Guest Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 јеби га, драле.. ниси једини којег су тако насанкали мајстори, ако ти је некаква утеха.. оћемо једног дана да кренемо по сервисима редом са катанама и/или гасним лампама? ovo je jedan od onih dana koji mi samo overdose evangeline lily mozhe ulepshati... ← share the fun Cice vrishte ← pumpaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ziveo raspust... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 pumpaj. Kod mene je uvek bilo: Nauchi Primeni Kreiraj Stisni ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 e moj drale....ne znam sta da ti kazem. evo mene u internet "kafeu" na fakultetu.Dosao sam malo ranije na faks nego sto bih trebalo ali ok, imao sam pri sebi neku knjigu o istoriji americkih automobila, pa mi vreme do 2, kada mi pocinju vezbe, prolazi polako... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Sinotj je bilo super na rodjendanu....mozhda chak i previshe ....Dobro, bar sam znala da kazhem adresu taxisti:).....A sad pauza do ekskurzije...Rastura me zheludac, a u glavi neko skakutje.......Mrzi me da idem u shkolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 prdnuo sam na leptira ovaj nece vishe leteti neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Лаг, братац, пусти ме понекад у тај твој свет... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ja sam vas zvao kod mene za exit ali eto izgleda ce samo nigger osetiti blazhenstvo odsustva misli i truda neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Ma jok, u najavi je extra dan, ja ti se uvaljujem oko 14h gajbi a ostali (Hajli i Pajser sigurno za sada) dolaze vecheras. Gde cesh boljeg dana? Ispravka, sigurno dolazimo highli, moj zeleni drugar i ja :) P.S. zeleni drugar nisi ti :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) Raspust at last :)) danas smo se specijanlo obukli za tu priliku...ne želim da kažem kako,videće te slike :)) gledamo kako da prvi dan iskoristim. Edited April 20, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Ah, Peta je uvek vrcala kreativnosu! Nego, sad se setih, bas me nervira kada admini spamuju, to uopste nije dobar primer, mada je svaki covek odgovoran za samog sebe. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 presho sam fable, juche iznajmio i ono... malko se igrao... bah smoren josh uvek... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Hocu i ja raspust Jedva drzim glavu da ne padne koliko mi se spava. Josh danas i sutra treba izdrzati pa onda idem na spavanje do ponedeljka... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Pricu cu veoma rado objaviti u RUSH!-u!u koju sekciju? horor? још сам имао и механичара са мном приликом куповине, који је дао зелено светло на куповинуpa njemu se isplatilo, sledeci put vidi da povedesh josh veceg diletanta:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Margi, ne kaki. Nego setio sam se jedne fenomenalne rechi - DIRI ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Doshla sam kutji jer vishe nisam mogla da sedim zbog stomaka..... Dobila 5 iz fizike....Pocheo raspust.....U ponedeljak idemo u Cheshku.....Nadam se lepom vremenu, mada po prognozi je u ponedeljak i utorak sunchano, sredu i cetvrtak kisha, a u petak oblachno....Josh se nismo dogovorili ko je sa kim u sobi, izgleda da tje opet biti na frku...Samo da ne ubodem hipike blizu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 e bole... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 soadg, donesi pive.. Kod mene je uvek bilo: Nauchi Primeni Kreiraj Stisni ← šta ću, ticeba, ne mogu da budem toliko sjajan, ali trudim se. jednog dana, možda, jednog dana. bah smoren josh uvek... ← ae na cirku Nego setio sam se jedne fenomenalne rechi - DIRIŽABL, bas je kul. ← ta reč je genijalna, samo šteta što je b92 koristi za neko sranje njihovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 nikad nisam vol'o rech dirizhabl...pogotovo u pretencioznoj interpretaciji domacih glumaca/tv persona...a i imamo lepu domacu rech po nemachkom grofu za dotichnu napravu...svaki srbin iz centralne shumadije zna shta je zeppelin, malo koji sta je dirizhabl...hejtujte ruse deco kad god mozhete i volite nemce...zdravo je za dushu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 uf evo me u sd-u konacno...i mi na faxu imamo kao neki raspust i tako to...jebene poplave, dunav je zamalo izasao na put bg-sd...doneo i komp ovde tako da konacno imam net opet...all shall suffer:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Dosao sam sad i skole,jeo...i trebao da idem sa ortacima do "Busa" iliti kako se sada zove "Flash"...ali ovo vreme je toliko ocajno da cu celu noc igrati silkroad :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ubio se u teretani jel sam svo vreme bio neshto kao umoran, sada husam neke pistace i chekiram forume/mejlove i razmishljam dal da piknem neku dotu ili da se bacim odmah u krevet na tv. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 bio do skole...poslednji dan......imao sam neka smaranja ali resice se posle raspusta...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Prespavao veliki deo dana,pa uzeo malo da čitam neke teksove na netu u vezi Losta....extra.Posle možda uzmem da igram poker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 da mozda malo ne preterujesh sa svojom fascinacijom u vezi Lost-a? Ipak to je sve samo fikcija... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts