca u sobu...zena je pre bila normalna, al da vam ne sirim sad pricu, nesto joj je kvrcnulo u glavi i-eto...bas pre neki dan mi rece drug da joj sad stalno dolazi neka doktorka, da se navikla na nju i da ce joj valjda biti malo bolje... zamislite taj bedak... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ja se plasim da devojke s kojim imam intimne odnose nisu imale neke crnce pre mene :))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Ih da je jedan , nego mnozina, vise degenerika . ← a e mogu ja da glumim migshu kad budu krenuli da snimaju film? imam iskustva ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ja se plasim kisobrana. ozbiljno. ne umem da objasnim. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Frost, ice or extreme cold- Cryophobia. Buried alive, being or cemeteries- Taphephobia or Taphophobia. Home- Ecophobia. (recimo) Names or hearing a certain name- Onomatophobia. mrzelo me vise da citam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Sad se zamislih... imam nekih zentova, ali nikakav strah koji bih bash fobijom nazvao.... mozda klovnovi... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Sleep- Somniphobia. nema teorije da objasnim, ali svaki jebeno svaki put kad chak i pomislim na to kako me cheka krevet, kasno je, aj idem kuci i to znam da moram na spavanje. najezim se maaan... (I feel much better when i fall asleep ) Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Bees- Apiphobia or Melissophobia. imam veliki strah od pcela. iako ne vucem neku traumu iz detinjstva. nego cim ih vidim blizu odma mi frka. znam da sam jednom bio uboden od strane pcele ali znam da se keva zbunila sto nisam poceo da vristim :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Claustrophobia ... valjda nemam vishe, mada sam se zheshtje bojao vukova i sl. zhivuljki kada sam bio mladji... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Migšofobija - Plašim se migse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 HAHA Nema JAJO fobije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) ko klinac sam chesto sanjao da se budim i nema nikog oko mene. samo neki tip, koji mi se smeje sa velike udaljenosti, i koga nikad ne vidim zapravo ko je. tipa lutam ulicama, i on iskrsne sa nekog prozora, ili udaljene raskrsnice, smeje se mojoj situaciji, i nestane pre nego sto pridjem. to me zrachilo mega, toliko da sam se paranoisao da se stvarno ne dogodi... ← nelson je postao mushkarac Ha Ha @kori ... suochi se sa svojim strahom ph33r m3 1!!! :) ( )... Edited April 1, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 plasim se buba-rusa i buba-svaba :) ostalo nista... sta vise omiljena zivotinjka mi je zmija Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Prepadnem se refleksno kada vidim bilo kog veceg leteceg insekta, kao oni komarci sto ulaze leti. Ali saberem se brzo i oteram ga. Vidim da mnogi ne vole igle, ne znam meni se bas svidjaju te stvari kojima je namena da seku ljudsku kozu - nozevi, igle, zileti, itd. Ponekad kada vidim iglu, zamisljam kako se ta igla zabija u oko, mada nikad nisam video takav prizor . Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 ja se plashim sebe ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Dentophobia- Fear of dentists. Arachnephobia or Arachnophobia- Fear of spiders. Mrzi me dalje da trazim, ali plashim se josh i igli... I nekada sam se plashila voznje autobusom, ali kako mi je dechko 300 km daleko, autobus je idealno reshenje da se prevezem iz tachke A u tachku B... Strahovi, fobije... Sve je to u glavi i sve moze da se prevazidje samo treba imati pravi motiv... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Jos od klinackih dana me klovnovi teraju da se osvrcem oko sebe i osecam nelagodno...Ima neceg u onom njihovom nacrtanom osmehu sto me istripuje jer ne znam kakav im je izraz lica ispod sminke... Zubari me ne plashe toliko koliko zvuk burgije ili slicnog rotacionog seciva/klina (cak i da je motorna testera asocirace me na zubarsku burgiju iako bi ovo imalo vishe fright potencijala...trip) Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 plashim se visine, ali bih skochio sa padobranom pa shta bidne. chuo sam da se tako razbija fobija... vec zamisljam vetar ti 'pirka' kroz skafander... garant bih se isprimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Dentophobia- Fear of dentists. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Necrophobia - Dead or dead things Pre ce biti ovo drugo. Plashim se zombija do jaja. Sanjam ih i gubim se nocu. Plashio sam se kao mali da udjem u mrachnu sobu zbog prokletog Resident Evil-a (ali onaj prvi deo, gde su zombiji bili bash odvratni - beli sa nekim pegama).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts