Hide Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ne znam da li je do mene sto nisam navikao da igram kao warr, ali ja sam se stvarno pomucio da pokoljem ona 4 cuda u Kvatch-u :$... @abohac nzm, do sada mi se nista takvo nije desilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Igrica je odlichna ! E kad vam to kazhe neko kome se generalno takve igre NE svidjaju, onda da znate dokle je sve doshlo :)) Inache sam se razocharao u zahtevnost .. u prirodi na "jakom" mediumu seche elegantno (pod jak medium se podrazumeva malo manje od high) a imam sledecu konfiguraciju Athlon 3500+, 1gb ddr, nx6600vtd 256ddr. U zatvorenim prostorima (kakve su raznorazne tamnice, kanalizacije etc.), secka malo manje. Svidja mi se kako je uradjena pegla, kad te zabode pa se sav pogubish, vrludash levo desno Edited March 24, 2006 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Jesi instalirao najnovije drajvere optimizovane za Oblivion, iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowripper Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 E ovako...upravo sam pauzirao igru i zeli samo jedno da kazem "IGRA JE FEEEEEENOMENALNA"!!! btw...LONG LIVE VOODOO (covek koji mi je ucinio puno i nabavio mi igru) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meeshco Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Dali je neko probao da igra na FX 5200? I ako jeste kakvi su utisci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 voodoo kolko fps-a imas na toj 9550 u oblivionu ? ;] veceras veliko spremanje kompa novi drajveri za plochu nove o-me-ge! ubrzavanje pomocu ati toola ... i brrrmm brmmm ... ! ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 voodoo kolko fps-a imas na toj 9550 u oblivionu ? ;] ← Nije bitno :) "Kotrlja se, pa makar i nizbrdo" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ahem wow je bolji sry nisam mogao da odolim :D pa jebiga Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 nisam neki fan, ali cu da uzmem sutra chisto da isprobam shta moze ovaj 7800gt silencer Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 nisam neki fan, ali cu da uzmem sutra chisto da isprobam shta moze ovaj 7800gt silencer ← i sada si najveca faca zbog 7800 gt .................... Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 naravno, zar si sumnjao u suprotno? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowripper Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 mrzi me sa se vracam sada u nazad, ali neko rece da igru treba igrati malo duze pa tek onda steci neki realniji utisak. Zahtevna je to stoji...mozda i previse, ali za ljubiteje pravog FRP-a je prava poslastica Ne odvajam se vec satima i pitanje je da li su do jutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 abohac to je do tvoje masine ili win setup-a.. niko se do sada nije zalio na izletanje u win Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 U pravu si voodoo, evo sad sam skinuo (sad - pre jedno 5 sati :) ) najnovije drajvere, i teram ga lepo sa sve AA na 4-ci. Luda je igra skroz. Inache zanimljivo, ali mene je samo jednom izbacio u windows i tok dok sam task switch-ovao par programa. I dobio sam na izlasku iz igre samo ono Oblivion has crashed. Close bla bla bla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 http://forums.tweakguides.com/showthread.php?t=2309&page=9 nekoliko twikova... procitajte sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ma ebesh ti te macheve tirkobve madjije,,, ovono... brate... daj mi bozar i kao idmoeejaooooo znachi ono,,, bozar i brate nema tog sbta.... znachi pokido bi taj iobliviooonnnn' ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Migsha opet si pijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ksledeci put sakrivam komp pre nego sho izadjem... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ahem wow je bolji sry nisam mogao da odolim :D ali jbg ne znam Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 postoje samo dva fallouta to su fallout 1 i fallout 2 :) e sad cekamo mi fallout3 a i ovaj real life fallout mislim ja ga rado chekam :) e shta god izadje sa nazivom fallout 3 mora da se proveri dal je dostojno imena fallout 3 koje su mase ljudi cekale... i ako bude bilo u fazonu fps`a... il ovog obliviona jebesh ti to... mislim zajebi mene tih grafika detalja itd. detalji su stavljeni u spiku humor interesantne encountere, mislim jebesh ti ovo shto prodaju shirim masama... samo zbog toga shto je ultramega giga 5-D ovoono... bez, ko shto rekoh fo ima dushu, vishe je od igre:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 e shta god izadje sa nazivom fallout 3 mora da se proveri dal je dostojno imena fallout 3 koje su mase ljudi cekale... i ako bude bilo u fazonu fps`a... il ovog obliviona jebesh ti to... mislim zajebi mene tih grafika detalja itd. detalji su stavljeni u spiku humor interesantne encountere, mislim jebesh ti ovo shto prodaju shirim masama... samo zbog toga shto je ultramega giga 5-D ovoono... bez, ko shto rekoh fo ima dushu, vishe je od igre:) jebote ja nista ne razumem ovog coveka sta prica.....:) btw igra je...kao ovo da kazem...fenomenalna definitivno najbolji rpg koji sam igrao a igrao sam skoro sve koji vam padnu na pamet.... a ono wow je bolji je sranje prica....ne znam sta fali inventaru u pocetku mi je bio konfuzan ali sad sam se navikao i opusteno je... borbe su sajno odradjene bas onako udaras SILOM...kad opalim ong malog goblina po tintari osetim se ko pravi orc baja .... isplatilo se cekati.....e i da ko god ima nvidia karte obavezno da skine 84.25 drivere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 SLU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) SLU Edited March 25, 2006 by marxus Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 danas instalirah igru amd athlon64 2800+ radeon 9550GE [ 420/260 ] 512 ram -------------------------------- 640x480 low 35-45 fpsa na pochetku u zatvorenom ... igrivo je ali ocu bre 6600gt :[[[[[ igra mi se mnogo svidja ... pogotovo zato shto mi je ovo prva igra tog zhanra ajde voodoo baci neki tweak ... ili josh bolje konfig ako si menjao neshto ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Izgleda da je moguće pokrenuti Oblivion na PS1.x karti... http://www.elderscrolls.com/forums/lofiver...hp/t288783.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts