Jump to content

da li ste razmisljali o

Recommended Posts

ae obrishite ovo

Edited by FistBorn

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koliko sam ja obaveshten konji su dovedeni u Evropu iz Amerike O.O

A i btw bash na istoriji smo prichali...Indijanci su imali neko svoje prorochanstvo da kad se beli bog spusti na zamlju doci ce kraj sveta...

Ako uzmemo u obzir da su doshli Shpanci / Portugalci (beli ljudi - beli bog) i da danas ima sve ukupno oko 100 indijanaca po rezervatima to i jeste za njih bio kraj sveta...

Arbeit macht Frei.

ni to nije neki problem, dok god je ona na planeti u bilo kom obliku nije tolika frka...

pa ako mislis samo da se kupas onda nije frka :), naravno da je frka pijace vode ima oko 2% na kraju ce i to da presusi, ne voda iz mora se ne moze filtrirati barem ne za sada.

prevelik ti avatar m8

Кори, не сећам се назива емисије на Дискаверију.

Иги, тачно, ради се о Ацтецима, не о Мајама. Богови са Истока није требало да им донесу спас него казну. све се поклопило у дан. и они су то знали и помирили су се са судбином. у једном дану Шпанци су у бици (њих 300) убило 40.000 ацтечких војника, јер се ови нису супротстављали, ови су их само слагали. пише у дневнику неког шпанског војника. није му било јасно зашто их ови не нападају.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Zna se ko su Vogoni i kako pevaju...

Neko će već napisati o njima, ja se ne sećam baš najbolje a i mrzi me da kucam.

Bilo je o njima na "Paralelni Svemir" ja mislim. Mada je najbolje da pročitaš knjigu.

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

Ti znash neshto shto mi ne znamo?

citaj malo o bilo kom UCENJU (da ne kazem religiji, nije dobar naziv) i polako slazi slagalicu

elem cisto oko ovog majanskog, oni su protok vremena reprezentovali pomocu sistema zupcanika i tog 21.12.2012 taj sistem staje, vreme staje, a kako na koliko itd. koliko sam ja shvatio nisu se izjasnili. a ovaj tolteci maje asteci, "sve su to danci":) ali ozbiljno

"Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom."

Dharmapade [5]

pazi iskreno taj day after tomorrow nije daleko od britanije, golfska struja regulise vremenske prilike u tom delu tu, cim bude zakazala DA moze da zakaze , u vecem delu sveta prestaju padavine, a britanija se pretvara u ledeno doba sa zimama od po -25. filipina jos malo nece biti progutace ih neka poplava.

@ weasel hehe niko ne zna kad ce naici, ali bice iznenada tako da mozda i docekas ;) mi imamo nekako dobar polozaj tako da nismo zahvaceni, ali izlazi na more i tako to izvini...

hehe ovo je bilo na rts-2 :D ma boli me kurac tu su rekli da ce englezi prvi da najebu :D to ce biti presedan:Dda mi nismo prvi :D da im se smejemo malo :D

Нема  будућности без истине.