Jump to content

Slobodan Milosevic

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

naravno da ne treba.

moje misljenje je da mi je mozak ispran gomilim prica ( porodica,tv, ostala sranja... da vise ne znam sta da mislim) ali sta znam previse sam bio mlad tih 90 da bih znao nesto posebo o tome,88 sam godiste ali mislim da je bolje da nas bombarduju nego da potpisu ono govno od sporazuma kojim bi bilo dozvoljeno da Nato vojnici siluju, ubijaju.... a da za to mi ne mozemo da im sudimo. Da li bi voleli da zivite u gradu kroz koji bi prolazili nato tenkovi, i debilni ameri sa puskama ?

I see by your outfit, that you are a cowboy.

presato sam da gledam strane kanale od momenta kada u krenuli da ubacuju slobu u istu rechenicu sa hitlerom, i opet cela ona pricha kako smo sve mi zapocheli, a jadni muslimani i hrvati su nevina lica chekali da ih neki ceda zakolje, i on njihovih ochiju napravi ogrlicu.

pre neki dan sam i izbrisao b92 sa liste memorisanih kanala, jer se onaj kreten od ribe, shto prenosi proces tv, prosto iznervirala shto nas ipak izgleda nece osuditi za genocid u bosni.

za vuka drashkovoca nemam rechi, ali kontam da kad ti vlada zavisi od 5% glasova onda morash za minsitra da imash mentola budalu.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Prvo, neko se toliko hvata za Bibliju i veru ( tj. ima ih dosta ). U Bibliji jasno pise da se ukoliko postite ne govori o tome na sav glas, niti ako ste vernik da se molite pred mnogo ljudi. Ponasajte se normalno, a svoju veru pokazujete Bogu, a ne nekome drugom (tj. gomili).

A sto se tice Slobe, nisam fan njegove politike, ovde se radi o jednom SRBINU koji je umro kao zivotinja u Hagu bez prava na lecenje. Uskracena su mu sva ljudska prava o kojima haska inkvizicija toliko prica. Zalim Srbina koji je umro tamo, a ne predsednika najmracnijeg perioda naseg naroda u poslednjih 100 godina.

I da. Neko je ( Redzister recimo ) napisao velikim slovima NEMOZE ili nesto slicno. Decko, ok je da ponekad pogresis u kucanju, ali ako nisi do sada naucio, negacija se odvaja od glagola. NE_MOZE, NE_IDEM, NE_VOLIM, dok se recimo NEPISMEN pise bas ovako!!!

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png

na stranu ko sta misli o Slobi to je njegova licna stvar i mislim da se to vec odavno zna

ono sto je bitno je kako ce uticati njegova smrt na Srbiju

postojale su dve mogucnosti

PRVA: da sloba ne bude osudjen (naucna fantastika)

DRUGA: da sloba bude optuzen po svim tackama optuznice i da se proglasi za apsolutnog krivca za sve zlocine koji su se desili na teritoriji bivse Jugoslavije

Cinjenica je da Hag u poslednje vreme imao porblema sa prikupljanjem dokaza koji bi Slobu optuzili po svim tackama optuznice (samo da podsetim da su iz tog razloga objedinili optuznicu za bosnu i kosovo).

Samim tim kad nebi mogli da ga optuze po svim tackama otuznice ne bi mogao da bude ni jedini krivac a to Hagu nije bilo u koristi.

Njima ne znaci nista ako neki starac od 60 i kusur godina sedi u nekom norveskom zatvoru,

njima treba jedan jedini krivac na koga ce moci da svale svu krivicu, a to izgleda da nisu mogli kod Slobe

Zato je jednostavnije bilo da ga jednostavno uklone i zamrznu celu situaciju

Necu da kazem da su ga trovali ali dovoljno je sto mu nisu prizili medicinsku pomoc.

Sta je ono sto nam predstoji????

Moje licno misljenje je da ce se sad skoncentrisati na privodjenje Mladica jer za njega vec imaju dovoljno dokaza imaju dokumentovane video zapise, imaju snimljene razgovore gde naredjuje bombardovanj i ubjanje a vec su dovoljno napravili medisku kampanju oko Srebrenice tako da ce mozda na njega svaliti svu krivicu i njega okriviti.

Zivi bili pa videli.

samo jos jedno zelim da kazem

Kad vec SLoba nije zavrsio po Rumunskom modelu, nije trebao da zavrsi ni ovako!

Jedno je streljati coveka koji bar zna zasto je streljan, a drugo je ubiti coveka koji se zali na zdravlje i kome ocigledno nije dobro!

Edited by phantomq

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

Нећу одговарати на оне јефтине бљувотине само ћу цитирати једног човека који делимично дели моје мишљење.

napisano od strane Wickerman

Ужас! Милошевић је за своје злочине ПРЕМА СРБИМА И СРБИЈИ морао да плати, али да плати СРБИЈИ и СРБИМА, а не да плати онима који растурају, руше, уништавају и газе СРБИЈУ. Милошевић је остао дужан СРБИЈИ и СРПСКОМ народу, а не Хагу, балијама, хрчцима, шипцима и осталој багри и белосветском олошу.

Проблем је што се међусобно свађамо и мрзимо због различитих ставова и размишљања. О Милошевићу не мислим нешто лепо, али он је бранио СРБИЈУ у Хагу, а у Београду, пред поштеним судом је требао да брани себе и своју породицу.

За оно што је он крив нама - треба овде да му се суди, а тамо му није било суђено за грехове које је нама починио, тамо се и није судило њему, него нама. Он, као појединац, је већ био осуђен чим је стигао тамо.

Наша некултура је у томе што га и мртвог пљујемо. Мртва уста не говоре! Да ли је неки хрчак пљувао Туђмана, балија Алију и слично. Не, то је само наша одлика да своје пљујемо. Вечито смо срали сами по себи - зато и јесмо ту где јесмо (на жалост).

Само једна ствар, истог дана је пре 3 године ако се не варам, погинуо и наш бивши премијер Ђинђић ја сам дотичном одао пошту и своје искрено саучешће, какав год он био ја сам имао довољно поштовања да га не пљујем и да говорим "одлично што је умро", а ви што толико културе немате то је ваш проблем.

Није битно да ли је Слоба, Хитлер, Ђинђић или Стаљин, ако је он био припадник ваше нације и ВИ или ваши ближњи су га бирали онда одајте толико поштовања према мртвима.

Овакво пљување после смрти човека је одвратна ствар, ја нећу ни да улазим у било какве расправе овде јер сам схватио да нема поенте.

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

e jedna poruka za sve politicare EXPERTE, mozete samo da mi popusite kurac, onako svi u paketu...

jebao vas hejt na ovakvom topiku, i jebale vas tvrdnje da vam je sloba sjebao zivot... idite stavite otpor bedzeve i jurish na trg da slavite, jebalo vas sve ono neljudsko shto cveta u vama.

btw ponesite i koji cveticj, pa da obelezite i godishnjicu smrti vodje vashe ideologije.

JEEEBALA VAS POLITIKA VISE, UMRO JE COVEK, I TO JEBENO NIJE ZA SLAVLJE.

Dopefish lives!

Нећу одговарати на оне јефтине бљувотине само ћу цитирати једног човека који делимично дели моје мишљење.

napisano od strane Wickerman

Ужас! Милошевић је за своје злочине ПРЕМА СРБИМА И СРБИЈИ морао да плати, али да плати СРБИЈИ и СРБИМА, а не да плати онима који растурају, руше, уништавају и газе СРБИЈУ. Милошевић је остао дужан СРБИЈИ и СРПСКОМ народу, а не Хагу, балијама, хрчцима, шипцима и осталој багри и белосветском олошу.

Проблем је што се међусобно свађамо и мрзимо због различитих ставова и размишљања. О Милошевићу не мислим нешто лепо, али он је бранио СРБИЈУ у Хагу, а у Београду, пред поштеним судом је требао да брани себе и своју породицу.

За оно што је он крив нама - треба овде да му се суди, а тамо му није било суђено за грехове које је нама починио, тамо се и није судило њему, него нама. Он, као појединац, је већ био осуђен чим је стигао тамо.

Наша некултура је у томе што га и мртвог пљујемо. Мртва уста не говоре! Да ли је неки хрчак пљувао Туђмана, балија Алију и слично. Не, то је само наша одлика да своје пљујемо. Вечито смо срали сами по себи - зато и јесмо ту где јесмо (на жалост).

Само једна ствар, истог дана је пре 3 године ако се не варам, погинуо и наш бивши премијер Ђинђић ја сам дотичном одао пошту и своје искрено саучешће, какав год он био ја сам имао довољно поштовања да га не пљујем и да говорим "одлично што је умро", а ви што толико културе немате то је ваш проблем.

Није битно да ли је Слоба, Хитлер, Ђинђић или Стаљин, ако је он био припадник ваше нације и ВИ или ваши ближњи су га бирали онда одајте толико поштовања према мртвима.

dobro je matori... bash si odlichan!

nazivanje nekog "balijom" ili "hrchkom" je pristojno i kulturno a govoriti istinu o choveku koji nas je silovao 10 godina nije?

i ne znam shto si u fazonu da meni ili nekom drugom neshto treba da predstavlja to shto je dotichni "pripadnik moj nacije". nisam ja hteo da se rodim kao srbin (pre nekog flejma da kazhem da nisam hteo da nisam u fazonu "o ne, srbin sam" vetj da se prirodno nisam pitao nizashta pre nego shto sam se rodio:) niti sam hteo da sloba radi to shto je radio, niti osetjam krivicu shto je neko iz moje porodice glasao za njega pa da sad ne smem da pricham.

i josh jednom, poslednji put... POSHTOVANJE MORA DA SE ZASLUZHI!

za vuka drashkovoca nemam rechi, ali kontam da kad ti vlada zavisi od 5% glasova onda morash za minsitra da imash mentola budalu.

nisam u toku, shta je rekao/uradio sada? O.o

celu noc gledam strance... i ne mogu da verujem.

CNN: "controversy in life, as in death. plenty more later tonight on our top story..."

o ovakavom razvoju dogadjaja na medjunarodnom medijskom planu smo mogli samo da mastamo godinama u nazad. ovo predstavlja pocetak medijskog shift-a u nasu korist., u najmanju ruku nismo vise apsolutni krivci...

Drasko zasto mislis da je ovo extra sa strateskog gledista?

Ja bas mislim da je grozno...

pocelo je da se odmotava, a nasim neprijateljima ni na jednom polju stvari ne idu na ruku vec mesecima i mesecima.

prednost je sto nikad nece biti osudjen, cime je u nepovrat otisao plan da se Srbi osude za genocid, koji bi bio sproveden po svaku cenu i bez obzira na dokaze...

prednost je sto smo dobili mega polugu protiv neprijatelja zbog okolnosti njegove smrti.

prednost je, i sto se tim povodom, pojavljuju revizionisti u medijima. i dalje su tu ovi uzasi kao Lajon, Klinton, Holbruk, Olbrajt, Biserko i Amampur, ali ima i drugih i celu noc ne verujem sta slusam. cela slika se menja, sto se moze videti po milion sicusnih pokazatelja. mozda, ipak, bude blokirano na CNN jer je Amanpur glavni medjunarodni izvestac, a to je jedna vicious bitch from hell. na ostalim televizijama se tek zagreva prica. videcemo sutra, bice zanimljivo...

i to su samo neke prednosti.

Pa tako?e postoji u civilizovanim zemljama zakon po kome nekome ne mo?e ni da se sudi ako se proceni da je zdravstveno nesposoban za to. Prema tome, Hag je objektivno kriv u najmanju ruku za ubistvo iz nemara (ako tako ne?to postoji), to sada tvrde svi odavde, ?ak i naj?e??i Milo?evi?evi kriti?ari...

tacno tako. u ruskoj ambasadi u Amsterdamu je pod 9.3. (dan pre smrti) zavedeno pismo Tomanovica ruskoj Vladi u Slobino ime, u kome pise da ga truju i da se spremaju da sakriju to od Rusije i da trazi zastitu. svedok tog poslednjeg sastanka je Momo Bulatovic.

presato sam da gledam strane kanale od momenta kada u krenuli da ubacuju slobu u istu rechenicu sa hitlerom, i opet cela ona pricha kako smo sve mi zapocheli, a jadni muslimani i hrvati su nevina lica chekali da ih neki ceda zakolje, i on njihovih ochiju napravi ogrlicu.

pre neki dan sam i izbrisao b92 sa liste memorisanih kanala, jer se onaj kreten od ribe, shto prenosi proces tv, prosto iznervirala shto nas ipak izgleda nece osuditi za genocid u bosni.

a Vuka stranci najavljuju kao prvo reagovanje Vlade, kao [spiker]"steta sto nije sudjen u Beogradu"[/spiker] [Vuk]("jer je 3 puta pokusao da me ubije")[/Vuk]. neverovatno je kako su ga kul prepravili...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

...prednost je sto nikad nece biti osudjen, cime je u nepovrat otisao

plan da se Srbi osude za genocid...

ovo mi se svidja, moram priznati... ne zato sto bezim od odgovornosti

vec zato sto i ja smartam da "komshije" pocinju da preteruju sa tim

prebacivanjem odgovornosti samo i jedino na nas... a svi znamo da

i sa drugih strana ima crnih ovci!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Jel on rekao nesto dok su ljudi umirali od gladi i grabili se za hleb? Jel rekao nesto dok su oni koji su i imali posao primali pola marke mesecno? Jel rekao nesto dok su ljudi spavali pod mostovima, a po kucama sedeli u mraku, bez struje? Jel rekao nesto dok su se klinci ubijali medju sobom zbog patika? Jel rekao nesto dok su izbeglicke kolone stizale u grad? Jel rekao nesto dok su nam bombe padale na glavu? Dok su dileri na tjosku prodavali devize? Dok se benzin krao ljudima iz rezervoara? Dok su profesori sa doktoratima radili na buvljacima i na ulici? Dok je policija mlatila narod? Jel si zaboravio redove za hleb? Za ulje? Za mleko? Za benzin?

Ljudska prava? Vidi se da si jos sisao sisu devedesetih.

Na ovo mogu samo da dodam - da li se on zapitao kako je meni bilo kada sam gledala kako mi otac u 20-om veku umireo od tuberkuloze jer nismo imali para za leove, a josh manje da platimo lekarima za adekavatno lechenje? U to vreme je njegov sin "lupao jedna kola dnevno", kako je to njegova gospodja sa ponosom prichala na TV-u...

Neka mu Bog oprosti, ako moze. Ja sam samo obichan smrtnik i ne mogu i necu ni da zaboravim ni da oprostim.

U svakom sluchaju - mrtav je i sve priche o njemu i njegovim "zivotnim delima" nemaju vishe poentu, na zalost...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Jeste da je bio baraba u zivotu al je umro ko poslednji varvarski kralj... lomaca i unholy kletva koju svojim umirucim dahom upucuje protivnicima koje nije uspeo poraziti za zivota umesto kiseljenja u zatvoru...dobro ajde mesto lomace citaj bolesno srce, al opet se izvukao, a sto se kletve tice samo sacekajte par meseci da pocnu umirati del ponteova holbruk i ostala klika koja mu se zamerala.Fantasy elementi na stranu, juce ceo dan slusam u domacim medijima o mogucnosti da je bio ubijen...Ako postoji logika koja podrzava ovu tvrdnju , ja je ne vidim.Covek im je korisniji ziv do kraja sudjenja a posle sta bilo.Prilika za slocin postoji,motiv ne mogu da uocim, a sto se oruzja tice, obdukcija ce pokazati.

o ovakavom razvoju dogadjaja na medjunarodnom medijskom planu smo mogli samo da mastamo godinama u nazad. ovo predstavlja pocetak medijskog shift-a u nasu korist., u najmanju ruku nismo vise apsolutni krivci...

E, Drale da si video koga je sky news nasao da iskomentarise desavanja sa srpske strane zaboravio bi na mastanja o prestanku stereotipnog stava prema srbima.Lika su uklucili u program na 5 min koje je proveo pokusavajuci da dokaze kako su slobu u stvari ubile nato zemlje preko nato suda , a svaku recenicu zavrsava sa lamentom da je na njegovu zemlju " 'aj pogodi ko" bacio eksploziva u ekvivalentu 3 hirosime.Hvala bogu nije pokusavao da dokaze da je holokaust jevreja nato izmisljotina.Dodaj tome nesretnog Vuka koji vise govori o svojim patnjama i prezivelim atentatima nego o Slobi i za trenutak zamisli da sve to gledas kao stanovnik udaljene zemlje .Sta bi pomislio o generalnom stanju svesti stanovnistva na osnovu ovog uzorka:Da smo nesposobni shizofrenici .

A za to da nismo vishe apsolutni krivci, po Holbrukovim izjavama cinjenica da je Milosevic izasao pred haski sud je dovoljna da u istoriji ostane upamcen kao zlocinac.Ovo bi bilo smesno da ne verujem da ce upravo biti tako.Tezina optuzbi ce nadjacati cinjenicu da presude nije ni bilo.

prednost je sto nikad nece biti osudjen, cime je u nepovrat otisao plan da se Srbi osude za genocid, koji bi bio sproveden po svaku cenu i bez obzira na dokaze...

Ako postoji volja da nas osude za genocid , to se moze uraditi i fabrikacijom dokaza.Po nekoj logici ako ne mozemo da tuzimo za genocid,ne moze nam ni biti sudjeno za bez obzira da li je dokazano da je Slobodan naredjivao vrsenje istog.Nije mi jasno da li je za dokazivanje genocida potrebno dokazati komandnu odgovornost vrhovnog komandanta vojske jednog naroda ili generalnu volju jedne etnicke grupe da istrebi drugu gde bi kao dokazi mogli posluziti dela vojnih jedinica koje nisu bile pod direktnom kontrolom generalstaba(dobrovoljacki odredi, partijske jedinice i ostali pljackaski sljam)

Choke on it !!!

dobro je matori... bash si odlichan!

nazivanje nekog "balijom" ili "hrchkom" je pristojno i kulturno a govoriti istinu o choveku koji nas je silovao 10 godina nije?

i ne znam shto si u fazonu da meni ili nekom drugom neshto treba da predstavlja to shto je dotichni "pripadnik moj nacije". nisam ja hteo da se rodim kao srbin (pre nekog flejma da kazhem da nisam hteo da nisam u fazonu "o ne, srbin sam" vetj da se prirodno nisam pitao nizashta pre nego shto sam se rodio:) niti sam hteo da sloba radi to shto je radio, niti osetjam krivicu shto je neko iz moje porodice glasao za njega pa da sad ne smem da pricham.

i josh jednom, poslednji put... POSHTOVANJE MORA DA SE ZASLUZHI!

nisam u toku, shta je rekao/uradio sada? O.o

Рекао сам делимично. Оно што је најважнија ствар текста си изоставио а на ове појединости обраћаш пажњу...

SCJP.png

Ej ako mislis na ono sto sam izostavio tri slova, ma nosi se. Nije bitno da li sam pogresio nego da li to sto kazem ispravno.

nemoj da te odnesem dementu...na zalost nisi ni bio u pravu u tome sto si pogresno i napisao.

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg