f4ts0 Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Daj niggeru strip o gologuzi da oraspolozimo dakicu :)) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ima neka dobra picka gologuza? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ahahahahahaahahahahah joooooj genijalan!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ima neka dobra picka gologuza? :D Vrhunska. Realno, svak ima pravo na misljenje, ali reci da su stripovi roberta kramba skrnavi/debilni je neozbiljno :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ja ih nikad nisam voleo, jebiga. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 a svidja ti se ovaj sa pozadine "sexy humora" ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 pa to je fazon, il kapirash pajtonovce ili ti je muka od njih... tako da... ne baja sa kurchinom mi nije smesan Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ni meni nije nesto ... crtez kao takav jeste :) ali text i prica su weak ... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 pa to je fazon, il kapirash pajtonovce ili ti je muka od njih... tako da... ne baja sa kurchinom mi nije smesan +1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 evo jos jedan KRAMBOV! Molio bih one sa malim kitama da ga preskoche.... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Matori, covek je jednostavno BOLESNO REALAN. Prikazuje ogoljenu srzh ljudskog bitja tj njegovog bolesnog mentaliteta... Pazi ovi stripovi su stari oko 30 dina i evo i danas nepogreshivo ilustruju drushtvo i medjuljudske odnose u njemu kao i jos gomilu stvari koje obradjuje kroz svoje sick stripove PS. a da, dok je crtao sve ovo prolazio je kroz fazu skidanja sa esida tako da je i to doprinelo malo da stripovi imaju taj krambovski FLAWA. nego ajmo dalje, eo jednog sa revolucionarnom tematikom, dodushe samo manji deo: Edited November 10, 2008 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 vrh. bolji je od onog u starkama i sa kurichinom sigurno onaj u starkama sa kurchinom je oprao. neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Meni su odlicni svi ovi stripovi, sem mozda ovoga sa crnkinjom, nekako mi je glupa fora :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 zadnja dva У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 prvi je bolji, drugi onako... xDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kraljevski У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Nisam pustio nijedno "heh" na stripove sa ove stranice. I'm getting old :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) ali "bogte mazo moracemo izgleda da je cmarisemo " hahahhaha Edited November 10, 2008 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Gilbert Sheldon i Robert kramb su jednostavno stripovi koji su gotivni jednom tipu ljudi. Ja sam recimo odusevljen, sva ljudska tuga je tu sto rece nigger, a plus ima i uzaaaaasno smesnih (ako imas nigeru kaci onaj kad debeli fredi treba da zapamti broj dilera mekdopa, dok ide kuci zasipaju ga ciframa i onda okrene "molim vas i ja samo 1 visrsu") You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 nikola, gib rur morning glori!!! nisi dugo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ne mozhe Bracu Frik, nisu zasluzhili! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 jebote iskrivio sam se na ovaj drugi Krambov :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts