/7ETPOC Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ljudi sta vam je, nije koristio exloit, gardovi mogu da te ubiju gore, decko je verovatno dete koje nije moglo da vrati i onda je kukao, ali najbolje od svega sto je prijavio majkljackson-a zbog imena, a lik ima to ime vec godinu dana, budala ali zadnji shot gde su svi skupljeni u kucici je keva Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Pa neke od klasa su predvidjene za Exploit :> Npr Hunteri Nema mesta na koje ne mogu da udju... to je strasno Preko Scater Shota (Spellcheck plx) likovi su ulazili u Caverns Of Time, AQ dok jos nije otvoren,Kargath (Prosli su resetke koje blokiraju instancu ali instanca nije radila posto nije ni gotova xD ). Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronSERB Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) To je ono sto ja kazem ... abuse takve vrste je kaznjiv i prijavljivacu svakoga ... jednsotavno to ne moze da se popravi izgleda tako jednsotavno i lepo pise da je kaznjivo p.s. u cenarion holdu imas staticne guardove , tako da samo pogeldaj i videces da ima 2 patrole i jedno 8 staticnih guardova Tako da ovo sto je mohican rekao to je to sto sam ja rekao isto ... a sharulja je agrovao guardove i dosli su do njega , a to sto on ima skill koji skida agro to je vec class problem i u to nezalazim Edited March 13, 2006 by IronSERB Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ZNachi pronasli smo razlog svih abuse-ova! A on se moze ukloniti samo jednim nacinom REMOVE HUNTERS xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 bwaha cincijevo ime opet kod GMa xD hahaha i shta je GM rekao posle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 dobra fora :D... ali kr Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Exploitzorz bre...ban i tacka. Mene kad skenjaju tamo...popnem se kao duh gore > Howl Of Terror i HS (kao pala)(HS mi je inace u Silithusu ). Oni se razlete i guardovi ih oleshe Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Jednom sam dosla u grupi od dvoje u Cenarion Hold da bih isla da radim quest za mc, a onda su shadow priest i druid smarali sa tog mostica i umirali od smeha jer cuvari nisu mogli da dodju do njih. Posle smo se sreli u sred Silitusa, napali su dok smo mi bili vec u borbi. To je ok, bili smo nespremni, pvp server, corpse camping blabla... E onda je doslo jos par nasih prijatelja koji su poceli da ih jure i gankuju po Silitusu, da bi onda oni poceli panicno da beze u grad, nadajuci se da ce cuvari reagovati i spasiti ih. mislim .. Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ma Tanaris je zakon za gankovanje :) sa 57.lvlom mozhesh na 6m od goblina da ubijash, nece te dirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Koji retardi, kad se setim UO pvp server gde smo kao pk corpscampovali 3 lika ispred despise dunga, kad odjednom pojavljue se gm i krece jednom od te trojce (koji je bio duh) nesto u fazonu: Ja sam GM taj i taj, dolazim na vas ticket. Ovaj krece da pljuje po nama (verovatno, jer nisam mogao da vidim sta duh prica - mali SS skill :p), i da se zali na nas, na sta ga GM salje u zatvor na 3 dana. Car ... tako treba pvp server da izgeda :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 bwaha cincijevo ime opet kod GMa xD hahaha i shta je GM rekao posle ← rekli su nishta ! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 sharulja sa shaman sholderima ;p Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 sharulja sa shaman sholderima ;p ← u jbt pa on je hunter lol =D shalim se :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 je prijavio majkljackson-a zbog imena, a lik ima to ime vec godinu dana, budala ← jes da je bez veze ali liku iz gilda Varimarthasu su promenili ime u Trawnis posle godinu dana igre isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Neo možemo li mi (obični članovi) da vidimo koliko warna imamo? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ← aludirao sam na NemaN!-!-! :P Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 i sam sebe namestio na penal :))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 sharulja sa shaman sholderima ;p ← Nemoj da ga zezas, dovoljno ga je prozivam in game Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 e lowre jel i ti ne mozes da se ulogujesh sada il sam samo ja prso ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Ja volim svoje sholdere :( Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Nemoj da ga zezas, dovoljno ga je prozivam in game ← A ti shto si nosio Heroda do 55og nikom nishta :P Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 mnogi ih nose i na lvl 60 :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 A ti shto si nosio Heroda do 55og nikom nishta :P ← Malo si pobrkao pojmove Ja sam heroda uzeo prvi put na lvl55 (ili tako nesto) kad sam isao u SM da pomognem jednom rusu koji je bio malo zaostao sa lvlovanjem, palo to ruzno sranje od heroda pa sam uzeo da se malo zezam... A inace sam se stalno smejao svima koji nose te ruzne sholdere... Isto ko sto se sada tebi smejem A sada... hm Warlord's Mail Spaulders Earthfury Epaulets Defiler's Mail Pauldrons Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts