Doca Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Danas u skoli imao sistematski... izgleda da je sve ok samnom :))))) inace igrao sam fuZbal i posle lepo seo i udarila me promaha,ne mogu da se pomerim...vrat me ubija Ivane gde si ti zaradio bol? :)))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Otiso sam u 7 jutros iz kuce isad sam se vratio (skola gradjansko trening) Smaranje najvece nego sad idem kod nekog ortka na 18 lele majko bozija pa sta ce to da bude otprilike lik j kupio 220 litra piva za 100 ljudi i plus ostalu zestinu vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 sad dok sam kenjao u klonji,citao sam neki stari politikin zabavnik... i procitao jednu do jaja misao sto je rekao Nikita Hrushchov:"kada gulite kozu svojih musterija,uvek ostavite malo da moze da zaraste kako biste posle obet gulili" eto...za sve buduce biznismene...:) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ^ Pregled za kichmu? ← nešto sa leđnim mišićima, oko lopatice, nije baš kičma Ivane gde si ti zaradio bol? :)))) ← na skijanju, nemam pojma kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Onda get used to it, imao sam i ja neku povredu, kad je pocheo da mi pritiska ledja imao sam osecaj ko da me bije neko toljagom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 @ivan_ pa jbte...ti se vratio sa skijanja pre 2 nedelje...i lozis me da trpis bol do sada :)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Danas u skoli imao sistematski... izgleda da je sve ok samnom :))))) inace igrao sam fuZbal i posle lepo seo i udarila me promaha,ne mogu da se pomerim...vrat me ubija Ivane gde si ti zaradio bol? :)))) ← izgleda da nije imas krivu kicmu(skolioza)i 1000000 kvarnih zubiju (tvoje reci) sum na srcu .... samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 (edited) napokon sam dosla kuci posle 9 jebenih sati...ceo dan slusam razne mentole kako su oni najpametniji i sve znaju i ne daj boze da te ne interesuje 456789654567 stvari u zivotu, mislim to je propast sveta... a i povrh svega me je ko zna koji put odusevio bezobrazluk nekih ljudi koji nemaju ni ovolicko savesti, a o istoj stalno pricaju... Edited March 31, 2006 by kuchk1c4 I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Onda get used to it, imao sam i ja neku povredu, kad je pocheo da mi pritiska ledja imao sam osecaj ko da me bije neko toljagom :) ← naravno, nije frka da trpim užasne bolove pola sata ako ću ostatak dana biti ok :) trenutno me najviše smara što ne da ne mogu da se bavim nekim sportom nego ne mogu ni da se počešem po potiljku :) @ivan_ pa jbte...ti se vratio sa skijanja pre 2 nedelje...i lozis me da trpis bol do sada :)) ← jok, juče sam nekako nezgodno cimnuo u autobusu i obnovio povredu, inače je lepo prolazila i sama od sebe.. ceo dan slusam razne mentole kako su oni najpametniji i sve znaju i ne daj boze da te ne interesuje 456789654567 stvari u zivotu, mislim to je propast sveta... ← jesi ti to bila na nekom okupljanju "inteligentne" omladine, tipa boš, mensa, debatni klub, b92 audicija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 sad dok sam kenjao u klonji,citao sam neki stari politikin zabavnik... i procitao jednu do jaja misao sto je rekao Nikita Hrushchov:"kada gulite kozu svojih musterija,uvek ostavite malo da moze da zaraste kako biste posle obet gulili" eto...za sve buduce biznismene...:) ← Pravi bizmismeni to znaju i bez da im neko ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 jesi ti to bila na nekom okupljanju "inteligentne" omladine, tipa bo I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 jesi ti to bila na nekom okupljanju "inteligentne" omladine, tipa boš, mensa, debatni klub, b92 audicija? Shto, da ne mislish da ce te prepoznati na nekom okupljanju istih? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 dobrodošao nazad, đobe.. prvi dan imaš poštedu, prozivamo te od sutra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Sada se vratio sa RHH-a ono jedan jedan u partijama, sto je zadovoljavajuci rezultat :) Ostatak bagre je otiso da se napija za stijin rodj a ja jos uvek ne smem da pijem i sutra moram da ucim pa sa rpeskocio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ajoj... what to do what to do... moralna dilema... :/ karmo moja... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Cudno .. spava mi se ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Standardno shkola, kuca. Pocheo sam kao neshto da uchim, mora se, skoro ce kraj. Medjutim, poslednjih dana sam se navukao na video poker . I, mosh` misliti, u plusu sam 600 dinara. I da, danas mi do jaja nije bilo dobro, jedva sam do kuce doshao, glava mi pucala, nishta nisam video, ali spavanje je sve reshilo (goddamn fleshevi ). Nego, opet sam sa devojchicom, starom-novom, i extra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Bio do krčme,pa onda otišli u Roxy gde je Sanja Tigrica imala nastup :) samo da znate kako ima meko dupe i tvrdu sisu...ahh najjači petak mnogo je lepšta nego na tv-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 razboleo sam se... A u picku materinu. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 za sat vremena krecem na kosarku... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Odo da se kiselim u dzaqziju :} lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 napolju josh jedan extra dan :D odem uskoro na utakmicu ofk bgd vs vojvodina da malo izblejim ^^ (ionako mi je preko puta) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Sanja Tigrica ima meko dupe i tvrdu sisu... ← zar ne treba obrnuto? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Bio do kr?me,pa onda oti fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Sad sam ustao... danas sestri dolazi neko drustvo jer joj je juce bio rodjendan... ne znam gde cu veceras,jerme mrzi da blejim sa klincima ovde :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts