Guest Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ribe vole lepe tipove?! omfgtron ovo menja stvari iz korena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Masa cica se opako przi na lepe tipove zajebavas ??? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ne brate, najozbiljnije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 a to li je znachi, ja mislio da startujem sa loshim spikama... pi, zna li neko dobrog hirurga il sha vec... :D ( ).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 jebote al je rur jak! :D ali omfgtron mislim da se poenta krije u tome da se ribe se loze na tipove koji im se jako svidjaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ahahha jel te to mnogo tukla keva kad si bio mali ili si se mnogo primio na Andjelinu Dzoli ?:))) bolji nadji neku ovakvu , da te utesi : » Click to show Spoiler - click again to hide... « a kazu da ima i dobro dupe ;) ← nabaci model na naduvavanje, manje prostora zauzima kad se spakuje topik je postao glup k'o moj kurac. a bio je nekad dobar? prvi na ovu foru je bio dobar zbog odvala, ali onda su ljudi krenuli ozbiljno da kapiraju topik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 yevode, al se ti blamira Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 tenis... GAY!!! ← ne hejt: sah za mozak + fizicka kontrola pa ti vidi :) hejt: (nemojte da se primate, mala sala) ma jok 20 likova trzi za koznom vrecom, i pokusava da utera izmedju dva direka, a kad se to desi na svakih 45min u proseku (posto je nivo adrenalina gledalaca rastao) krenu ovacije i do 10 km okolo se cuju, a po potrebi neistomisljenici se, po mogucstvu, na smrt prebijaju, uza sve pagansko idolopoklonstvo davaca golova ;>>>>> Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ja mislim, dakle ne-Yevod Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ^^^^^^SPAMMER^^^^^^^^^ BAN!!!! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 E bre, kakva vam je dobrodoshlica za mog drugara, sramota. Pogotovo ti Sheyn :)) Mislim jbte ko da samo chekate da uvalite kurchinu jedno drugom, al je truelaw jedno drugom, a evo ga jedan novi. Jeste, yevod ume da preteruje u milion stvari ali ako je to najgore, kriv sam. yevode, pod uslovom da nisi neciji alter ego (ne daj boze), mator si ti za ovaj forum :( Pa vish brate, ja sam stariji od njega. Predlazhem da napravimo neku selekciju ko u "Deca kukuruza" pa ko napuni odredjeni broj leta, da ga lepo ispratimo sa foruma... Shto se tiche tog vatanja za dupe, prisusustvovao sam lichno tome, mogu retji da je to za mene nilo potpuno neochekivano (ne to shibanje koje je usledilo posle, vetj to shto je yevod to uradio). I da zakljuchim, svi smo mi drugachiji i nadje krpa zakrpu. Kojoj ribi odgovara ovakav start i ovakav tip, to je okej, kojoj odgovara onakav, i to je okej... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Yevode, ovo je specifican forum, nastojmo da takav i ostane :) Koja crna razmena misljenja forum sluzi da pokazes drugima svoje sk11lz !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) Koja crna razmena misljenja forum sluzi da pokazes drugima svoje sk11lz !!! ← Skills ..u cemu? ...ko hejtuje bolje? ...koliko puta mozete da ga bacite i na koji nacin? Edited April 10, 2006 by shaylee Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Skills ..u cemu? ...ko hejtuje bolje? ...koliko puta mozete da ga bacite i na koji nacin? ← I naravno , ko ima vishe , i ko ima bolje ribe , i ko je najveci smeker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) Skills ..u cemu? ...ko hejtuje bolje? ...koliko puta mozete da ga bacite i na koji nacin? ← ево је опет. не вуци ме/нас за језик... Edited April 10, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ...ko hejtuje bolje? ...koliko puta mozete da ga bacite i na koji nacin? da, da ... i josh! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ево је опет. не вуци ме/нас за језик... ← Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Hejt je umetnost :) A i bacanje nije za baciti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Bacanje hejta ili bacanje na 'umetnost'? Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 mnogo komplikovano pitanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Bacanje hejta ili bacanje na 'umetnost'? ← Choose your destiny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Bacanje hejta ili bacanje na 'umetnost'? ← dodje mu na isto :) Pa nije bash kao, meni je psihijatar pripisao da dolazim ovde da lecim komplekse i uvaljujem kurchine ← koje bre kurchine, ajde hambi pali :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ja mislim, dakle ne-Yevod ← za tebe vazi mislim da mislim dakle mislim da postojim Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Skills ..u cemu? ...ko hejtuje bolje? ...koliko puta mozete da ga bacite i na koji nacin? ← ma izgleda da ovde niko nije obdaren nicim, kolko vidim pa se sve svodi na vestinu ;))) i to vestinu deminutiva, tj kad nista drugo ne preostane a ti se supusti na nivo palacanja jezika po tudjim genitalijama i pravo da vam kazem drago mi je sto niko od vas ne moze pojedinacno da izadje sa mnom na kraj vec morate da se udruzujete u svoje ulizivacko-kvazi-prijateljske gerilske grupice iz mraka blago vama u vasim zivotima - neko vas kara ceo dan pa dodjete ovde malo da osetite krv ... od mene mozete da dobijete samo razbijen nos :))))) bacanje hejta je vestina otprilike koliko i beznogim reptilima puzanje po zemlji :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ma izgleda da ovde niko nije obdaren nicim, kolko vidim pa se sve svodi na vestinu ;))) i to vestinu deminutiva, tj kad nista drugo ne preostane a ti se supusti na nivo palacanja jezika po tudjim genitalijama i pravo da vam kazem drago mi je sto niko od vas ne moze pojedinacno da izadje sa mnom na kraj vec morate da se udruzujete u svoje ulizivacko-kvazi-prijateljske gerilske grupice iz mraka blago vama u vasim zivotima - neko vas kara ceo dan pa dodjete ovde malo da osetite krv ... od mene mozete da dobijete samo razbijen nos :))))) bacanje hejta je vestina otprilike koliko i beznogim reptilima puzanje po zemlji :) ← , coek , ti si prajsles :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts