StormScion Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Dakle treba mi hitno listing za neke brojeve mobilnog telefona .. e sada ako i moze zanima me da li moze da se uzme i na duzi vremneski perod .. npr da vidim pozive u zadnjih god dana ? :) hvala unapred Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 najbolje da kontaktirash podrshku 063/064/062/065(na kojoj si vec mrezi) ... mislim nikad lichno nisam vadio listing za mob (ne znam ni dal je moguce). Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 uz svaki postpaid (bar znam za 065) dobijesh mesechni listing uz svaki rachun. Shto se tiche prepaid-a - nemam pojma to, ko shto reche suba, ti je najbolje da zovesh call centar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 (edited) ok zahvaljujem Edited March 25, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 kako to uz 065 dobijes listing? mozhda ako trazis ... dobijas statistike poziva, al' to nije listing biranih/primljenih brojeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ja dobijam podeblju kovertu na 065 svaki mesec zajedno sa racunom,sa svim biranim i primljenim pozivima,ovi primljeni su mi nekako malo boldovani :) i tacno pise datum/vreme/koliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 btw. kad smo vec kod toga,dobio sam neku "club" karticu,plasticnu,sta da radim sa njom ;P? neki poeni,ovo ono ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 1. Onda si ti to nekako aktivirao ... meni ne stizhe, a i ni ne trazhim. 2. Ta kartica je golo govno, skupljas poene koje kasnije menjas za poklon. Ne znam koliko ti trosis fon i ko'ki ti je racun, al' sam ja za godinu dana placanja racuna (i samim tim skupljanja poena) skupio za komplet cetkica ili privezak-digitron, realna vrednost 34 dinara. Pored toga imas stalne popuste tipa 10% u raznoraznim radnjama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 kako da znam koliko poena imam :P ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 okrenesh podrshku ? ffs ajse :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Na onom Mobtelovom portalu za 063/062 mreze mozes ako imas broj ugovora (a pise ti na svakom racunu) da pogledas listinge za sve mesece od kad si pretplatnik, cak mogu i da se skinu u Excel formatu pa da se prave grafikoni Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 okrenesh podrshku ? ffs ajse :D ← da li si ti normalan,jesi li pokusao ikad da zoves podrsku ??? :)))) treba mi kesa semenki od po kilo dok dobijem vezu.... ;P ffs sejnte ! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 kako da znam koliko poena imam :P ? pogledas racun, nisi toliki retard :) Gde ti je zbir svih poziva i smsova, tu su ti i poeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 ladno pise na racunu o_O ukupan broj poena 16780 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Super, mozhes za to da dobijes baterijsku lampu ... btw, odakle ti keve ti 16000 poena, koliki ti je mesecni racun? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 onaj paket.... bell200 valjda i prekoracim i ispadne oko 8-9. tebi? btw mogu da dobijem : srebrni upaljac set za golf 16 kravati :) 4 x pioneer zvucnike za kola logitech blutut za mob i casio sat :) yeeee :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Racun za telefon? Pa ja ne znam dal' je ikad bio preko 1000 dinara :) Imam onu osnovnu tarifu, pojma nemam kako se zove, prekoracim obicno one minute van mrezhe, ostalog mi cak i ostane ponesto, i to je to. A nije da se nesto stekam, nego prosto, k'o da pa mogu da pricham sat ipo vremena mesecno telefonom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 kako bre tako malo :( ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Ne znam ... dodushe, ne koristim GPRS, ako to furas mozhe da "pojede" racun, i tako ... al' sve u svemu, to je zaista to, a ono svakodnevno se cujem xy puta sa raznoraznim ljudima poslovno/privatno ... ne znam, mozhda ti volis samo dugo da pricas? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 sličan fazon i kod mene. imam onu mobtelovu pretplatu sa dosta besplatnih poruka a bez besplatnih minuta, što za mene nije baš najsrećniji izbor jer me skoro uvek mrzi da kucam sms.. no svejedno, plaćam između 400 i 800 dinara uvek. u roaming-u sam uspeo da napravim 5000 za 7 dana, al dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Potpuno glupo pitanje, sto ne promenis tarifu? :) Uzmes onu osnovnu sa minutima i bez poruka, ona je valjda 300tinak dinara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 ova je 100 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 a jest', ima to sad od skoro i 065 ... razmisljao i ja o tome, al' skapirao da stvarno ne koristim toliko SMSove, posebno sto imam ono na sezamu uz pretplatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 ja dobijam podeblju kovertu na 065 svaki mesec zajedno sa racunom,sa svim biranim i primljenim pozivima,ovi primljeni su mi nekako malo boldovani :) i tacno pise datum/vreme/koliko. ← Meni isto, samo shto mislim da nemam za ove koje sam primio vetj samo za one koje sam zvao - proveritju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 ja sam na junioru sunem 350-500 sms mesecno =D prosek racuna 1500 ali ga smanjujem Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts