Longleyy Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Doshao sa treninga , danas me je ubio , kaze oce da me salje na takmicenje i odsad ce uvek da bude tako...Videcemo kako cu izdrzati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 koji si opstanak! ;) ← spremam se za fallout :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Heh, danas bio dan opstine, isao sam na fancy prijem u PC Usce, odnosno bivsi CK, tamo na poslednjem spratu. Ako izuzmemo standardne smaracine, sama zgrada je ekstra fensi sad uradjena, a pogled odozgo je zaista eksta. Kad sam otisao bio je dan i pala je polako noc, bas ekstra transformacija, kapiram da bi bilo i mnogo bolje da je bilo suncano pa da je mogao da se gleda zalazak sunca. Sa druge strane iz vizure 25. sprata one zgrade 6 kaplara izledaju kao patuljci sto je mnogo kul :) Jedini je problem sto ima toliko sranja okolo, tipa par onih godinama nezavrsenih zgrada (iza Hajata), Staro sajmiste sa ganferima i sl, sto malo umanjuje dozivljaj, ali je pogled preko mosta i na Kalis zaista fenomenalan, pogotovu nocu. Druga do jaja stvar je bila kad sam skapirao da je neki lik koji je pricao nesto ispred americke ambasade (tipa neki sef kancelarije njihove ili tako nesto), u stvari lik sa kojim sam pre jedno dve godine cirkao u Optimistu kad je njegov ortak statovao moju drugaricu pa smo se opijali zajedno i pricali o svetskim zaverama Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ovako , ja , drug i dve drugarice ocemo da dodjemo u Beograd u subotu malo da se sprdamo i da odemo do zooloskog vrta (kao to nam je glavna namera , nismo bili 100 god.) , uglavnom ako ne nabavimo kola , dosli bismo busom , e sad par pitanja: 1.Kad dodjemo na stanicu , koji bus/tramvaj/trolejbus (ili koja sve cuda postoje) da vatamo za zoo-vrt , koliko je on daleko od stanice i da li vredi peske ici ako nije... 2.Gde je dobar rostilj i dobre pizze , i gde se nalaze ta mesta...Takodje ako ima neko odredjeno mesto gde je najbolji sladoled na kugle , recite :) 3.Treba mi Lacoste , Sergio i Nike radnja...Ako su sve u Knezu ok , ali ako su negde drugde , molim vas info gde i kako doci... 4.Posto za nedelju dana radim tattoo , hocu da odem u par tattoo shopova u BG-u , da vidim kakvi su radovi , cene , slike , dal mi je mozda bolje tu onda da uradim...Uglavnom ako znate neka mesta proverena i dobra , napishite... 5.Ako me dobro sluzi pamcenje, Kalish je kao neki parkic??Uglavnom ako ima josh neko tako "zeleno" mesto za opsutenje recite :) 6.Ako ima josh par saveta nekih , slobodno recite , tipa u tom i tom busu dzepare i tako te "usual" stvari :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Slike drugarica na pm pa možda razmislim da vam budem vodič Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ccc , kori , kori , samo bi jebo neshto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 1.Kad dodjemo na stanicu , koji bus/tramvaj/trolejbus (ili koja sve cuda postoje) da vatamo za zoo-vrt , koliko je on daleko od stanice i da li vredi peske ici ako nije← 2A, autobus, inače bi bio tramvaj dvojka al nije trenutno u pogonu peške nije toliko daleko koliko nema šta da se vidi na usput 2.Gde je dobar rostilj i dobre pizze , i gde se nalaze ta mesta...Takodje ako ima neko odredjeno mesto gde je najbolji sladoled na kugle , recite :) ← cafe underwood ima odlične i prilično jeftine pice, ako oćeš da sediš. uzun mirkova, od trga pratiš trasu trole između narodnog pozorišta i narodnog muzeja, pa ubrzo naiđeš na njega sa leve strane ovako s nogu dobre pice i palačinke imaš u staklenom tržnjaku na trgu koliko znam, u centru više nema kršten roštilj :( 5.Ako me dobro sluzi pamcenje, Kalish je kao neki parkic??Uglavnom ako ima josh neko tako "zeleno" mesto za opsutenje recite :) ← pa nije baš parkić, ima mnogo finih štekova tamo, istražuj malo ako bude lep dan.. inače, čuvaj se većih grupa muškaraca, u gužvi drži ruku na novčaniku, nemoj nikoga gledati u oči, izbegavaj podzemne prolaze, naloži drugaricama da se zakopčaju do grla i nikako, ali nikako nemoj govoriti glasno...u bronksu, dok u beogradu možeš da se ponašaš najnormalnije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 I najvažnije ne govori gariša! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 pa nije baš parkić, ima mnogo finih štekova tamo, istražuj malo ako bude lep dan.. inače, čuvaj se većih grupa muškaraca, u gužvi drži ruku na novčaniku, nemoj nikoga gledati u oči, izbegavaj podzemne prolaze, naloži drugaricama da se zakopčaju do grla i nikako, ali nikako nemoj govoriti glasno...u bronksu, dok u beogradu možeš da se ponašaš najnormalnije :) ← a najvaznije je da nisi beo... :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) @Ivan: Ok , a sto se rostilja tice , jel ga ima bar negde u blizini , moze i malo dalje , samo da je rostiljica :) recimo onaj duff , o kome svi pricate stalno... Edited April 11, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 sad zavshio sa ne ljuti se choveche... naravno, pobedio sam... :) sacu da pikam golf ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) ^^ raspadi jedni,dva puta ste me pojeli ispred kraja!Faktički sam ja pobednik! :) nego ja sam planirao da legnem u 12... :( Edited April 11, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ^^ raspadi jedni,dva puta ste me pojeli ispred kraja!Faktički sam ja pobednik! :) nego ja sam planirao da legnem u 12... :( ← Al si odlucio da je bolje da ispamujes forum :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 pa sad, relativno.. smori nekog sa foruma da te odvede u duff, jer nema teorije da ti objasnim a da se ne izgubiš.. ili sam možda zaboravio nešto dobro u centru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 rev: ako budem ispred tebe rev: shaljesh mi ivine slike ? rev: sve koje imash darijanOMG: hmmm darijanOMG: ne darijanOMG: :) Ivan_: hmmm Ivan_: ne Ivan_: :) rev: ahah rev: darjan i ivan rev: soulmateovi Ivan_: reci Ivan_: zastrashujuec Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ivan_: al sta da ti kazem Ivan_: obojica smo lepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ivan_: osim njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 (edited) Ivan_: osim njega ← koji je jos malo lepsi :D :D :D hehehe u pravu je ivan. bio sam iskren ali ne do kraja! on je sada izneo sve na videlo... :(( PART 2. REV: darijanOMG: ae rev oces sad moju sliku rev: e ocu Ivan_: omg ghey rev: :))) Ivan_: to sreco Ivan_: grupishi ih lepo rev: sad cu da karam sve redom rev: gle sad :) 2. deo drugog dela sa revom rev: vadi ga rev: darjane ! :) Edited April 12, 2006 by dzontra.volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ono sho sam ja uspeo da sejvujem... mada je bila i bolja spika kad mi je darijan trazio nage slike ja sam jedno vremeo bio op i izivljavao sam se nad korijem i staljom... pa sam posle sam sebe kikovao i stalja je dobio moc ko shto cete provaliti u tekstu :) MiGsa: kikovsao sam se MiGsa: :D MiGsa: ajoj rev: staljo Corey: kikuj migsu rev: kikuj korija :) MiGsa: :))))) Corey: glupi migsa MiGsa: aj sad izivljavaj se stalja: kikuj reva stalja: :D Corey: :D rev: kori uzo si mi boju MiGsa: kad sam ti dao moc MiGsa: !!! rev: smrade :) stalja: osveti me stalja: :D MiGsa: ja sam ko jeljcin stalja: kikovo me juche MiGsa: kad ej dao putinu moc stalja: :D MiGsa: :D MiGsa: daj vodke stalja: ocu MiGsa: !!! MiGsa: tj. MiGsa: fuj stalja: shaljem post expresom MiGsa: ne mogu vodku stalja: :D MiGsa: imao sam problema MiGsa: u proshlosti sa tim picem darijanOMG: MIGSA MiGsa: :/ MiGsa: vidi darijan darijanOMG: MIGSA MiGsa: strejt from ju es en bej rev: omg kikujte ga MiGsa: :D MiGsa: nego devojke MiGsa: u shat igramo? MiGsa: *shta rev: u sestre stalja: ae kikuj reva pa da pochnemo MiGsa: nemam sestru MiGsa: :D rev: ti si admin staljo magarche Corey: omg stalja: :DDDD MiGsa: ahahahahah Corey: glupi stalja stalja: OMG Corey: :D MiGsa: budalo stalja: :D MiGsa: dao sam ti moc MiGsa: a ne znash da koristish MiGsa: daj mi moc MiGsa: :D stalja: ok darijanOMG: staljo sad te jos vise volim stalja: kori debilu igrash ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ivane, opet si poceo da ircujesh? lele evo mene na faksu, posle sat i po spavanja, zbog crtanja nekih preseka i osnova. Dan, odnosno vreme je ocaj a ja moram da budem u gradu do 4, ili 5 popodne. Da mogu da biram teleportovao bih se kuci, spremio picu, legao u krevet i gledao neki film sa pacinom ili de nirom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 дај и мени тај телепорт. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ma koji ce nam teleport. dovoljno je da preteci zatrazimo jedan hejteci, mislim leteci cilim... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Kako volim da spavam dok pada kiša :) uff ništa lepše.Jedva sam se nagnao da ustanem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 1.Kad dodjemo na stanicu , koji bus/tramvaj/trolejbus (ili koja sve cuda postoje) da vatamo za zoo-vrt , koliko je on daleko od stanice i da li vredi peske ici ako nije... Ako se ja nisam zajebao, pored ovog 2A sto je Ivan naveo imas i tramvaje 11 i 13. A mozes i peske, s tim da je onda preporuka da se popnete do Kneza, pa idete do kraja na Kalemegdan i onda se spustite dole do zooloskog. Nije najkraci put, ali je daleko lepsi nego da idete najkracim. 3.Treba mi Lacoste , Sergio i Nike radnja...Ako su sve u Knezu ok , ali ako su negde drugde , molim vas info gde i kako doci... Nike ima nekoliko radnji u Knezu, Segio mislim da ima tamo kad malo produzis iz Kneza ka Slaviji sa desne strane, a Lacoste ne znam gde je i da li uopste ima. 5.Ako me dobro sluzi pamcenje, Kalish je kao neki parkic??Uglavnom ako ima josh neko tako "zeleno" mesto za opsutenje recite :) Mislim da su navodnici trebali da idu na opustanje Osim Kalemegdana tesko da imas solidno mesto za opustanje u gradu, pogotovo otkad su ove reke nabujale. Ako vas ne mrzi mozete da skoknete do Karadjordjevog parka, tj do platoa ispred Hrama Svetog Save, i tamo je kul, ali je znacajno manji od Kalisa. @topic: Jebote kako ruzan dan. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 (edited) @Corey: Pricaj mi o tome ono lezim u krevetu i gledam u kisno nebo i bas me briga sto moram da ucim i jos 100 stavri da zavrsim :) Edited April 12, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts