Debeli Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 opet ti sa prdenjem od 2 reda .. koja nezavisnost ? ← hocu i ovom prilikom da naglasim da od nezavisnosti CG nema nista. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) ,Mar 10 2006, 14:53]Tavarishc je skroz upravu, samo shto nije spomenuo da ljubomora ne prerasta sama od sebe u posesivnost. Tj posesivnost je po meni prouzrokovana ljubomora i "poverenje 0". Po meni - ljubomora je: Neki tip ti muva devojku, i ti izpizdish i prosto ko pasulj je uslovish "Ili on ili ja". Mada je najbolje da ne morash ni da dodjesh do tog momenta, jer chim ti treba to da kazesh vetj neshto nije uredu -> najbolje je da ona sama skontao da treba da ga odjebe. Posesivnost: Ona je rekla da tje da ga odjebe, ali nije. Ti si izgubio poverenje. Ona ide da se vidi sa nznm ti ni ja kojim ortakom/ortakinjom -> ti joj netjesh verovati i bitjesh u fazonu moram i ja da idem. Dalje - da ti se javlja na svakih pet minuta, kad ide u prodavnicu, kad leze, kad ustaje itd itd itd...tj netjesh joj dati da dishe a da ti nznsh to - jer cesh konstantno biti u fazonu da te vara i pokushavacesh da otkrijesh trenutak kad se to deshava... Posesivnost se ne pojavljuje, posesivnost se stvar kad je riba kuchka. Chim ima posesivnosti - treba shvatit da tje ta veza da se zavrshi CHIM taj koji je posesivan smogne snage da raskine. ← ovo je potpuno znaci skroz tacno. ja sam takav, i nemam snage, ali posesivnost je nicim izazvana. devojka je bolja da ne moze biti, i maks sve ali ja sam opet takav... a ne znam zasto... mozda nemam snage jer nije nista skrivila... ko zna... odo da je zovem da vidm sta radi... Edited March 12, 2006 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Preterano cvrste veze su po meni glupost, i liche na spanske serije. Treba uvek malo flexibilnosti, pa chak i to da se riba smuva sa drugim, ti sa nekom drugom sve vreme ste zajedno i super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) ^ jel si ikad bio prevaren? mislim, zasto bi bio sa nekom kojoj nisam dovoljno dobar ili ne mogu da ispunim sve sto hoce!? ribo, ako sam ti dobar budi samnom, ako nisam pali i gotovo. kakvo varanje... a i biti prevaren je krajnje ponizavajuce iz mnogo razloga koje nema potrebe ni navoditi ne mogu da verujem da tako razmisljas Edited March 12, 2006 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 slazhem se sa mishljenjem jednog gruzinca koji mi je rekao da kad ti neko kresne zhenu, kao da ti je kresnuo celu porodicu, jer mushkarac je glava porodice, a zhena je vrat koji je drzhi na okupu... ;) ← hehe :) ne mogu da ne priznam da sam se osetio kao da je mene karao, ali kapiram da je to samo mushka sujeta :) Najbolje razmisljanje je: Ako devojka zeli da te prevari, nece ti nista pomoci to sto ces se truditi da je kontrolises..... I onda nema ljubomore.........:) Tako razmishlja jedan moj ortak. Ja ga pitam zashto si varao svaku svoju devojku? On kaze, ja to odma` na pochetku uradim, da ne bih posle razmishljao da li ona i sa kim :) Ne chini li vam se da je to ono "linijom manjeg otpora"? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 to i jeste linija manjeg otpora, u kojoj uvek i ne mora imati mnogo toga loseg :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Kada je ljubomora najveca? Kada znash da ti neko drugi kara ribu zato shto ona vec 10 'dina zivi kod njega na gajbi. Kada je ljubomora najmanja? Kada ostavish ribu kod kuce sa svojom mamom Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 sto bi rekao moj ortak zivko vazno je da vadis qrac a ostalo su sitnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 da, ali lekovito blato, posle padova, kad se skroz iscasis i sve te boli... ← mislim da alkohol ipak ima mnogo bolje dejstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 @ darijan bolje bod u gostima nego tri kod kuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 sto bi rekao moj ortak zivko vazno je da vadis qrac a ostalo su sitnice ← Prvo i prvo ti ija nismo ortaci....a drugo Sta ti imas da izvdis onaj tvoj les!!! Nije HEJT... [roflmao] [puke][puke] povracam po tebi. zivko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 VAU ZNATE SE U RL!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ja sam jednom upoznao kalija, bio je lep dan... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ljubomoran sam na rurovce koji imaju vise postova od mene :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 pazi, vecini njih je broj postova proporcionalan kolicini hejta koji ovde ostavljaju, tako da...:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 E to je jedina uteha za nas koji imamo malo postova......:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 tebi je uteha sto nisi faca i nehejtujes!? juuuuu budi faca kao svi pa hejtuj Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 pusi ga, bolesniku Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 pesma me ne voli... :( on me vredja... :( Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ajde mars sa foruma Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ajde mars sa foruma ← Djasvi mi se avatar, video ga bas skoro na megatrendovom forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ajde mars sa foruma ← pesma me ne voli... :( Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Nisam ljubomoran na nikoga ni na ortaka ako ima nesto sto ja nemam i ja sam sad kao ljubomoran a njemu seva paja... A na ribu nisam....sigurno nikad! I ako riba ima nekog lika sastrane njega ne diram jel me bole kurac a nju napusim!!! Mislim da je tako najbolje!!! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ljubomora je odraz tvoje nesigurnosti, stoga ko je ljubomorn taj cvika ;). Nisam ljubomoran, pogotovu ne na ribu. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pazi svako je ljubomoran ko voli. Sigurno ti ne bi bilo svejedno ako ti neki lik zagrli devojku ili tako neshto slichno... Ako nisi ljubomoran onda ili nisi zaljubljen ili ti nije stalo do nje.... End of topic. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts