peja_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 brate kolke sise ima preruzna !?!? :)) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ljudi dakle ajde da ovako pogledamo. Situacija 1. Prilazi vam preruzna riba sa nikada boljom spikom Situacija 2 Prilazi vam boginja sa spikom "cao" Da li sada kapirate koliko su spike vazne.... ← chekaj ne kapiram jel ti se digao ili nije ? kao shto sir reche nije isto .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Breasts with girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Hi,my name is "reci po sopstvenom izboru" and i have gigantic balls ;))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Zato sto u proseku startuju 1.7 puta u zivotu. Naravno da ce se onda potruditi da smisle nesto dobro. ← hmmm...mislim da nisi u pravu...u poslednje vreme ribe mnogo vise startuju tipove nego oni njih...sta da ti kazem...svet se raspada :)))))))) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 zasto zasto? ako to mislis zbog toga st te ne startuju odacu ti malu tajnu... imas ribu :) nece cice na takve :D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 zasto zasto? ako to mislis zbog toga st te ne startuju odacu ti malu tajnu... imas ribu :) nece cice na takve :D ← bssshhh Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 bssshhhh ne bsssshhh... realno... dunja i uros su uglavnom tugedr...zasto bi i jedna cica startovala lika sa ribom?!?!?! ajde mi ti lepo to objasni posto ja ne znam. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ahahhaha...paaaa...ne...:) nisam mislila da si se ofucao...sta vise mislim da te je dunja malo dovela u red :)))))))) a ja sam lepo rekla da ste ti i dunja uglavnom svuda zaedno...:) bar vas ja uvek vidjam zaedno. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Kruko nazvala te papucom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 bssshhhh ne bsssshhh... realno... dunja i uros su uglavnom tugedr...zasto bi i jedna cica startovala lika sa ribom?!?!?! ajde mi ti lepo to objasni posto ja ne znam. ← bla, imam visak s :) pa nisi rekla da ga ne startuju dok je sa dunjom, vec da gane startuju jer ima ribu :) a to se kosi sa mojim iskustvima :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Kruko nazvala te papucom. ← ne, ja bas mislim da je uros car... a vi samo mozete da budete ljubomorni jer on ima dobru vezu :P Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 sto bi bio ljubomoran i kakve to ima veze s onim sto smo pricali malopre :) urosa znam i ono drago mi je zbog njega, a doticnu samo sa foruma... Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 bre bre... pa nisam tebi rekla bjeli...:P a to da ribe startuju tipove koje imaju ribe...paaaa...ako riba nije sa njima, onda cice ne znaju da on ima ribu :) a kad sam rekla da ne startuju tipove sa ribama mislila sam na urosev slucaj jer on uglavnom izlazi sa dunjom... oke saD?! Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Kruko opet ti rekla da is papuca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 bre bre... pa nisam tebi rekla bjeli...:P a to da ribe startuju tipove koje imaju ribe...paaaa...ako riba nije sa njima, onda cice ne znaju da on ima ribu :) a kad sam rekla da ne startuju tipove sa ribama mislila sam na urosev slucaj jer on uglavnom izlazi sa dunjom... oke saD?! ← ne :))))) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) zasto zasto? ako to mislis zbog toga st te ne startuju odacu ti malu tajnu... imas ribu :) nece cice na takve :D ← bssshhh ← бшшшшшшш! bssshhhh ne bsssshhh... realno... dunja i uros su uglavnom tugedr...zasto bi i jedna cica startovala lika sa ribom?!?!?! ajde mi ti lepo to objasni posto ja ne znam. ← рибе НАЈВИШЕ воле да стартују заузетог лика, капирам да имају неки трип да је то проверена роба... знам да ме никад у животу нису стартовале рибе као кад сам био у вези. поента је да знају да си у вези, а ако ти је риба још ту, онда ситуација постаје перверзна и урнебесна. и онда још и љубомора, кад те рођена риба у тим приликама спопада као помамна... a to da ribe startuju tipove koje imaju ribe...paaaa...ako riba nije sa njima, onda cice ne znaju da on ima ribu :) a kad sam rekla da ne startuju tipove sa ribama mislila sam na urosev slucaj jer on uglavnom izlazi sa dunjom... oke saD?! ← оке, Малена... Edited March 14, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Mene su do sada ribe startovale 3 puta. Jednom dok sam bio u vezi, u druga dva slucaja sam bio free. Dva puta su bili totalni smeh, razlog da se covek upisa od smeha ... samo jednom mi je devojka prisla i pokusala nesto iz recimo neke simpatije ili sta ja znam Poor me, nisam darijan :/ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 рибе НАЈВИШЕ воле да стартују заузетог лика, капирам да имају неки трип да је то проверена роба... знам да ме никад у животу нису стартовале рибе као кад сам био у вези. поента је да знају да си у вези ovo je bila i moja poenta. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 kude li se Kurgan denuo sad? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ne, ja bas mislim da je uros car... ← c c c, papuche nisu carevi? :( Poor me, nisam darijan :/ ← 'fala bogu, ne treba nam josh jedan a i mislim da je 90% startovanja darijana pochelo 'vako: "dechko jes' ti gay?" + malo "hi hi hi" od njenih drugarica iza :) ili mozhda "moj drugar hotje da te upozna" Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Osetjam miris zagorelosti u ovom topic-u :) ← ae da apstiniramo neko vreme da budemo dovoljno kvalifikovani nije nego u cetinju ima 2000ljudi pa je jebo par riba i to mu dodje vec pola:D ← true @topic: dobar je Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 рибе НАЈВИШЕ воле да стартују заузетог лика, капирам да имају неки трип да је то проверена роба... знам да ме никад у животу нису стартовале рибе као кад сам био у вези. поента је да знају да си у вези, а ако ти је риба још ту, онда ситуација постаје перверзна и урнебесна. и онда још и љубомора, кад те рођена риба у тим приликама спопада као помамна... ← nije toliko u ribama i njihovim tripovima da startuju likove koji imaju ribu; mada ima dosta i toga po principu tudje - sladje; nego koliko u nama koji smo sigurniji, zadovoljeni, zrachimo pozitivom i sl. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 факат, о мудри Мудо. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ahahaha .. ne verujem kako ste se rasprdeli :))) a sto se tice riba koje muvaje tipove za koje znaju da su u vezi .. pa nemam sta drugo da kazem ,sem da sam se i ja nasla u toj situaciji .. i da me je bolelo dupe .. a sad kad sam sa druge strane price... :P mada , ono , dok ga startuju ..to valjda znaci da jos uvek valja ;)) a za zajednicko izlazenje ... ma on je penzos .. a shiroko mu polje nek ide de oce... ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts