Jump to content

OBLIVION

G!!!

Recommended Posts

Da li je iko radio quest Sheograd-ovog daedric shrine-a?

Imam nekakav bug sa time....naime kad oni pacovi dodju u grad onaj neki argonian treba da mi kaze da je kao to to,tj poceo je smak sveta....i onda kao bih ja trebao da pokoljem neke ovce....mislim znam da sve ovo zvuci konfuzno ali ko je odradio quest zna o cemu pricam...tu dodje do baga....nikako da ovaj lik shvati te pacove i sve to...aj plz ako neko ima slican problem nek napise :)

Prca mi se za custom titulu!

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Odradio sam ja.... znachi treba u fazonu da ukradesh neki specijalni smrdljivi sir iz lokalne krchme, onda ga napolju stavish u kotao (na logorskoj vatri).... wait-ujes.... onda krenu covipa da se mnozhe.... dodje argonian i krene da sipa megajak otrov za pacove.... kad se to reshi, pokupish otrov sa poda (mozda ces morati bash da potrazis) i odes kod ovaca, shibnesh im otrov u ono pojilo (mislim da 2 porcije otrova treba da stavis)... posle toga, 3. znak apokalipse ce bachiti sam Shereogath (to ti ostavljam sam da vidish shta je (: ).

BTW... evo vam koristan tip: ko je napredan mag, alhemichar.... mozhe da smutja spell ili potion neshto tipa... Fortify Luck +100 on self for 2 secs.... Castujes to sekund pre nego sto udjes u dungeron... dobijash neki uberloot.

Get smart or die dumb!

Kolko znam, postoji neshto sto se zove Black Soul Gem i to je valjda mocnije od obichnog, a dobija se tako sto na nekom altaru ispred neke od Necromanserskih u toku noci stavis obichan Soul gem i on se valjda pretvori u Black soul gem....

ne pitaj gde se nalaze pecine posto ih i ja trazim i nisam video black soul gem jos uvek (:

Ja sam ga video ali jos kada bi se setio u kom questu [:(] Mislim da je u stolu u nekom Mage Guld-u.Bilo je 2 kom ali sam morao da ih predam (da sam znao da "zabodem" jedan a kasnije da sve vratim po drugi) [:D]

Bwt mozda ce nekome pomoci ovaj link >> Oblivion <<

Edited by DeuS I M@XImuS
6.jpg126132.jpg

Ako hochete da varate vi koji imate kabl trazhite "Oblivion game guide". Knjiga od oko 400 strana. Ima skeniran pdf, extra kvaliteta, u lokalu.

Objashanjva sve kvestove, daje sve lokacije i uvodi u prichicu.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Taj gejm gajd nije za varanje vec sluzhi kao pomoc. :P

Odlichna je stvar, preporuchujem svima...ima krsh korisnih saveta i uputstava.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Ako je neko radio quest "Vampire Cure" samo da obavestim da sam naisao na bug.Kada se dodje po nagradu kod grofa (5000 golda) moze se bezbroj puta uzeti (reword, click.......) :) Smorio sam se mislim da ce mi ovih 260k dobro doci :P

Zasto su se svi ucutali ? Koji ste lvl ? Neko, bilo ko? :D

Edited by DeuS I M@XImuS
6.jpg126132.jpg

ej sta je SHOT of bloodgrass ??

imam jebeni bloodgrass obican, 2 komada ko sto pise, i 6 garlika, i one nightshade-ove, i ubo sam argonijana, i sve joj dam samo nece da uzme bloodgrass, nema ni opcije chak?

bug ili ja nesto pogresno radim ?

Inace ima i bug sa jednim likom iz Imperial city-a, isto mozes kesha da se navatash koliko hoces, mada sam ja savatao ingame pare preko 70k , i kupio lepo onu kucu u Skingrad-u i lepo sav nameshtaj kupio, i sobaricu doveo, bas sam hepi :)

Inace presho sam main i brdo ostalih kvestova a samo sam 14. lvl vec duze od pola igre? ne razumem kako sam tako jak, mislim igram na medium, i ono imam jake iteme al' opet...

kako da pecam ribu?

Uletish u vodu i udri. ;)

Bar sam ja tako radio... :))

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Tako se i peca riba,sumljam da su ubacili nesto poput pravog pecanja. Nisam mnogo zalazio u vode, ali ako su ostali verni predhodnom delu, ima tu da se nadju sastojci, biseri, i po koji ulaz u neku od pecina.

I da naleteo sam na neki kip, troje hunter-a oko njega i dobio sam misiju da ostavim dar u obliku koze od vepra ili vuka.Zanimljivo je da misiju mogu samo da uzmem ako sam lv17, sto znaci da su ipak neki delovi predvidjeni za vece nivoe a ne presao-sam-glavnu-misiju-a-3-sam-nivo logiku. Nisu trebali da stave auto balance u igri, veca glupost ne postoji. Arenu sam presao a bio sam Lv2 ffs!!!

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Sinoc sam hteo da poludim od onih naslikanih trolova, kvest sa izubljenim slikarom.

6 terpentina je otislo na prva tri trola, a sledeca tri se i sam cudim kako sam ubio. Znaci za svakog mi je trebalo po pola sata udri-bezi ko picka-puni manu i leci se-iskoristi situaciju kad se trol zaglavi. A najgore je sto kad jednom upadnes u tu sliku nikako ne mozes da pobegnes (ja bas tada nasao da nemam ni jedan napitak za zdravlje pri ruci).

Btw, ne znam ni da li cu pocinjati main quest, ovaj freelancing je luuuuuud.

To za bloodgrass je bag.... isto tako moze da ti se zabaguje igra da joj dash sve, i veshtica ode u podrum da napravi napitak, i tamo se zashteka i ne izadje vishe...

Enivej... evo malog hinta/spoilera:

- Postoji Daedric shrine s imenom Hermaeus Mora shrine.... da bi uradio questo tamo, moras pre toga SVE ostale dadreic shrine questove da odradis (mislim da ih ima 14), kad zavrsis i Hermaeus Mora dobijes knjigu koja ti daje 3 izbora:

Path of Steel - +10 Strenght , +10 Blade, +10 Blunt, +10 Heavy Armor

Path of Shadow- +10 Speed , +10 Sneak , +10 security, +10 Light armor

Path of Spirir - +10 Ingelligence i sad se ne setjam, ali 3 x +10 na neke statsove...

sve su permanent boosts.

Get smart or die dumb!

Sinoc sam hteo da poludim od onih naslikanih trolova, kvest sa izubljenim slikarom.

6 terpentina je otislo na prva tri trola, a sledeca tri se i sam cudim kako sam ubio. Znaci za svakog mi je trebalo po pola sata udri-bezi ko picka-puni manu i leci se-iskoristi situaciju kad se trol zaglavi. A najgore je sto kad jednom upadnes u tu sliku nikako ne mozes da pobegnes (ja bas tada nasao da nemam ni jedan napitak za zdravlje pri ruci).

Btw, ne znam ni da li cu pocinjati main quest, ovaj freelancing je luuuuuud.

secam se tog kvesta...no nisi morao sve da ih ubijes..sneak ili invisibility bi olaksalo problem....samo ih zaobidjes

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

Jest, sneak, primete me i pre nego sto ja vidim njih gde su. A sunjanje mi je jedna od specijalnosti!

Mislim, samo da su malo laksi za ubijanje trolovi, ovako ispucah sve strele (60-70) na prvoga, ostalih pet sam morao izbliza da sibam.

Jel neko inace zna kome treba da dam onu ogrlicu na kojoj pise "for kayleen"?

a moguce je da sam onda koristio nevidljivost,ne secam se,davno bese...skill mark of shadow,ili tako nesto...60 sekundi nevidljivosti....dobar thief ne moze bez toga:))))

GM sam Thieves, Mages, Fighters, i Dark Brotherhood-a, kao i arena grand champion, i neki sam vitez (tu ne znam kako se napreduje)

I predjoh main quest.

Imam preko 50k golda i 3 kupljene kuce, sa full nameshtajima u njima...

I polako mi dosadjuje igra, mrzi me da prelazim one Daedric kvestove....

Daedric questovi su najjacha stvar.... (:

Btw... jedan od njih Clavicus Vile shrine (valjda se tako pishe), te shalje da ubijesh nekog lika (koji se ispostavi zhena) u pecinu, i da donesesh njen mach nazad.

Mach se zove UMBRA, i enchated Daedric long sword s nekim ludim demidzom i magijom Soul Trap on target s nekih 180 charge-ova.... zajebana stvar.

ps: Riba je dosta zajebana za ubiti, buduci da je cela u Heavy daedric armoru.

Get smart or die dumb!

GM sam Thieves, Mages, Fighters, i Dark Brotherhood-a, kao i arena grand champion, i neki sam vitez (tu ne znam kako se napreduje)

I predjoh main quest.

Imam preko 50k golda i 3 kupljene kuce, sa full nameshtajima u njima...

I polako mi dosadjuje igra, mrzi me da prelazim one Daedric kvestove....

hehe..koliko je to ingame sati bilo potrebno za tako nesto?:))

uh ne znam, negde oko 50 i neshto :)

Nekako mi morrowind izgledao veci, ne znam ni sam zasto....

jel moguce da je potrebno "samo" 50 sati?:) to mi deluje malo

naravno da je morrowind veci...;)u njemu nije bilo konja i teleporta(ne racunam onaj mage):)

Edited by qwert00

jel moguce da je potrebno "samo" 50 sati?:) to mi deluje malo

naravno da je morrowind veci...;)u njemu nije bilo konja i  teleporta(ne racunam onaj mage):)

Naravno da ne ingame, nego realnih sati.

Elem, imao je i morrowind svoje cake za putovanje, samo kad pomislim na tu kolicinu brodova, karavana, teleporta i ostalog. I jos oni piloni kod kojih mi se komp redovno zabadao na 1-2 fps. Meni je omiljeni nacin bio vazduhom, znaci neki staf sa magijom za letenje i udri.

I oblivion je ogroman stvarno, sva sreca pa postoje konji i fast travel, inace bi se opako smorio prolazeci milioniti istim putem.