L1nk Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 omg pa zar je bitno zivi dok te ne udari kamion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 FUCK WE GONNA DIE! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Gledao sam skoro na B92 emisiju o globalnom zagrevanju. I tamo je lepo prikazano koliko se parche leda odlomilo sa kore Juznog pola... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Po majanskom kalendaru vreme prestaje 2012 godine tako da me nije briga za globalno zagrevanje nauchnici predvidjaju 2013. godine nezaustavni proces nastao globalnim zagrevanjem. ako dodamo +1 godinu na majanski kalendar to je onda to <+1 zato shto smo pocheli rachunati nash od 1.AD, tj. prve godine Hristovog rodjenja> koga boli polni organ za zagrevanje. O tome cu da razmishljam kad dodje. znachi za oko 6 godina? kada se to desi vetj tje biti kasno Ma daj, bice nas po svemiru dotle :) stari dobri vitz: finish trke u razoruzanju posmatratje gledaoci rasuti po stratosferi ma koje globalno zagrevanje... vidi kako nas iznenzadi sneg u sred zime... bash je sada nashao da pada... c c c... ne znam da li si primetila velike oscilacije u temperaturnim promenama u zimskom periodu. da li je pre 10 godina temperatura u Beogradu bila iznad +10? ako mi ne mozemo da se setimo uvek mozemo da pitamo roditelje, komsije itd. sneg je pochinjao da pada u decembru i bilo ga je do marta. sada je skup, za X godina 10000000 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 opusteno jedini si ti nesto rekao pametno, ostali samo tupe... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ^^istina sve shto kaze chovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) ma ipusteno nadajmo se da ce jneki veliki naucnik u buducnosti napraviti pepetumobile druge vrste tako da ljudima resursi nece vise ni biti potrebni:) Edited March 18, 2006 by BloodStorm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 kapiram da tje biti dovoljna i hladna fuzija Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 ali "samo"? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 coveku nikad nista nije dovoljno Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts