MiGsa Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 aaaaa... naleteo sam na troll-a... ← trollll mozda pocnem da igram taj oblivion zbog trollova... weee :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Ej malo pre me ugrizo vampir, je l' bre moze to nekako da se izbegne!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 e da i nisam spavao napolju, u koji god hotel da odem ugrize me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 (edited) ugrizi i ti njega ... sha si ckapi... :D mada pazi ... pre nego shto odesh da kuntash napi se ko bulja al bash se unezveri... i vid... znachi, posle cirke legnesh u divljinu i shta god da te ujede nece preci par metara dok se ono ne uzveneri i padne... i sledece jutro pogledash okolinu nadjesh to sho te ugrizlo :D... ubi iseckaj skuvaj i to je to protivotrov.. :)) ( )... Edited April 2, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 sha znam za vampirizam svuda pishe razlichito.. u galvnom ovako je... imas tri dana da se izlachis, idi u crkvu pomolise, popij kjur diziz :) i belog luka... prekrsti se tri puta, poljubi krst baci ga preko ramena i plakni se svetom vodicom ispod pazuha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 NJAAA KASNO SAD VEC SAM KRENUO DA SISAM KRVVVVV PO SEJLANIMA I LOKALNIM KRAVAMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 hmm sisassh im krv? znachi pendulirash im pendulu... shto znachi srce pumpa vishe krvi i tako ih iscrpljujesh dok ne svisnu opasna si ti vampirica... kekek :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 E, vala, počeo sam i ja taj Oblivion... Ali me malo zajebava, pa ako neko zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 hahhaha... ako zelis da se izlecish... bithe zajebano... idi u Imperial Arcane University.... tamo ima neki lik koji ce ti reci da ides kod neke veshtice... pa odes kod nje... i ona ce ti reci prvo da joj donesesh 5 praznih Grand Soul Gemova.... kad to uradis... sastojci za napitak su sledeci.... - garlic, komada 6 - nightshade, komada 5 - bloodgrass, komada 2 - zajebano kod ovoga je sto raste samo u Oblivionu (sretjno :) - dace ti neki bodez da secnes nekog Argonian-a po tvom izboru, treba joj njegova krv - i dace ti map marker da odes da ubijes nekog megazajebanog vampira (ako mu se sneak-ujes i zabodes ga, nece imati vremena da otrci po oruzije neko ce se peglati rukama) i onda joj vratis sve sastojke... ( OBAVEZNO SEJV PRE NEGO STO JOJ KAZES DA PRAVI NAPITAK !!!), posto je to jedno od kriticnih mesta gde igra moze da ti se zabaguje.... jos ako imas quest od Count of Skingrad... moze da ti se ubaguje tako da nemozes da pricas s njim i pokupis nagradu/zavrsis quest... a on je bitan posle i za main quest.... ja sam morao jedno 3,4 sata gejmpleja da preigram posto sam to kasno izvalio kad mi se ubagovalo... sretjno Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 hmmm...problem je u tome sto ova igra ne moze da smori....ima oko 200 sati igre u njoj...a meni je zabavno cak i kad uzmem konja i jasem ka zalasku sunca:)))))... perfektno...:))) ← Koje bre zabavno jahanje ka zalasku suncu?:))To je bre opasno po zivot,to mrsko odvratno i toplo sunce:)) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 hahhaha... ako zelis da se izlecish... bithe zajebano... idi u Imperial Arcane University.... tamo ima neki lik koji ce ti reci da ides kod neke veshtice... pa odes kod nje... i ona ce ti reci prvo da joj donesesh 5 praznih Grand Soul Gemova.... kad to uradis... sastojci za napitak su sledeci.... - garlic, komada 6 - nightshade, komada 5 - bloodgrass, komada 2 - zajebano kod ovoga je sto raste samo u Oblivionu (sretjno :) - dace ti neki bodez da secnes nekog Argonian-a po tvom izboru, treba joj njegova krv - i dace ti map marker da odes da ubijes nekog megazajebanog vampira (ako mu se sneak-ujes i zabodes ga, nece imati vremena da otrci po oruzije neko ce se peglati rukama) i onda joj vratis sve sastojke... ( OBAVEZNO SEJV PRE NEGO STO JOJ KAZES DA PRAVI NAPITAK !!!), posto je to jedno od kriticnih mesta gde igra moze da ti se zabaguje.... jos ako imas quest od Count of Skingrad... moze da ti se ubaguje tako da nemozes da pricas s njim i pokupis nagradu/zavrsis quest... a on je bitan posle i za main quest.... ja sam morao jedno 3,4 sata gejmpleja da preigram posto sam to kasno izvalio kad mi se ubagovalo... sretjno ← A mamu im jbm, pa zar ne moze NIKAKO da se izbegne da ne postanesh vampir!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 A mamu im jbm, pa zar ne moze NIKAKO da se izbegne da ne postanesh vampir!? ← ja zbilja ne znam;))nisam imao tih problema:)Sta fali biti "Hunter of night":)Ja znam da sam u ljudskoj formi ubio nekih 7-8 vampira(onih "obicnih" tipa matriarh vampire)i ni jedan me nije zarazio...a sad kolika je verovatnoca zaraze u borbi sa vampirima nemam pojma... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 kao sto rekoh moras se pomoliti u crkvi tri dana nakon ujeda i popiti koji kjur diziz napitak... ili to ili skini mod koji ubacuje napitke za lechenje vampirizma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 hahhaha... ako zelis da se izlecish... bithe zajebano... idi u Imperial Arcane University.... tamo ima neki lik koji ce ti reci da ides kod neke veshtice... pa odes kod nje... i ona ce ti reci prvo da joj donesesh 5 praznih Grand Soul Gemova.... kad to uradis... sastojci za napitak su sledeci.... - garlic, komada 6 - nightshade, komada 5 - bloodgrass, komada 2 - zajebano kod ovoga je sto raste samo u Oblivionu (sretjno :) - dace ti neki bodez da secnes nekog Argonian-a po tvom izboru, treba joj njegova krv - i dace ti map marker da odes da ubijes nekog megazajebanog vampira (ako mu se sneak-ujes i zabodes ga, nece imati vremena da otrci po oruzije neko ce se peglati rukama) i onda joj vratis sve sastojke... ( OBAVEZNO SEJV PRE NEGO STO JOJ KAZES DA PRAVI NAPITAK !!!), posto je to jedno od kriticnih mesta gde igra moze da ti se zabaguje.... jos ako imas quest od Count of Skingrad... moze da ti se ubaguje tako da nemozes da pricas s njim i pokupis nagradu/zavrsis quest... a on je bitan posle i za main quest.... ja sam morao jedno 3,4 sata gejmpleja da preigram posto sam to kasno izvalio kad mi se ubagovalo... sretjno ← Nashao sam tu babetinu, nishta od toga mi nije frka naci, bloodgrass-a imam boga oca, sad zatvaram oblivion kapije, vec sam JEBENIH 9 ZATVORIO I JOS TREBA, i nightshade ja mislim da imam vec 7 komada.... Nervira me biti vampir, stalno moram da sisam, jebem ti sve :) @gwert00 nije mene ugrizao u toku borbe, nego kad sam spavao jednom da lvl-ujem ono kao pojavio se text da me doshao i isisao i kao sad sam vampir :) loadovao sam i otishao u drugi grad da spavam ali opet isto, tako da izgleda da je neizbezno bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Pu jebem ti... Sad i ja moram da se zajebavam sa tim vampirizmom...isto mi se desilo kao i exileu... aaaaargh Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Nervira me biti vampir, stalno moram da sisam, jebem ti sve :) jesi siguran da ti je to od vampirizma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 jesi siguran da ti je to od vampirizma? ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Koje bre zabavno jahanje ka zalasku suncu?:))To je bre opasno po zivot,to mrsko odvratno i toplo sunce:)) opet vampir.... mene ujede samo jednom pa sam otisao u crkvu da se pomolim i sperem svoje grehe i ispovedim.....posto sam dobrica orc barbarian.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 jesu li moji postovi nevidljivi ? imate mod pa skinite, kupite napitak protiv vampirizma i cao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 hm.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ^ :)))) Ja reshio svoj problem... Na svu srecu sejvovao sam pre nego shto sam legao da spavam... Popio potion i "porphyric hemophilia" koju sam zakachio kad sam se fajtao sa nekim vampirima nije stigla da se razvije. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 jesu li moji postovi nevidljivi ? imate mod pa skinite, kupite napitak protiv vampirizma i cao... ← nije fora mod, fora je da se drndamo da nadjemo cure :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 E ljudi skinuo sam oblivion sa neta (ne pitajte zasto, smorna prica:)) i sada imam 86 fajlova (delovi) koji krecu od 001, 002... 086. Jedino sto sam uspeo sa njima je da preko windows commandera spojim te fajlove u jedan koji ima ekstenziju .OUT ?? Ja pojma nemam sta sa tim da radim, niti da li je to sklapanje ispravno?? Imate li ideju sta sa ovim da radim, thx? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 hm.. ← omg omg ... remove invisibility plizz, anyone... nije fora mod, fora je da se drndamo da nadjemo cure :) cure? :) ucninilo mi se da vam se ne smara toliko nego kako vam se cini u samom oblivionu, ja sam tek usao kroz prvu kapiju i ako ih ima jos 9 onakvih smoricu se posle 3. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Pishe nesto tipa.... 16 Daedra princes for 16 Oblivion planes.... zapravo, ima dosta vise od 16 kapija.. ja zatvorio barem 20 do sad... UNBRAKEABLE LOCKPICK RULEZ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts