Tarabash Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 500g Slicno kao moj Ui, samo mene zajebava party frame Nego, koji su to unit frames. Smorio me Perl, a ovi mi izgledaju extravaganci Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 bato, i ja sam koristio perl do juche, a od juche sam namestio nurfed party frames, ovo dole je nurfed action bars ;) a juche sam upravo prodao 7xbrilliant chromatic scale + 5 essence of undeath + eight of beasts, tako da sam malo popravio finansijsko stanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) Saint> chinese farmer costumer? Inace nurfed rox ... najbolji unitframes ever :) Svo vreme sam je koristio. Edited March 17, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Saint> chinese farmer costumer? Inace nurfed rox ... najbolji unitframes ever :) Svo vreme sam je koristio. ← :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) 500g Slicno kao moj Ui, samo mene zajebava party frame Nego, koji su to unit frames. Smorio me Perl, a ovi mi izgledaju extravaganci ← lol tarabo pogledaj kolko ovaj lik na mom serveru ima para ( nije kupovao pare ) ... http://wow.allakhazam.com/profile.html?919504 -.- i ima enchantovan crusader na skoro sva oruzja ( mozda i sva ) Edited March 17, 2006 by Udjaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 warlock nije rogue brate;) probaj da farmujesh sa lockom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 pa jbg... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Cime resizujesh torbice? Inace skinuo sam Nurfed Unti Frames standalone i ne svidja mi se :S Ne moze da se podesi nishta zivo... Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) Uh uh uh ajmo sada redom polako za one sa jeftinijim ulaznicama Ja ovde nisam napusavao zbog lose opreme niti vaseg ingame vremena napusio sam sciona za sliku posto je rekao da izgledaju xtra a meni izgledaju smesno. Da se razumemo moze da se skupi non set opreme da izgleda xtra (endless rage + drake talon pauldrons i slicne kombinacije) ali ovo sto vi imate izgleda smesno i kolko sam ja skontao poenta topika nije ko ima vecu kitu(opremu) vec kako izgledaju charovi ... ali izgleda da sve kapirate kao velichinu kite ... Kod nas ima lik koji inace ima xtra epik opremu al je iz zajebancije napravio sve turtle nesto iteme i uzeo onaj sivi stit koji izgleda kao kornjacin oklop zelene boje i kupio je zelenog mechanostridera a dwarf je i izgleda vrh znaci bas zakon izgleda videcu da ga slikam sledeci put kad se obuce u to pa da postujem. Ja licno se ne lozim na uklapanje odece tako da sam postovao izgled par setova koje nosim Sad na drugu temu gde ja nipodastavam ljude sa zeleno/plavom opremom. Opet zaboravljate u kom kontextu ja to radim ... ja ljudima kazem rogue sa svim cdovima moze dobije bilo koju klasu a meni onda neko sa dal rendom odgovara kako ne moze ... e pa jbg napravicu opet poredjenje. Igramo diablo vec kolko dugo i svi imamo likove lvl ~90 i onda dodje baja koji ima lika lvl20 i pocne da prosipa mudrost ... ne ide jbg dugo se igra ova igra ljudi se opremaju. Da ste svi koji su poceli kad i ja ili malo kasnije nastavili da igrate mainove i da se trudite da nesto sa njima uradite imali bi xtra opremu kao sto vecina ljudi koje znam da jesu i ima. Nisam vam ja kriv sto vam je to 5ti lvl60 kog igrate mene ne lozi fizikalija levelovanja igra mi se end game stuff. ← slika izgleda extra bez obzira na opremu ... nisam ni postovao zbog opreme nego zato sto lepo izgleda ... btw kakve sada veze ima diablo lvl 20 lik i mudrost ? Edited March 17, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 http://www.nurfed.com/uploads/wow/wow214.jpg pogledati gore u titanu na kolicinu golda ;p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 pu je uopste ne cenis tudji trud :| Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 (edited) evo SC-a jedan (gay) boss u RFD-u..... bah we killed him PRE » Click to show Spoiler - click again to hide... « POSLE » Click to show Spoiler - click again to hide... « ovim slikama potvrdjujemo da nashi proizvodi u potpunosti deluju Edited March 18, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ipak si ru Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 De Grasso...na kojem si serveru?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 (edited) dunemaul josh jedan miran dan u prirodi ....... 1km od mog sela take a look » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited March 19, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 DeGrasso u noob bolje pocni da lvlujes lika umesto sto ovde postujes neke poruke sa sve manje smisla ugledaj se na mene za 10 dana 50-i lv isto na duni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Pa ti si gosu a i nemaju svi gomilu ljudi u friend listi koje mozesh da muchish. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ae nek neko plz na brzaka baci kako da konvertujem TGA wow shotove u JPG ili bilo koji format koji moze da se uploaduje na photobucket plz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 slika je izgubila malo na ostrini kad sam je konvertovala u jpg, ali jebga Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) pa mora da bude lepa slika :D ma imam zilion slika, ovo je najsvezije Edited March 22, 2006 by shaylee Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Mnogo mi pozirate, veceras cu ja da napravim ss ;) ← ajde stvori ga :)) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 pa mora da bude lepa slika :D ma imam zilion slika, ovo je najsvezije ← HI !!! WHERE YOU FROM???? :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 danas bio dobar dan ;) felheart gloves, felheart robes, manastorm leggings i fire runed grimoire sam uzeo, za neshto sitno dkpa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Manastorm? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts