Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

evo ne radim nishta pametno, chatujem na icq sa par ljudi, spremam se za spavanje, gledam gde da zbudzim josh 5 postova (4 nakon ovog) pa da se prikljuchim kruku u slavljenju jubileja ^^ sutra zaebam dan, moracu malte ne ceo grad triput da obigram no shto se mora nije teshko...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

од јуче сам моторизоваааааааааааан!!!!!!!!!!!! коначно је стигао плиномобил. има још много да се куцка, али је регистрован и возабилан. [jupi][:D]

синоћ сам отишао са старом екипом из краја да попијемо дволитарку на клупицама. али нисмо заболи, остали смо чуку, чисто да отворимо сезону. присећање на те дивне дане доколице. ех... онда сам отишао кући и одиграо најлуђу Доту у свом животу, почела је са 5 на 5, а завршила се са 2 на 3, играо сам са Бамбијем и завршио партију после сат и по са 17к у штеку и гром и пакао од артифаката.

данас радим пуном паром, некако сам упао у радни френзи. докторка ми је јуче ракла да ће ушинуће проћи и да ми не требају лекови, већ да оставим пушење (yeah sure), и да радим вежбе дисања, као можда је од стреса. [:)] и директорка ми је мајчински поручила да би било лепо да оставим пушење.

диван дан данас... [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

bio do vojnog zubara, i sisa nema bele plombe...

malo svrljao po gradu, gledao sta da uzmem devojci, pa sad palim na kunt do 1..

posle toga, gasenje svih aplikacija osim winampa, i opasno ucenje... sutra ispit :\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

E stvarno bio mogao da padne taj rostilj ove nedelje.

Danas je jedan divan dan. Polozio sam ispit, sada sam na poslu, treba da pokupim HDD od 200 giga, jujuju, kod kuce se skidaju moje dve omiljene serije (Huff i Prison Brake). Jedva cekam da odem odavde, hehehe.

Zaboravih da kazem da se RUSH! uploaduje.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

од јуче сам моторизоваааааааааааан!!!!!!!!!!!! коначно је стигао плиномобил. има још много да се куцка, али је регистрован и возабилан. [jupi][:D]

chetitam kolega ;o)))

groznijeg dana i noci ne beshe skoro... oka nisam sklopila... drugarica, drug i ja smo ubedjivali zajednichkog drugara da mu samoubistvo nije jedini izlaz... dechko je inache narkoma, ali mi je mnogo pomogao u zivotu u onim najtezim momentima i nekako mi je stava stalo do njega... nije mi teshko shto sam sad neispavana i shto lichim na lesh... teshko mi je shto ne znam gde je budala sada i shta radi... jedva chekam da stignem kuci...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

(Huff i Prison Brake).

O čemu se radi u Prison Brakeu?

Otišao posle škole do ortaka da uzmem neku knjigu što stoji kod njega već mesec dana...pomirio se da sam je izgubio pa da mi nije rekao morao bi da uzimam novu...

sutra milina mogu duže da spavam,nemam prva tri časa...extra.

Ceo dan u pokretu - prvo u bioskop da odnesem novu reklamu, pa u ofis da pustim render, pa u trzni centar gde sutra pochinje izlozba na sastanak, pa opet u ofis na prezentaciju, mobilni mi zvoni non-stop...

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

myMind.jpg

А в чем сила, брат?

O čemu se radi u Prison Brakeu?

Ima dosta elmenata losta ono glavni junaci su negde odakle pokusavaju da pobegnu i tu im se desavaju gomila zajebacija svaka preporuka

Inace danas me glava RASTURA ne znam sta je po sredi ali ono ispreno se nadam da ce proci sutra kada zavrsim sa ispitom...

Inace trebao bi odnekuda da rodim 50 e za kimono hmmmm :)

danas me iskulirale tri osobe... svi sa nekim prichama [:D]

ajoj, divota, pukla cev u zgradi, nemam vode... tako da je i ok sho sam bio iskuliran, smrdeo bi :D

malo piko dotu, i tako... mozda se neshto veceras promeni al ono... chill je uglavnom :)

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

rekla mi drugarica danas kako je nasla strava sajt sa raznim haljinama (posto nam se blizi matura, jel)

i ja kao da vidim malo pre...majko mila...sve neki volancici, karnerici, masnice...a boojeee...nezno (kako mrzim tu rec : )) roze, kajsija, bledo zuto... : (( pih

razocarala sam se

ali bilo je i svetlih momenata danas, dosli neki likovi da mi donesu orman i dok su ga sklapali umrla sam od smeha...prave se mangupi, kao mnogo su duhoviti, a imaju neki smesni leskovacki naglasak i prosipaju 'fore'...kao pricaju na satrovackom, kaze lik 'e tebra dajdo mi taj cigersraf da srafimza ova tavra'

ooo booozee : )))

Edited by kuchk1c4

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

sad se vrnuo sa faksa, razbio kolokvijum, posle se cuo sa boletom i tako.... sutra ceo dan na faksu i poslu,

toliko sam umoran da sam upalio winamp i posegao za najlakshom pesmicom u playlisti - shakira _ hips don't lie

na srecu dobio sam dobre kritike za moj poslednji rad tako da sam malo hepi [:I]

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

rekla mi drugarica danas kako je nasla strava sajt sa raznim haljinama (posto nam se blizi matura, jel)

i ja kao da vidim malo pre...majko mila...sve neki volancici, karnerici, masnice...a boojeee...nezno (kako mrzim tu rec : )) roze, kajsija, bledo zuto... : (( pih

razocarala sam se

ali bilo je i svetlih momenata danas, dosli neki likovi da mi donesu orman i dok su ga sklapali umrla sam od smeha...prave se mangupi, kao mnogo su duhoviti, a imaju neki smesni leskovacki naglasak i prosipaju 'fore'...kao pricaju na satrovackom, kaze lik 'e tebra dajdo mi taj cigersraf da srafimza ova tavra'

lupis im po dandaru, da odu blesavi kuci:)

qq, gde ih samo nalazite.

Forum neprikladan za signaturu!

:)

imaju neki smesni leskovacki naglasak i prosipaju 'fore'...kao pricaju na satrovackom, kaze lik 'e tebra dajdo mi taj cigersraf da srafimza ova tavra'

koji roflmao....samo ih zamišljam :)))

Ne mogu da verujem da cu dozvoliti sebi da ne odem na trening vecheras , ali jebiga , preumoran sam :(

au,žao mi te je :)

ne zaslužuješ taj avatar!

:*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...