leisure Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Ortak moj startuje 2 extra pice, posle kraceg vremena: Jedna od njih: Chime se bavish? On: ja sam pilot Njih dve: ooooooo pilot On: pa da vozim poljoprivredni avion za prskanje komaraca, ako mi kazete gde vam gajba isprskacu vam za dz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Lepa si, Lep sam, Smuvamo se.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 koje ti godiste keva.......a cale pxaxaxaxa zlo :) (ovo je stvarno) npr: cao....ja sam .....a ovo je moj bmw OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Прист, је ли то noble Zeratul у аватару? ← nemam pojma, skinuo sa Deviantart-a, izgledao cool... @topic Najlakše ide kad si pijan. Tad možeš da muvaš i najbolju ortakinju, i posle ako usereš da kažeš e jbg ja se odvalio. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Pridjes, uhvatis je za obraze, i kazes buci buci bu :))) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Kada neko spominje smekera misli na mene ... Doco topic si za mene napravio Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Doco topic si za mene napravio ← ne Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Прист, је ли то noble Zeratul у аватару? ← jeste, 4 zeratula :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 meni je prosli topik posluzio za mnogo neispavanih noci punih smeha...znaci pola fora(i vise) odande smo primenili moji ortaci i ja... znaci bila je histerija,prilazim onako jednoj prilicno nafuranoj ribi(doduse klinka) sa nadom da cu da prospem fazon,dobijem korpu i to je to...Cao,hoces da se zabavljamo?i ona "Da" i tu meni propadne fazon(da je rekla ne,ja zemka onda cu ja sam , brbrbrbrbrbrbrbrbrbrbr (cimajuci prstom usne)),zbunim se skroz i kaoo,ovaj si sigurna,pocnem da mucam okrenem se i pobegnem :))))))) ili kad sam ortaku rekao isto bila neka fora na prethodnom topicu i on ludak prilazi:dobro vece,devojke,ja sam ljubavni inspektor,molim vas licne karte i broj telefona...i one umru od smeha i kao maloletne smo...a on:pa dobro,mogu i dve slike i krstenica :))))))))))))) inace mislim da je prethodni topic bio prvi topic na kojem se Darijan pojavio na ovom forumu pa vi vidite koliko je genijalan... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ,zbunim se skroz i kaoo,ovaj si sigurna,pocnem da mucam okrenem se i pobegnem :))))))) trebo si da vrishtish i bezish cik cak ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 znaci bila je histerija,prilazim onako jednoj prilicno nafuranoj ribi(doduse klinka) sa nadom da cu da prospem fazon,dobijem korpu i to je to...Cao,hoces da se zabavljamo?i ona "Da" i tu meni propadne fazon(da je rekla ne,ja zemka onda cu ja sam , brbrbrbrbrbrbrbrbrbrbr (cimajuci prstom usne)),zbunim se skroz i kaoo,ovaj si sigurna,pocnem da mucam okrenem se i pobegnem :))))))) ← trebo si reci boli te kurac :) (kao ona fora sa ribom iz bazena.... kupas se.... boli te kurac:D:D:D) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 trebo si da vrishtish i bezish cik cak ( )... ← hahaha legendo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Jebote proshli topic je bio umiranje, mada i ovo nije loshe. Najachi lajn ortaka "Bog te jebo kako si lepa,,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 "Osh bonbon, mater ti jebem" Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Najjace jedan ortak... Prilazi mu riba pita ga znas kolko ima sati? -Da,vreme ti je da krenes kuci! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Fora koja pali u 80% slucajeva je : Cao , pazi ja nemam vremena za kratak razgovor , voleo bih da te izvedem na pice , mozes da mi das broj ?. Tako sam smuvao sadasnju ribu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 vudu, jel imash ti brata u bg-u? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 E ovaj Lag je lood za 10q. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ja ne kapiram :/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 to i nije bila fora inache :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ali svi se smeju :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 CAR CAR Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 kako sam mutav izmumlao bi sigurno "Ja sam pichka daj migsha znam gde je" ( )... ← Ali prevazishao si sebe sa ovim aahhahahahahahahah hahahahahahahah O Boze... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Lage, jedi govna ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts