WickedWitchOfTheWest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 paaa... I have a dream... i ono dok ga ne ispunim svet moze da postoji... :) a i nemam kesha za nuke... :D ( )... ← aj pozajmicu ti ja pare, ali da ipak prichekash par dana, mozda se neshto jebeno promeni... malo sam bolje wolje nego juche, naspawala se, pa kontam da je to to... widecemo... josh je rano za prognoze... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 sachekajte malo, iranci tje uskoro menjati nuklearke za delove za juga samo da ovi nashi iz zastave potpishu ugovor postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 danas su izgleda svi imali loš dan... osim mene :) negde sam iskopao naočare od onog pomračenja 1999. pa sam ipak gledao sunce, onda sam blejao sa drugarima po gradu, pa završio neke posliće i evo sad mi ostade celo veče za r&r :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Sad se vrnuo iz grada. Uzoh konachno kozhnjak [cool] lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 mnogo je bila debilna serija ← skoro k'o ti... danas sam uzeo neke tegove od ortaka,potrpao ih u ranac i ko droger najgorshi krivio se po autobusu koliko su teski... primetio sam da u zadnje vreme uzasno smrdi kad prdnem,kao da mi nesto uginulo u crevu :( gladan sam :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Bio na ragbi treningu sad malo na net pa u krevet Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 danas su izgleda svi imali lo Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 bio danas ceo dan u gradu......bleja....trebao da idem u skolu al sam se uspavao pxaxax..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Ti si ovde kao neki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ovo je grubo izracunato, za detaljniji plan ima da se plati ekspertiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 taj amilo extra dobro radi, ako mislimo na isti (M4438G) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 taj amilo extra dobro radi, ako mislimo na isti (M4438G) yup, to je taj! edit: Evo namestih (valjda) i vreme na forumu. Javite ako nesto ne radi kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Juče je bio extra dan jer mi je stigao monitor 740BF 2ms :D Znači koliko ima detalja na MMD3 skinu i trenutnom wallpaperu...šta sma ja propuštao sve ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 17inch ma daj kori mozhes ti i bolje../// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 yup, to je taj! edit: Evo namestih (valjda) i vreme na forumu. Javite ako nesto ne radi kako treba. ← znam bio je kod mene par dana, ako si uzeo na test primerak :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 idem da se tushnem pa na faks... lele bicu do 8 danas... zezanje ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 znachi jedva sam se digao iz kreveta ... idem da hasnem neshto pa na fax . EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Kada ti za brojenje dana do ispita nisu vise potrebni prsti na nogama onda znas da je zagustilo sto se tice vremena :) Zasto uvek lopo vreme dodje ovako u nezgodno vreme zasto......................... Inace vezbao sam malo trakmaniju pojescu vas u petak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Juče je bio extra dan jer mi je stigao monitor 740BF 2ms :D Znači koliko ima detalja na MMD3 skinu i trenutnom wallpaperu... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 740BF 2ms :D Znači koliko ima detalja na MMD3 skinu i trenutnom wallpaperu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 znaci skenjan sam do jaja sada mi je drugar javio da je poginuo neki gari 87 god tu kod Kaca a i za vikend je pogino jedan moj drug u Kacu... cemu ta brza voznja... cccc ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 17inch ma daj kori mozhes ti i bolje../// ← Zar nije 930BF? Sad si me razocarao ... ;) Da ne pricamo sto je tih 2ms zapravo gtg ... e kori kori ... vrati odma' :> ← Nemoj da me navraćate :) jebiga,pogrešili su kada su naručivali.Sad kolike su šanse da ga vratim otvaranog... Mada što se tiče veličine ne smeta mi uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ja sam crtao krugove i kvadrate po ekranu i divio se što je krug nije elipsa a kvadrat nije...nešto laki, objasni mi gde se pomera zimsko/letnje vreme na forumu, čačkao sam ali nisam uspeo da nađem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ma ono, dobre su 17ice, nije tolika frka, iovako je u 90% slucajeva ista rezolucija 17ice i 19ice, samo razvucena na vecu dijagonalu ... ali ne razumem kako su pogresili kad su narucivali ... nisu ti zeznuli samo dijagonalu vec i citavu klasu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Koliko mi je prichao chekao je na monitor mesec dana, a onda mu je stigao pogreshan model :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts