Dušan_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) ae obrishite ovo Edited March 2, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Koliko sam ja obaveshten konji su dovedeni u Evropu iz Amerike O.O A i btw bash na istoriji smo prichali...Indijanci su imali neko svoje prorochanstvo da kad se beli bog spusti na zamlju doci ce kraj sveta... Ako uzmemo u obzir da su doshli Shpanci / Portugalci (beli ljudi - beli bog) i da danas ima sve ukupno oko 100 indijanaca po rezervatima to i jeste za njih bio kraj sveta... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Vidish....koliko sam u stvari ja sad ispao glup =/ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Koliko sam ja obaveshten konji su dovedeni u Evropu iz Amerike O.O ← obrnuto .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ne kontam sta ima tu da razmislja neko od nas....i ovako cu da uginem za nekih 1sekund do mah 78 god (dovljno mi je i jos 30)...tako kad dobijem fade to black 0 fala lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Sad kad sam pogledao svoj post prvo shto mi je palo na pamet kad sam malo razmislio: Stefane some na chemu je jahao Alexandar veliki.... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 ni to nije neki problem, dok god je ona na planeti u bilo kom obliku nije tolika frka... pa ako mislis samo da se kupas onda nije frka :), naravno da je frka pijace vode ima oko 2% na kraju ce i to da presusi, ne voda iz mora se ne moze filtrirati barem ne za sada. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 moze da se preradi voda iz okeana samo shto je taj proces skup da bi bio isplatljiv .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ironija je - da bi dobio hidrogen elektrolizom vode potrebna ti je elektrichna energija koju cesh dobiti ili nuklearnim putem ili fosilnim gorivima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Кори, не сећам се назива емисије на Дискаверију. Иги, тачно, ради се о Ацтецима, не о Мајама. Богови са Истока није требало да им донесу спас него казну. све се поклопило у дан. и они су то знали и помирили су се са судбином. у једном дану Шпанци су у бици (њих 300) убило 40.000 ацтечких војника, јер се ови нису супротстављали, ови су их само слагали. пише у дневнику неког шпанског војника. није му било јасно зашто их ови не нападају. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 moze da se preradi voda iz okeana samo shto je taj proces skup da bi bio isplatljiv .. ← ti mora da znas nesto sto ja ne znam :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ako nam komarci pre toga ne dodju glave smak sveta ce otpoceti u bloku 45 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 moze da se preradi voda iz okeana samo shto je taj proces skup da bi bio isplatljiv .. ← sada je skup, za X godina 10000000 Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ma šta vam je? Ionako će nam Vogoni jebati kevu... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Vogoni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Zna se ko su Vogoni i kako pevaju... Neko će već napisati o njima, ja se ne sećam baš najbolje a i mrzi me da kucam. Bilo je o njima na "Paralelni Svemir" ja mislim. Mada je najbolje da pročitaš knjigu. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 zar je bitno sta se desava na zemlji. ovaj zivot nije nista do onog sto nas ceka posle toga... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 sada je skup, za X godina 10000000 života će zavisiti od toga a onda je apsurdno reći: "skupo je, umrite!" ← a uzgajanje kukuruza je jeftino pa dnevno u africi umre 10.000 ljudi .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) zar je bitno sta se desava na zemlji. ovaj zivot nije nista do onog sto nas ceka posle toga... Ti znash neshto shto mi ne znamo? Edited March 4, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 a uzgajanje kukuruza je jeftino pa dnevno u africi umre 10.000 ljudi .. ← da 35% bude ubijeno, 35% od side. Drugo je tamo, nikakve pare ti ne poma Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimasti Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ti znash neshto shto mi ne znamo? ← citaj malo o bilo kom UCENJU (da ne kazem religiji, nije dobar naziv) i polako slazi slagalicu elem cisto oko ovog majanskog, oni su protok vremena reprezentovali pomocu sistema zupcanika i tog 21.12.2012 taj sistem staje, vreme staje, a kako na koliko itd. koliko sam ja shvatio nisu se izjasnili. a ovaj tolteci maje asteci, "sve su to danci":) ali ozbiljno Quote "Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom." Dharmapade [5] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ^^^^sunce ti jebem...ja se istripovao da je noodle Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 da 35% bude ubijeno, 35% od side. Drugo je tamo, nikakve pare ti ne pomažu... ← genije Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 pazi iskreno taj day after tomorrow nije daleko od britanije, golfska struja regulise vremenske prilike u tom delu tu, cim bude zakazala DA moze da zakaze , u vecem delu sveta prestaju padavine, a britanija se pretvara u ledeno doba sa zimama od po -25. filipina jos malo nece biti progutace ih neka poplava. @ weasel hehe niko ne zna kad ce naici, ali bice iznenada tako da mozda i docekas ;) mi imamo nekako dobar polozaj tako da nismo zahvaceni, ali izlazi na more i tako to izvini... ← hehe ovo je bilo na rts-2 :D ma boli me kurac tu su rekli da ce englezi prvi da najebu :D to ce biti presedan:Dda mi nismo prvi :D da im se smejemo malo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ^^^^sunce ti jebem...ja se istripovao da je noodle ← I ja isto, znači preseče me nešto. @slimasti: Molim te promeni avatar! Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts