evgeniy Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 znali smo [barem ja] btw shar choveche, avatar ti je biatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 vidim da niko nece da pita......zato cu ja pitati.......jel moze neki Screen Shot? salim se.....ma ja sam vec video orca shamana 14 rank koji se kurci po orgrimaru ......sad je na mom serveru high warlord neki hunter outofcontrol koji neodustaje ....bio je High Warlord jos prosle nedelje a covek jos igra PVP ....jos vise je povecao razliku.........ja kad bi dosao do 14 ranka i kada mi vise nebi stalo do honora otisao bi da ubijem Mily Oswort ...mamicu joj njenu .....mrzi je da skuplja grozdje pa mene salje.......taj q sam radi 2 sata .....lol nemogu da poverujem kakav sam noob bio ... Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ufatio sam ga !!! :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Bogamu kakva druzba, prosto covek pozeli da kupi WoW :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 e mohi svaka cast ali si izostavio 1 stvar daj da vidimo oruzije neka izvadi sekiru pa mach itd :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 e mohi svaka cast ali si izostavio 1 stvar daj da vidimo oruzije neka izvadi sekiru pa mach itd :D ← kako moze da izvadi mac kad je shaman ? O_o Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 a pushku, a crossbow ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 auu jebote...svaka cast.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 Bogamu kakva druzba, prosto covek pozeli da kupi WoW :) ← Cekamo te... LOL@Mohi, nisi valjda napravio char da bi me "ufatio" Vracaj onda onaj green item sto sam ti dao za shamana Joj kako mene mrzi da se slikam, pa posle slike da kacim... Sutra Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 haha :D nisam al bio tu pa reko sto da ne kad sam tu figl me zracio pa reko da svrnem da vidim sta nosite i tako to :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Cekamo te... ← hahaha kako ovo sumorno zvuchi :) Low brate pa dokle mislish ovako :)? dok ti dete ne stasa da nastavi :D ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 sto da ne ja bi voleo da imam klinca da pvpujemo zajedno :] btw ne dam zeleni item !!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 sto da ne ja bi voleo da imam klinca da pvpujemo zajedno :] ← odlichan si .. skoro ko pa low :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 sto se lazhemo? da mohi ima klinca dao bi mu nesto da mu farmuje dok ovaj spava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) sto se lazhemo? da mohi ima klinca dao bi mu nesto da mu farmuje dok ovaj spava... zar ne bismo svi ? :DDD Edited March 3, 2006 by Ankanar Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 gz m8 samo furaj napred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 sto se lazhemo? da mohi ima klinca dao bi mu nesto da mu farmuje dok ovaj spava... ← Za domaci zadatak danas 10x[Living Essence]. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPAMA3OB Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) Gz Lowrence, ajde samo reci nama koji nismo bas upuceni koliko treba otprilike dnevno igrati u tih poslednjih mesec dana kad tipa ides od 12 ----> 14 da znamo koliko je tesko doci do rank 14. Video sam na Honor ranking sajtu da iz te tvoje gilde "DH" posle tebe na ladderu nema nikog jos milion mesta, pa sa kim si ti to igrao wsg i ab onda, nisi valjda solirao (pug-ovao)? :D Edited March 3, 2006 by KAPAMA3OB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 lol mohi paparaco Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 lol mohi paparaco ← ti sa stapom za pecanje tjuti !!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ti sa stapom za pecanje tjuti !!! ← e jbg batalio sam pecanje.... Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 kekek ima nas josh sa opakim arkanitnim stapovima & eternijumskim koncem nista se ti ne boj...sad treba josh jednom za trinket pa da se smirim =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ja se lozim da jurim rank11 za epic mounta na Chromaggusu... (ali to na ally ide mnogo teze)... Sta mislite kolko bi mi trebalo? Sad sam rank5 (skoro 6:D) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 oko 2 - 3 meseca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 sve zavisi od dva ili 3 faktora jer jedan mozes da tretiras kao potpuno isti kao i ovaj drugi . Dakle prvi je koliko igras ... dakle ako igras 20 sati dnevno = mnogo brze ces da se rankujes Drugi = koliko je dobar tim sa kojim igras i treci koliko je server orjentisan pvpu dakle koliko se uopste to igra . ja sam za 5 nedelja dosao od 1 ranka do 10 ... medjutim farmali smo burazer i ja na smenu ... mnogo :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts