Therion Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 [puppy eyes] Jel treba solo gitarista? [/puppy eyes] zezam se, mrzi me i po Indjiji da sviram a kamoli da vuchem opremu po BG-u... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Da nisi ti slučajno iz Posmrtne liturgije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) haha, pa smor je bez bubnjara, aj' se dogovorimo nekako sa ovom dvojicom, taman cu da pozajmim i crybaby od mog gitariste :)) mozhemo u ovom studiju gde mi trenutno sviramo, nije velika lova, a bubnjevi su dobri (neka yamaha), a bass pojachalo je okej :) uglavnom, ja sam ZA! :P ← ehh............ ko nije za....... me come from freakin Vranje :D zezam se..........ja sam za al jebiga gde me nadje :D ajde neshto cu da opalim [ko shto reche saint, neki funk] pa da okachim pa ti ubaci bazz :)) @spu brate di su chinele ?? kapiram da za normalno sviranje treba da imash kontru, ride i crash :) sad sam uzeo josh jednu kontra chinelu i stavio je ispod ride-a i jebe kevu :D kad odemo na svirku ljudi se nalozhe ..... kao.....opasan ovaj drummah :P sry sry, sad sam video stalak :) @voodoo brate nemoj da mu dajesh ideje sad ce da kazhe da jeste Edited March 10, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Pravim matrice za hop u slobodno vreme :) Ono, smeshne su, al' opet :) Zhelja mi je da budem neki zajeban DJ .. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 Da nisi ti slučajno iz Posmrtne liturgije? ← Zavisi zashto pitash , ma ja samo sedim na klupi na koncertima Satriani-a, chisto ako se ovaj umori da mozhe neko da nastavi Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) pa ono, ja sam vishe za improvizacije :) znachi funk neki da opalimo :) ← mozhe mozhe @spu brate di su chinele ?? kapiram da za normalno sviranje treba da imash kontru, ride i crash :) sad sam uzeo josh jednu kontra chinelu i stavio je ispod ride-a i jebe kevu :D kad odemo na svirku ljudi se nalozhe ..... kao.....opasan ovaj drummah :P sry sry, sad sam video stalak :) tu su stalci, al' nema chinela, bice, uzimam za mesec dva, kad skupim pare p.s.kontra sa desne strane je kul skroz, mozhes svirash imperium onda ko chovek Edited March 10, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) p.s.kontra sa desne strane je kul skroz, mozhes svirash imperium onda ko chovek ← naravno ili josh bolje Bite the Bullet :) sa Through the Ashes of Empires uzasno laka stvar [barem za mene] skini to ako mozesh i Enemy Within od Arch Enemy i preslushaj We Will Rise [takodje Arch Enemy] i probaj da skinesh BTW, jel mozesh da odlupash territory od Sepulture ?? lol moji drugari se kladili u 500 kinte da ne mogu da odlupam XD ladno sam je skinuo i podelio pare posle toga otishli na zuraju......... anywayz..... mucho je lakse kad imash kontru na drugoj strani poz Edited March 11, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 pfftt sa territory-jem se pochinje ;) ako mislish na intro :P meni je izazov recimo Seasons Wither (isto TAOE, MH) ili If I Could Collapse The Masses (Trivium) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 oke spule, imam te na icq pa cimam tebe & ajvana kad se izorganizujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 it's a deal, ja cu malo slusham james browna :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 E, al' obavezno sve sta radite snimite nekako u nekom digitalnom obliku, pa kacite! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 jedino ako ivan ili sejnt imaju neku profi opremu 'vako teshko ;) mozhda kamerom :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 it's a deal, ja cu malo slusham james browna :) ← i sly & family stone :) i manu katche-a kad smo vec tu E, al' obavezno sve sta radite snimite nekako u nekom digitalnom obliku, pa kacite! :) ← ja nemam opremu :( mada mogu da pozajmim od gitariste ako on ima, videcemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Snimajte mobilnim telefonom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ppl, dajte mi neki sajt odakle mogu da kachim neke pesme neshto sam video, neki rapidshare whatevah ajmo zhene, funky funky :) treba da snimim neki sound na aparatu pa da kachim ovde da chujete teh drumming skillz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 E 'vako, poshto se prodaje, red je da vam kazhem i shta je ovo levo... elem, rech je o Kramer pacer imperial-u... ako je neko zainteresovan, nek baci pm pa tjemo se dogovoriti za cenu Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Kol'ko para za ovu desno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 Desna nije na prodaju :> its my precious Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 s njom radish triceps? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 Svrati jednom pa tju ti pokazati s chim radim triceps... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ovom gitarom? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 ne... iznenadjenje je ;) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 lol kolika je cena otrpilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 ^ oko 500e...jbg, hitno je pa je cena nizha aj vidi ako znash nekog ko 'otje da qpi Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 *bump* moje zlo od opreme (nema fretlessa): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts