Therion Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Ja jednostavno mogu da kontrolishem svoje primitivne nagone i da se ne ponasham prema devojkama kao neandertalac i da ih tretiram kao da su loshije od mushkaraca, da su one tu da mene zadovoljei da sam ja glavni i ko zna kakve josh gluposti koje su ostatci primitivnog mishljenja od pre hrista... A sada da se i ja vishe ne zajebavam s ogorchenom masom... Tvoje sposobnosti razumevanja sveta oko tebe uveliko zavise od tvog "vidokruga" tokom odrastanja, ako si neki razmazhenko koga su roditelji shtitili ceo zhivot i sve odluke donosili umesto njega, normalno da tjesh biti nesposobni retard, pa makar se rodio sa predispozicijama za visoko inteligentnu osobu... I obrnuto... nekada te zhivot primora da pochesh ranije da sazrevash i da razmishljash o mnogim stvarima za koje je vetjina, hvala bogu, totalno u mraku... dalje me mrzi, rat je sranje i mozhe da unishti choveka, ali te barem pripremi za zhivot, pa makar na silu... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) za kojota Pesma je anshtajn shovinista, andjela je zenski anshtajn, therion je princ sa velikim bicepsom koji brani zenski rod... jebote shto volim ovaj forum Edited April 5, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Riba koja je toliko glupa da se jebe sa kojotom je opet prikljucena na izvor intaligencije :) Napenali smo coveka ni krivog ni duznog :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 to je nemoguce. moze samo kjoot da nju jebe !!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 SOAD Nisam puna sebe..... ... :) e ozbiljno vas dvojica ste poceli da smarate vise ... Pesma je dosao u neku sovinisticku fazu koja se realno ne uklapa bas sa onim kako ga ja poznajem, tako da kapiram da ima neko pomracenje uma pa bi mogao vise da ode da se leci (to sto je sovinista i sto ja andjelu gotivim ne znaci da se ne slazem sa dobrim delom onog sto je rekao), a Therion je izgleda zaboravio da u pozoriste vrati scenario za bajku u kojoj su ga odbili za ulogi princa na belom konju pa je sad krenuo da tripuje i da vezba u virtuelno-realnom internet zivotu SOAD je zanimljivo zezati na temu mense i iq-a zato sto je to pitanje koje je sama zapocela i zato sto jeste puna sebe sto i ne mora biti lose... nije ovde na forumu slucajno procurelo da je ona IQ156+ nego je sama otvarala topic nista od toga nema veze sa tim da li je ona pametna i da li ce biti uspesnija u zivotu od svih na ovom forumu (u cemu joj IQ moze biti samo 1% uspeha) ili nesto trece vec sa prijateljskom zajebancijom (u vecini slucajeva) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) @svi koji su pominjali odnos mlade, lepe, visoke plavusice sa grotesknom nemani idite u kurac, ogadiste mi sex za ceo zivot :(( Edited April 5, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 haha bjeli kosture... video sam te skockanog u odelu pre neki dan... pravi si pimp ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 haha bjeli kosture... video sam te skockanog u odelu pre neki dan... pravi si pimp ! ← naterali me na poslu jbg :( e aj se javi da se vidimo ovih dana, nasao sam ti Q4 konacno posle 10 godina trazenja :)))) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 cijena (: ? btw.... zhene ne umeju da igraju kvejk Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 cijena - prava sitnica poslah ti na PM da ne gusimo ovde :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) jebote pola sata tražim onu sliku therionov bicepsa nikako da je nađem Edited April 5, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 resite ovo imate brojeve 1,3,4,6 i cetiri osnovne matematicke operacije. svaki broj morate da iskoristite jednom. Dobijte 24! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Migsa... da ne trazhish mozhda evil pomotjnika za unishtavanje sveta? ← nah na nas dobrocudne idiote niko ne ocekuje da cemo sjebati svet... tako da treba da si dobrocudan i idiot... a moze i po josh koji atribut :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 E a kako idu tacno gradacije inteligencije i sta ono bese najniyi stepen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Тиборе, зашто причаш о нечему што не знаш. у праву је. уколико урадиш тест боље од захтеваног резултата за 156, кажу ти да имаш више, а колико више, овај тест не може прецизно да измери. ← Ali znam o chemu se radi... Gledaj imas, (ja mislim koliko se sejtam) oko 36 (nisam siguran nek potvrdi neko, oko 36 ili logicnije je 39 pa svaki nosi po 4 boda, nije ni bitno) i svaki nosi odredjene bodove, jelte. Uradis li sve zadatke oni mogu da ti kazhu SAMO da imas (po tom testu) int 156. Naravno ukoliko imas toliko to ne znachi da imash 156 i to je to. Nego imas mogutjnost za vishe, ali se to ne mozhe utvrditi tim testom jer ga srpska mensa NEMA (skupi su mnogo itd - njihova objasnjenja). Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Do jaja razmishljane... to joj nije jedini uspeh, naravno...ali kazhem da je daleko zrelija od njenih vrshnjakinja, ambicioznija itd... a poshto vas bole qrac za sve, osim ako vi imate neku korist od toga ili ako se to direktno odnosi na vas, to je vash problem... ne morate odma napadati devojku za svaku sitnicu.... Nie ni bitno moje razmisljanje o zhenama ili ti o SOAD, niti o tome sta ja mislim o osobi koji svoj nik nazove System of A down GIrl... Znaci nije bila tema o tome.. Sto rece Eljbur boli mene paja i za nju i za gomilu likova ovde, i nemoj drzhati predavanje o ljubomori jer je glupo. Nisam je napao prica je bila u vezi mense i mrtvog testa. Ona mozhe da ima i IQ 300 mene boli bas uvo jer imam pametnije stvari u zhivotu da radim nego da brinem o nekome koga nikad nisam video ilisa kim nikad nisam pricao. Nek je ona zhiva i zdrava i nemoj me citirati bez razloga. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 nah na nas dobrocudne idiote niko ne ocekuje da cemo sjebati svet... tako da treba da si dobrocudan i idiot... a moze i po josh koji atribut :) ( )... ← jbg... nisam neshto dobrotjudan ovih dana :)))) aj chek par dana da se vrnem u dobrotjudnu fazu pa tju valjda ispunjavati kriterijume... josh samo da nadjem neku bakicu da mi sashije kostim i ode svet u 3 lepe Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Nie ni bitno moje razmisljanje o zhenama ili ti o SOAD, niti o tome sta ja mislim o osobi koji svoj nik nazove System of A down GIrl... Znaci nije bila tema o tome.. Sto rece Eljbur boli mene paja i za nju i za gomilu likova ovde, i nemoj drzhati predavanje o ljubomori jer je glupo. Nisam je napao prica je bila u vezi mense i mrtvog testa. Ona mozhe da ima i IQ 300 mene boli bas uvo jer imam pametnije stvari u zhivotu da radim nego da brinem o nekome koga nikad nisam video ilisa kim nikad nisam pricao. Nek je ona zhiva i zdrava i nemoj me citirati bez razloga. Sto si bre toliko negativan, opusti se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 E a kako idu tacno gradacije inteligencije i sta ono bese najniyi stepen?ž Idiot ili tubus? ← ne znam sta je tubus ali sam bas pre neki dan uzeo da citam knjigu psihologije iz gimnazije. idioti 0-20 imbecili 20-50 debili 50-70 inaco ovo mi je najomiljenija knjiga iz gimnazije:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Ma ja sam negde nasao da je tubus ispod idiota, a da naziv potice od TUBE iliti cevka. Tj jedino su sposobni da jedu i fekalisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Kako se po ovako naizgled beznachajnim postovima shvate odredjeni ljudi..... ακριβώς θελήστε να πείτε ότι σας ευχαριστήστε Therion& Bjeli Αλλοι μπορούν να συνεχίσουν με το σωστό βραχίονά τους...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 ^ nema na chemu Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 A sta ako ovde ima levorukih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) soad šta ti sad koji kurac napisa?? Edited April 5, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Pa nesto kao da su bijeli i terion fini pametni momcici A ostali da nastave da ga bacaju u nesvest ευθυμίες!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts