Jump to content

Dragonball GT

Recommended Posts

Mislim jezivi su.

Sta da kazem. Kraj je trebao da dodje posle freezer-a, da goku bude jedini legendarni ratnik saiyon rase, ali ok trazila raja jos napravili su cell sagu, ok uveli su android 18, finu ribu, gohan dolazi vise do izrazaja, radja se trunks,vegeta postaje good guy, ok summary - cell saga je ok, i tu treba da bude kraj! ali ne, raja trazi jos, oni u ocajnom zanosu prave buu sagu. Sva sranja sa SS3 na stranu, Majin Buu najjace bice u svemiru i gomile drugih bezveznih stvari koje su ubacili u buu sagu, ubacili su Videl, opasnu ribu, gohan je porastao, a trunx i goten su krajnje zanimljivi i zabavni. Sve u svemu, oprostili bi im na par nelogicnosti i glupih desavanja da se tu fino sve zavrsilo. Kako? lepo, Goku je trebao da postane novi Supreme Khai ili neki drugi Khai, posto je, ipak najjaci u celom svemiru, Videl i Gohan, onda su tu klinci, goten trunks i krilinova cerka, sasvim fin kraj. Ali ne. onda majstori prave najvecu glupost ever. Dokaz za to je i cinjenica da je glavni producer istupio iz produkcije GT-a. GT po meni ne treba da nosi ime Dragon Ball-a .. i na kraju, Goku seda na zmaja i zapali.. .ono.. hello.. preterali ste sad stvarno...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Sto se tice ove teme , recicu ti samo da sam obozavao DBZ , i onda sam odgledao GT...

ja sam takodje obozavao DBZ, medjutim nisam je odgledao zato shto su debili sa Pinka kupili ceo DB i pola DBZa.

stvarno je jako interesantno...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

manda, to zavisi, negde je freezer negde freeza :) da, to je kraj, tu se zavrsava GT i ceo serijal, iako ide roumor da se pravi neki AF ili AT ili tako nesto.. ali GT je cisto sranje.

formica, skidamo s neta epizode.. imam dbz serijal ceo na 3 dvda ...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@Formica:

Iskreno da ti kazem ja na pinku nisam gledao , jer (bar shto se mene tice) pola "uzbudjenja" u BDZ-u su glasovi glavnih likova , koji su na Engleskom fenomenalno odradjeni , nekako ne mogu da gledam DBZ sinhronizovan na nash , gde jedan garisha pozajmljuje glas za 3 lika.ochaj.I originalni japanski mi je losh , zato shto Goku zvuci ko neka zena.

• 4 weeks later...

jel ima neko filmove iz dbz serijala?

evo nekih mojih utisaka... uzeo sam 50tak epizoda dbza na dvd-u.... ortak treba da mi nabavi do kraja josh epizoda...

dakle glasovi su sjajni... mnogo bolji nego nashi... vidi se da je sjajno odradjeno...

ko bi rek'o da bi Zarbon onako razbio Vegetu? :)

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Svi anime poznavaoci kazu da ima mnogo boljih anime-a od dbz

Evo jedne npr. fine serijice, svega 13 epizoda, ninja tematika, feudalno doba,

brzo se odgleda i crtezh je lep, pa ako niste, overite:

NINJA SCROLL

Ninja%20Scroll%20%5BTV-Series%5D.jpg

ns18.jpg

...eto, da ne bude da samo prdim ovde... [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Svi anime poznavaoci kazu da ima mnogo boljih anime-a od dbz

nekako mi je trip kod dbz-a to shto je napravljeno tako da recimo 15 minuta nesto smaraju, kao gledaju se... pricaju, razmisljaju i onda dodje 5 minuta borbe... e za tih 5 minuta gledamo ovu seriju :)

da, recimo uzevsi prvih 40tak epizoda od druga dbz-a... odgledao sam prvih 20 bez premotavanja. onda sam poceo da premotavam pricanja...

ali kapiram da nije isto... bolje je kada te drze u neizvesnosti... :)