Jump to content

Slobodan Milosevic

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svi mislimo da nas je Sloba unazadio i ujebao ko niko drugi.

Svi ga mrzimo,ali svi.

I juce,i danas,i za deset godina,kad nas budu pitali za Slobu,znamo sta cemo reci.

I svi mi ovde prihvatamo tu jebenu surovu realnost da je za nas u ovom trenutku najbolje sto je umro...strasno zla ali realna misao...sve to stoji.

Ali covek je umro ruznom smrcu...i jednostavno bre ako si covek,ljudsko bice,hriscanin,whatever,treba da ti bre izleti iz usta "pokoj mu dusi",i samo na maali trenutak da to pomislis iskreno...i zaboravis...i to napises na forumu reda radi...jebena osnovna fundamentalna minimalna kultura s kojom si rodjen...i to je to, i dalje cemo,naravno,misiliti isto o njemu,sto i zasluzuje.

Vi OVAKVIM pljuvanjem po mrtvom coveku,ni dan posle njegove smrti,NE pokazujete da ste ga mrzeli(za to ste imali deset godina)vec samo vase licemerje,i nedostatak ljudskosti.Vadjenje na manjak ili visak ma koje vere ovde ne pali,osim ako niste satanisti

Ja sam licno mislio da se folira,zajebao sam se izgleda,nek mu bog oprosti sva nedela zbog kojih smo svi ispastali a i dalje cemo.

Ja kao myself sam potpuno ravnodusan i realno,na kraju sve treba da nas boli racqu,znam da mene boli,idemo dalje,sloba je iovako bio ancient history

I da,ja jesam sisao cuclu u devedesetim,i da,mozda sam previse gledao konana kao mali,al' koliko god strasno bilo to vreme(a sigurno je bilo),ako vas je pretvorilo u takve monstrume,onda ni vama nema pomoci.

Jedino ako vam je motornom testerom izrezbario celu familiju,onda razumem.

I sad ce da uslede hejtovi tipa "brate nemoj da kenjas da si ti ziveo tad video bi pa ne bi kenjao tako...bla bla " i to je sve mozda tacno,al' to ne menja neke osnovne principe koji su izreceni u mnogim postovima pre,pa i u mom.

:-)

jebga

meni je sasvim sumnjivo to sto je umro u trenucima kada je trebao da izvede glavne svedoke svoje (neko bi rekao,nase?) odbrane koje je naravno ostavio za kraj... ovako ce svuda u svim medijskim arhivama ostati sacuvana optuznica koja je takva kakva je... zasto nije umro dok mu je citana optuznica... jebga... cudno je sve to... i sada se vec samo govori o njegovoj optuznici (koja sa pravne tacke pada u vodu koliko sam razumeo) a odbrani naravno niko nista...

kako se zivelo za njegovo vreme!?! zivelo se tako kako se zivelo... onaj ko je hteo mogao je i tada da zivi manje vise normalno ali posteno, ali samo uz malo vise srece... meni je savest ostala cista i nemam cega da se stidim ali se ni ne ponosim tim vremenom (jer mnogi oko mene su bili u ocajnoj situaciji)... samo mogu da primetim da su se ljudi mnogo iskvarili za tih deset godina a kvarni su i danas...

btw RIP S.M. takav je red i kultura

fallout_table.gif

Chinjenica je da je mrtav a praviti frku od toga je glupo. Josh bi bilo najboolje da ga proglase za heroja ili sl ko shto tje neki i uraditi...

Vetjina ljudi u ovoj zemlji je dovoljno propatila za vreme njegove "tiranije"... Neko manje, neko vishe kao shto uvek bude. A ni ova vlada, a ni budutja netje biti nishta bolja... Josh su i gori jer se uvlache Americi... On se bar na neki nachin usprotivio tome...

Samo ne vidim poentu u tvrdnjama da su ga trovali....Kakvu korist Hag ima od toga? Ali, ipak ovo je drugo "samoubistvo" ove nedelje u Hagu...

Anyway...RIP...

Pod broj 2, mislim da postoji zvanichan zakon u rusiji, da stranog drzhavljanina koji je bolestan ne moraju da izruche internacionalnom sudu ;)

Pa takođe postoji u civilizovanim zemljama zakon po kome nekome ne može ni da se sudi ako se proceni da je zdravstveno nesposoban za to. Prema tome, Hag je objektivno kriv u najmanju ruku za ubistvo iz nemara (ako tako nešto postoji), to sada tvrde svi odavde, čak i najžešći Miloševićevi kritičari...

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

nije "samoubistvo" kolko ja znam... a i da ne znam, ne bih poverovao da je samoubistvo.

Ali covek je umro ruznom smrcu...i jednostavno bre ako si covek,ljudsko bice,hriscanin,whatever,treba da ti bre izleti iz usta "pokoj mu dusi",i samo na maali trenutak da to pomislis iskreno...i zaboravis...i to napises na forumu reda radi...jebena osnovna fundamentalna minimalna kultura s kojom si rodjen...i to je to, i dalje cemo,naravno,misiliti isto o njemu,sto i zasluzuje.

Vi OVAKVIM pljuvanjem po mrtvom coveku,ni dan posle njegove smrti,NE pokazujete da ste ga mrzeli(za to ste imali deset godina)vec samo vase licemerje,i nedostatak ljudskosti.Vadjenje na manjak ili visak ma koje vere ovde ne pali,osim ako niste satanisti

Ja sam licno mislio da se folira,zajebao sam se izgleda,nek mu bog oprosti sva nedela zbog kojih smo svi ispastali a i dalje cemo.

Ja kao myself sam potpuno ravnodusan i realno,na kraju sve treba da nas boli racqu,znam da mene boli,idemo dalje,sloba je iovako bio ancient history

I da,ja jesam sisao cuclu u devedesetim,i da,mozda sam previse gledao konana kao mali,al' koliko god strasno bilo to vreme(a sigurno je bilo),ako vas je pretvorilo u takve monstrume,onda ni vama nema pomoci.

Jedino ako vam je motornom testerom izrezbario celu familiju,onda razumem.

zashto bi ja rekao "pokoj mu dushi" kad ne verujem u boga i postojanje dushe? ako ti zhelish da ja (svi mi) to napishemo iako ne verujem u to, onda si ti licimer i od mene trazhish da budem isti.

kakva crna kultura? ne pisham mu po leshu choveche samo kazhem da mi nije zhao i shto se mene tiche nek ga jedu crvi na miru, samo da prestane da bude neka bitna tema.

ovo "Vadjenje na manjak ili visak ma koje vere ovde ne pali,osim ako niste satanisti" nikako nije lepo. prvo, vera ne znachi samo vera u (hrishtjanskog) boga... i vera u satanu je vera. drugo, ja se "ne vadim" na manjak vere, jednostavno mi nije zhao, i mislim (i pricham) o njemu sada kao shto sam prichao sve ove godine.

shto bi mu bog oprashtao nedela? jel on uchinio nazhao bogu ili nama? ja mu ne oprashtam, oprost mora da se zasluzhi.

previshe se ti meni gledao konana kad tako prichash... lik je odgovoran za sjebano detinjstvo meni, celoj mojoj generaciji, i mnogim drugim generacijama. kad sam trebao da se zezam najvishe jeo sam hleba i masti... shta mi znache pare sa 40 godina (ako ih i tada budem imao)?

uz sve to svima nama matori kenjanju kako je bilo lepo sa titom. kao "shta god ko mislio o njemu, ja sam video sveta, blablatrutj". zhivish u bedi a matori te smaraju kako je njima bilo divno kad su bili mali i logichno da prsnesh, stvara se tenzija i trazhish krivca.

Ramireze druze

1.Ja nisam direktno mislio bas na tebe,bilo je puno ljudi koji su govorili mnogo jadne stvari pa se vise odnosilo na njih,ako ne verujes u boga i postojanje duse naravno da ne treba sa postujes tako nesto,jbg vidis to mi nije palo na pamet,al ne treba potrebe da mi trazis dlaku u jajetu,vazna je ukupna poenta,a to je da ne treba biti skot

2.Rekao sam za boga jer sam ja hriscanin,i jer po mojoj religiji on i treba da mu oprosti,mada tesko da ce i on,a kamoli mi.

3.Poenta je ustvari bila da ma koje si vere,uvek si u stanju da kazes "pokoj mu dusi",pa jelte ako si satanista onda ti je drago sto je lik otegao pa reko' da to ne racunamo :p Pa cak ti "koji ne verujes ni u dusu ni u boga",u stanju si da kazes,"covek je mrtav,da sam bio u stanju da mu spasim zivot,uradio bih to",i zato sam rekao da nema poente vaditi se na bilo koju veru,jer vrednovati ljudski zivot je urodjeni skill,bar kod normalnih ljudi.On bi svoju kaznu u svakom slucaju sluzio da je ostao ziv...nazalost ovako je po nas bolje..strasno ali istinito

4.Razumem da covek snosi znatan deo krivice i za tebe i za mnoogeee,i zato svi imamo takvo misljenje o njemu,ali ovde su ljudi pisali bukvalno kako bi mu plesali na grobu odma sada odma, i onda sam ja samo 'teo da kazem da u tom slucaju su oni najvise ispusili jer su postali monstrumi a ne ljudi.

I kunem se maminom sarmom,da mi je ovo zadnji ozbiljan post u zivotu [:D] Bre na sta me terate, ako nesto mrzim to su ozbiljni politicki topici [:p]

Edited by ~JungleBoY~

:-)

Ma meni je zao sto je preminuo,iz prostog razloga sto nije

docekao da ga osude na dozivotnu robiju .... [}:)]

Nema mnogo toga da se tu kaze ... sve se zna !

A ta prica o tome da je imao osecaj da ga lekari truju,je obicna laz !

Kao i sve njegove lazi prema Sprskom narodu od 92 ' i pre, pa do 2000 !

Neka mu Bog oprosti za sva ruzna dela koja je pocinio,a bilo ih je MNOGO,

ma svejedno mi je !

Ne volim da se svadjam i necu vise, samo me iznervirao taj njegov nastup menjanja teme na neku glupost.

pa dobro, bar ces da se opismenis na forumu [;)]

btw

nije mislio na tri slova...

a b92 pozurio da emituje emisiju o Milosevicu... chuda li chuda to je dokumentarac CNNa

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...