Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

јеби га, драле.. ниси једини којег су тако насанкали мајстори, ако ти је некаква утеха.. оћемо једног дана да кренемо по сервисима редом са катанама и/или гасним лампама?

ovo je jedan od onih dana koji mi samo overdose evangeline lily mozhe ulepshati...

share the fun

Cice vrishte

pumpaj.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

e moj drale....ne znam sta da ti kazem.

evo mene u internet "kafeu" na fakultetu.Dosao sam malo ranije na faks nego sto bih trebalo ali ok, imao sam pri sebi neku knjigu o istoriji americkih automobila, pa mi vreme do 2, kada mi pocinju vezbe, prolazi polako...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ma jok, u najavi je extra dan, ja ti se uvaljujem oko 14h gajbi a ostali (Hajli i Pajser sigurno za sada) dolaze vecheras. Gde cesh boljeg dana? [:)]

Ispravka, sigurno dolazimo highli, moj zeleni drugar i ja :)

P.S. zeleni drugar nisi ti :)

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Pricu cu veoma rado objaviti u RUSH!-u!
u koju sekciju? horor?

још сам имао и механичара са мном приликом куповине, који је дао зелено светло на куповину
pa njemu se isplatilo, sledeci put vidi da povedesh josh veceg diletanta:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Doshla sam kutji jer vishe nisam mogla da sedim zbog stomaka..... [xx(]

Dobila 5 iz fizike....Pocheo raspust.....U ponedeljak idemo u Cheshku.....Nadam se lepom vremenu, mada po prognozi je u ponedeljak i utorak sunchano, sredu i cetvrtak kisha, a u petak oblachno....Josh se nismo dogovorili ko je sa kim u sobi, izgleda da tje opet biti na frku...Samo da ne ubodem hipike blizu...... [:D]

soadg, donesi pive..

Kod mene je uvek bilo:

Nauchi

Primeni

Kreiraj

Stisni

šta ću, ticeba, ne mogu da budem toliko sjajan, ali trudim se. jednog dana, možda, jednog dana.

bah smoren josh uvek...

ae na cirku

Nego setio sam se jedne fenomenalne rechi - DIRIŽABL, bas je kul.

ta reč je genijalna, samo šteta što je b92 koristi za neko sranje njihovo.

nikad nisam vol'o rech dirizhabl...pogotovo u pretencioznoj interpretaciji domacih glumaca/tv persona...a i imamo lepu domacu rech po nemachkom grofu za dotichnu napravu...svaki srbin iz centralne shumadije zna shta je zeppelin, malo koji sta je dirizhabl...hejtujte ruse deco kad god mozhete i volite nemce...zdravo je za dushu...

ubio se u teretani jel sam svo vreme bio neshto kao umoran, sada husam neke pistace i chekiram forume/mejlove i razmishljam dal da piknem neku dotu ili da se bacim odmah u krevet na tv.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...