darijan Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ...u vrscu od sverca benzina i pljuga iz rumunije mnogi govnari imaju takve kucerine da mi se sere kada ih vidim kako iz istih hitaju u svojum sivim dzipovima ka svojim mega-firmama koje su ponikle na tom kapitalu pa onda na brzaka legalizovane... ajde bre ljudi, zasto milan ( komsija cigan iza tjoske koji lici na michael jacksona ) vozi audi A8 i ima novu lepu kutju i ladi jaja po ceo dan, a ja sa diplomom sa faxa jurim ko moron na 3 strane uokolo ne bi li mesecno napravio neke pristojne pare, jer boze moj, kome jos treba diplomirani informaticar...? znate sta su mi govorili govnari-gazde ( isti ti iz prvog dela priche ) kada su me zvali na razgovor za posao u njihove mega kompanije? prvo uzmu moj CV, gledaju ga ko da sam im dao ne znam sta.... onda kao "mmmmm, paaaaaaa, znas...... ti si..... ISUVISE KVALIFIKOVAN !!!" M.O.L.I.M. ? A komsija ciga? E on je taman, ima pokusaj osnovne, i to je to... za njega sve moze...jer on je....kako sam to rekao u svom prethodnom postu "SPOSOBAN"? Ma bre, da imam taj usrani jedi light saber, ne bi me zaustavili dok ne stignem do BG-a bre... Seko bi im te firme NA POLA BRE, njihove dzipove na POLA AL UZDUZH KO LEPINJU ZA BURGER BRE !!! ← sta je poenta tvoje price? da za vreme slobe si bio previse kvalifikovan? sad imas dobar posao? sta? ne kontam? taj "komsija" bi se obogatio bilo gde jer zna da se obogati... ljudi se sa time radjaju ili ne... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ...u vrscu od sverca benzina i pljuga iz rumunije mnogi govnari imaju takve kucerine da mi se sere kada ih vidim kako iz istih hitaju u svojum sivim dzipovima ka svojim mega-firmama koje su ponikle na tom kapitalu pa onda na brzaka legalizovane... ajde bre ljudi, zasto milan ( komsija cigan iza tjoske koji lici na michael jacksona ) vozi audi A8 i ima novu lepu kutju i ladi jaja po ceo dan, a ja sa diplomom sa faxa jurim ko moron na 3 strane uokolo ne bi li mesecno napravio neke pristojne pare, jer boze moj, kome jos treba diplomirani informaticar...? znate sta su mi govorili govnari-gazde ( isti ti iz prvog dela priche ) kada su me zvali na razgovor za posao u njihove mega kompanije? prvo uzmu moj CV, gledaju ga ko da sam im dao ne znam sta.... onda kao "mmmmm, paaaaaaa, znas...... ti si..... ISUVISE KVALIFIKOVAN !!!" M.O.L.I.M. ? A komsija ciga? E on je taman, ima pokusaj osnovne, i to je to... za njega sve moze...jer on je....kako sam to rekao u svom prethodnom postu "SPOSOBAN"? Ma bre, da imam taj usrani jedi light saber, ne bi me zaustavili dok ne stignem do BG-a bre... Seko bi im te firme NA POLA BRE, njihove dzipove na POLA AL UZDUZH KO LEPINJU ZA BURGER BRE !!! ← Пошто си толико квалификован колико причаш, чуди ме како немаш неки добар посао, наиме програмери, администратори и уопште ИТ струка се јако цени и овде и на западу. Ето ако си већ толико квалификован што не предајеш на неком факултету или бар радиш као програмер у некој нашој фирми, ето Сага на пример нема уопште лоше плате, био и радио тамо.... Изгледа да је тај цига са мало основне много способнији од тебе са факултетом, нигде ти не можеш да се појавиш и кажеш имам диплому дајте ми посао, да си посебан стручњак из неке области верујем да би се грабили око тебе. Ја ти предлажем да мало похађаш CISCO курсеве мало Microsoft сертификате па кад будеш имао мало већу позадину иза себе можда те неко и унајми као стручњака за неку одређену област. Таквих као ти што имају само факс има на лопате, важно је бити стручњак у одређеном пољу, могао си лепо или системско програмирање, или мрежно програмиње, или неуронске мреже или enterprise software developer, многе фирме траже стручњаке али мало њих је стручно а још мање способно. Боље иди прочитај неку књигу као што је shellcoders handbook него што овде политичиш и причаш празне приче, посебно то што причаш о стварима о којима си само чуо и нападаш људе неосновано.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Umro je .. i opet nas je zajebao .. Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) I kako posle ja da se svadjam sa ljudima? kruko na kraju ispade fer,pa se i slozio samnom po pitanju matletiranja malih privrednika. nigger sam pita i sam sebi odgovara. Ivan_ -a necu ni da komentarisem,cist plagijator A G!!! i De1Rekt0n umesto mene sve rekli. - ljudi na birou koji smatraju da samo zato sto imaju skolu,oni moraju da imaju dobar posao a svaku priliku da nesto zarade odbacuju To vam je nigger ... i to je razlika izmedju radnicke klase i onih koji to nikada nisu bili. Previse ste edukovani, udarilo znanje na ego, ulice bi cistio da moram. @ Seth Dechko si ti izasao nekad iz zemlje u inostranstvo? ← Jednom. Budimpesta,Madjarska. Lep grad,bar ono sto sam od njega video. Svideo mi se trzni centar,sad ima smisla blejenje po njima koje vidjamo u serijama i filmovima. Da,ja sam bukvalista. dechko, porez je u drugim drzhavama 3put vec a ti tu plachesh neshto ← batalite to dechko,zvuci nadmeno a stvara mi sliku matorih alapaca na repcepciji kad ga procitam. Kao sto neko rece,smesno je porediti njihov porez i nas porez. Drugi sistem oporezivanja a i druga kultura medju njima. Ako ne platis porez sledi ti sud,kazna i zatvor. Ovde moze da ti udje u radnju i da ti nadje xxxx stvari koje nisu "po propisima" , da ti uzme pare i da ode. Gde idu te pare? Meni su uzeli 152.000 pre godinu dana , jel zivim nesto bolje sad ? Ne. Edited March 13, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 E, ljudi...mrtav je... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Sada da hocu da budem maliciozan kao recimo Zola mogao bih da kazem "sreca imamo tako pismene likove koji kapiraju situaciju..." ;) Sve to sto ti pricas ima uporiste u logici, ali samo ako zanemarimo neke dosta bitne segmente, a jedan od njih je svakako i nas odnos prema proslosti i prema sadasnjosti. Na primer ja tesko da cu moci da dodjem do zajednickog prioriteta sa nekim ko misli da se za vreme Slobe zivelo bolje nego danas. Kao sto smo u nekim ranijim topicima dosli do zakljucka, nije problem u razlicitim misljenjima, problem je u razlicitim sistemima vrednosti, koji svakako da odredjuju prioritete, i to je sustinski problem. ← немој да будеш малициозан мада јесам писмен и разумем ситуацију слажем се ја са тим 100%, али зар се не може разговарати без острашћености и задњих мисли? увек сам се чудио како су људи у Србији способни на крв и нож да иду око својих политичких мезимаца и убеђења. онда више није важна ни Србија ни они сами, већ разне "величине и месије". znate sta su mi govorili govnari-gazde ( isti ti iz prvog dela priche ) kada su me zvali na razgovor za posao u njihove mega kompanije? prvo uzmu moj CV, gledaju ga ko da sam im dao ne znam sta.... onda kao "mmmmm, paaaaaaa, znas...... ti si..... ISUVISE KVALIFIKOVAN !!!" M.O.L.I.M. ? A komsija ciga? E on je taman, ima pokusaj osnovne, i to je to... za njega sve moze...jer on je....kako sam to rekao u svom prethodnom postu "SPOSOBAN"? Ma bre, da imam taj usrani jedi light saber, ne bi me zaustavili dok ne stignem do BG-a bre... Seko bi im te firme NA POLA BRE, njihove dzipove na POLA AL UZDUZH KO LEPINJU ZA BURGER BRE !!! ← ЏЕДАЈ!!!!! разумем те Владане, али брате, никоме не тече мед и млеко. ево ја радим у финансијском сектору, можеш ли да замислиш на шта наилазим... радим за државну платицу и треба да штитим тај исти закон, порезе и прописе, да будем у првим редовима реформе система, док они које контролишем обрћу много нула, а као да су изашли из Сезам стрита... и док седе у својим кожним фотељама и док их чекају џипови испред, чкиљаво ме гледају као да сам сам Динкић Други Омражени, као сам ђаво. не схватају или неће или не морају да схвате да морају да се уреде ствари и да транзиција није политичка кампања, него мучан и болно реалан процес. држи ме само оптимизам да ће нешто бити боље, хватам се за сламке било које добре вести. немам ништа од тога да будем огорчен, мада имам брдо разлога за то током ових 15 година. шта ми остаје, да одем у терористе? да и ја узмем један ласерски мач, примаш ли ме у свој вендета форс? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ako vam treba jos jedan dzedaj here i am. Ima mnogo sitha koje treba iseci. Nezavisno od politickog opredeljenja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ma da ljudi istina je da poremecen sistem vrednosti u Srbiji i mi nista ne mozemo povodom toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 nigger: zaista tuga je kad ti neko kaze u fazonu "previse si kvalifikovan", ali pogledaj to sa druge strane... ta tvoja kvalifikacija (svaka cast, nema sta) je obaveza za tvog poslodavca da ti odmah u startu daje vecu platu i da placa vece obaveze prema drzavi!!! (zbog kvalifikacije) dok opet za posao npr. odrzavanja 5 kompjutera moze da plati nekog klinca za neku smesnu sicu i da mu na crnjaka daje 30 evra mesecno....30 evra naspram 200 evra mesecno drzavi + tebi plata... da je ovo normalna privreda i da radi sve kako treba to ne bi bio nikakav problem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ma ne brini zbog izjave da si "previse kvalifikovan".To je samo eufemizam za "rezervisali smo ovo radno mesto za sina/cerku naseg dobrog prijatelja/poslovnog partnera/rodjaka". Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Nema vise veze strucna sprema sa visinom plate. Mislim ne ono nema kao zbog poremecaja sistema vrednosti, nego je regulisano zakonom. Ja sam sebe sa faxom prijavio na minimalac i to je skroz legalno, dok pre nije bilo. A prica sa niggerom....nije to njemu receno zbog plate vec da bi mu malo kenjali po glavi da se osete mocno, mali misevi dosli sa planine/iz kurtza na mesto direktora. Ko oce da cita evo moje odiseje iz 2001, firma Belim : Mesto za DipMasIng. traze 2 kandidata. Razgovor za posao nije bio standardan...test engleskog (pismeni pa usmeni pred nekom komisijom). Test neke opste kulture/inteligencije. Ostalo nas 8 od brdo. Zadnij test : 45 minuta da u Acadu uradimo crteze nekog odlivka. Kolega i ja primljeni na posao. Odlazimo 1 po 1 kod direktora. Ja ulazim prvi. Momak 35-40 godina sa repovima, na zidu njegove slike sa nekim ribicama, sponzorkama itd blabla Uglavnom da skratim, baja je predamnom sekao paradajz nekim izletnickim nozem, pozdrao pola u cugu uz objasnjenje da je zivot kao paradajz : mozes ga studirati 100 godina al dok ga ne zagrizes neces znati sta je paradajz. Recimo sad mi je zao sto sam ga samo naduvao, trebalo je da ga olupam necim o glavu pa makar isao na sudjenje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) znachi neke stavri su se ipak promenile. Edited March 13, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 hehe a za njega ce da kazu 'sposoban' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 јашта нег' јесу. није зајебанција, свима нам је јасно шта се све споља прљаво одигравало око распада СФРЈ, и ко је све имао какве улоге. и о томе је Бсло хтео да говори, скупљао је документацију и звао незгодне сведоке. а све је било јавно. болео га је рацку за суд и злочине и за казну, знао је да жив оданде неће отићи, јер је све и онако исполитизовано, он је само прихватио игру и пренео позоришт на виши ниво. то је један сценарио. други је да су га рокнули наши. јер нису хтели да му више расте популарност у Србији, или нису хтели да га виде осуђеног... јебемлига. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 zelim samo da dam jedan savet: razmishljajte SVOJOM glavom... na svetu nishta nije crno-belo, sve je sivo. nemojte chitati ono shto pishe u redovima, vetj ono shto stoji izmedju. i budite otvorenog uma. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Definitivno mi nije zao bivseg predsednika koji je otisao na onaj svet. Valjda zato sto sam izgubio sve tamo dole u Pristini tokom onih tuznih deset godina; Nije da sam (pre)srecan sto nas je Sloba napustio, al' nije daleko od toga... Ipak, muka me hvata ovih par dana dok ponovo slusam odredjene ljude (citaj. bakuta i dekuta i sl.) kako pricaju o njemu kao o heroju - na sta smo odavno navikli.RIP Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 tuga je kad balavci koji nisu videli sat posla govore niggeru kako je on lenj, i kako je trebalo da se trudi vishe, a oni josh uvek crpe resurse kod keve i caleta.. videcu vas sutra. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Nema vise veze strucna sprema sa visinom plate. Mislim ne ono nema kao zbog poremecaja sistema vrednosti, nego je regulisano zakonom. Ja sam sebe sa faxom prijavio na minimalac i to je skroz legalno, dok pre nije bilo. ← u pravu si nekako mi je u glavi ostao stari zakon... dakle svejedno del si zavrsio trogodisnju ili si doktorirao na poslodavcu je da odluci koliko ce dati... jebga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 A dace ti supalj nos do ociju i kurac da isteras oci Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) i na kraju jer neko promenio misljenje zbor argumenata drugih ljudi ? ako postoji takav nek se javi mada cisto sumnjam. tako da mislim da su ta ubedjivanja besmislena Edited March 13, 2006 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Пошто си толико квалификован колико причаш, чуди ме како немаш неки добар посао.... ...jelda da te chudi, a? Изгледа да је тај цига са мало основне много способнији од тебе са факултетом... ...kako nije, on zna kompletnu proceduru otudjivanja robe po ciriskim shoping molovima, zbog cega je i odlezao tamo neko vreme... ...нигде ти не можеш да се појавиш и кажеш имам диплому дајте ми посао, да си посебан стручњак из неке области верујем да би се грабили око тебе. ...ma sledeci put cu reci "salje me De1Rekt0n!" i nece biti frke, siguran sam! Ја ти предлажем да мало похађаш CISCO курсеве мало Microsoft сертификате па кад будеш имао мало већу позадину иза себе можда те неко и унајми као стручњака за неку одређену област. Таквих као ти што имају само факс има на лопате, важно је бити стручњак у одређеном пољу, могао си лепо или системско програмирање, или мрежно програмиње, или неуронске мреже или enterprise software developer... ...ja ti predlazem da UMRES, jer nam ne treba jos jedan mladjani idiot-pravnik sa umom poput tvoga, koji ce jednoga dana napisati opet nekakav ustav za nekog ovdasnjeg diktatora koji ce biti koncipiran tako da ce ovaj moci da vlada vekovima...kao sto je to uradio onaj tvoj uzor sa Pravnog, Ratko Markovic, ciji poster verujem drzis iznad svoje krletke u kojoj nocu snivash snove pravjednika... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 citam i ne mogu da verujem sta pisete jbm,da bilo je trenutaka kada je bilo lose dok je bio on na vlasti ali da li se secate klinci kako je bilo kad je davao kredite gradio nasu zemlju itd ..Sto kazu ljudi u mom mestu oni su krali ali su i narodu davali a ovi sada kradu ali nista ne daju Da sada je mnogo bolje nego u slobino vreme evo ode i kosovo i sve sto je vredno i sveto ovoj jebenoj zemlji prodane picke sada upravljaju ovom vrecom smeca koja zivi u srbiji i lizu piiiiiiiiip karli delponte iz razloga nepoznatog ma koja EU mi smo ponovo zreli za jos 400-500 godina pod turcima ili madjarima bolje ,nekja lepo potamane sljam pa da ako i nesto ostanen od ovog naroda neka ne bude vise VUKA BRANKOVICA koji ce napustiti kosovo FO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Црњо, Деи, полако људи... љубав, љубав ће нас све избавити... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Баш због твојих убеђења која немају везе смозгом ти кажем да се мало лечиш, превише си напет и говориш неосновано сасвим. Немаш појма ни о мени ни о мојим намерама, ја сам хтео у почетку да будем програмер али сам баталио то јер немам намеру да седим 24/7 и буљим у монитор, а и превише ме људи издрндавало док сам радио да мењам ово да променим оно, скапирао сам да је то само нервирање... Одакле теби да сам ја за диктатора? Немаш појма него причаш све напамет, следећи пут размисли мало пре него што напишеш одговор. Ја нисам ни говорио да је Слободан добар човек нити да је добар био на власти и био сам против њега увек, зашто сам ја излазио на улице и излагао себе ризику да не добијем батине од милиције, да би дошли ови демократски хохштаплери који су горе лопурде него слоба и радикали заједно. Ја сам био први за то да се он макне са тог места јер није способан да се носи са тим, он није добар политичар али је добар правник, импоновало је једино то како се бранио на "суду" и како је бранио нашу земљу, цела њихова оптужница је пала у воду... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 citam i ne mogu da verujem sta pisete jbm,da bilo je trenutaka kada je bilo lose dok je bio on na vlasti ali da li se secate klinci kako je bilo kad je davao kredite gradio nasu zemlju itd ..Sto kazu ljudi u mom mestu oni su krali ali su i narodu davali a ovi sada kradu ali nista ne daju Da sada je mnogo bolje nego u slobino vreme evo ode i kosovo i sve sto je vredno i sveto ovoj jebenoj zemlji prodane picke sada upravljaju ovom vrecom smeca koja zivi u srbiji i lizu piiiiiiiiip karli delponte iz razloga nepoznatog ma koja EU mi smo ponovo zreli za jos 400-500 godina pod turcima ili madjarima bolje ,nekja lepo potamane sljam pa da ako i nesto ostanen od ovog naroda neka ne bude vise VUKA BRANKOVICA koji ce napustiti kosovo FO ← WTF??? Ocemu ti pricas...ko da si 90-ih ziveo u Diznilendu? Umri glupi topice o Slobi i politici :S Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts