Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bash se lepo razvedrilo....

odoh do III. gimn. da vidim kako ide ovim mojima na turniru.... pa na basket

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

probudio se pre pola sata ... shto je najcrnje nisam kul spavao od 7h do 11h dok nisam smazao burek, a onda sam tako fino odkuntao ostatak da nemam rechi :). sinocna zurka .. vrh! noge me otkidaju. lee je objasnio za sve pare, a sasha je mogao loma duze da radi, al b2b oko 04h pakao. relativno fina ekipa ljudi, a prostor mi se sve vishe i vishe dopada. neverovatno kako mi na zurkama prilaze ribe samo kad sam 100% trezan, a kad sam loma cirke onda sam ja u lovini :). sad kao neshto da husam, al posle chorbe nema shanse da zinem proradio mi rek :)))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

\o/ \o/ \o/

rinse repeat

opis mog vikenda :)

@ LUSH - ja dodjem kod njih i kazhem "hiper me nerivra sto u ovoj zemlji ne mogu da kupim normalne patike ispod 10k dinara i sto ne mogu da kupim perth plus shampon u pola evrope a u ovom gradu ni najobichniji od cele garnier fructis palete kao second best thing" i oni ce da mi naprave shampon koji reshava taj problem? idem oma sutra =o)

ne, ako im kažeš to, izvući će ti lajn dopa na pultu.

Udarilo me pivo, bukvalno, u glavu.

jesi ti to počeo da piješ il te "bivša" gađala kriglom?

јуче сам се заситио менталне онаније за неки период.

živi bili pa videli, drale, živi bili pa videli :)

uf danas sam ceo jebeni dan na nogama, pre sat sam stigao kuci...jutros palio za bg...ishao na pet razlicitih krajeva grada da obavim neke poslice...i to sve kolima...psovao sam i saobracaj i parkiranje i sve...vrhunac je bio kad neki lik u besnom dzipu prolece kroz onu vodurinu kod sajma i isprska celu jebenu kolonu...mrzim jebene retarde za volanom...i nogo govorim jebeno u poslednje vreme:)

srpskivojnik-3.jpg

Juce kuci dosao tek oko pola 3 i nisam mogao ad zaspim jos neko vreme. Sada ustao Zakljucio da mi je komp stabilan posto sam ga O/C za 400 MHz pa idem na buvljak da kupim neke krimalice i jos neka sranja pa da izigravam cika majstora malo po stanu :)

da li sam samo ja u pitanju, ili su publika u areni, neki metuzalemi od 1000 dina ili pomalo deformisani ljudi. dot pernja, valjda ce se roni izvuci, u svakom sluchaju ko pobedi ovaj mech dobice i titulu.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

od ranog jutra nesto radim i sav sam se nesto deprimirao na sam pogled kroz prozor na ovo vreme...

i onda mi ortak da link ka nekoj "pesmi"

Farmerice ispod struka

kolo je igrala

kakva macka, to je bruka

o, o, mašala

Tanga, tanga, roze tanga

sladja si od zrelog manga

tanga, tanga, tanga roze

ne dam da te drugi voze

Oči crne, kosa duga

pala preko ramena

kakva lutka, boli glava

o, o, mašala

tange range

tange range [smajli2]

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...