ZeRoX- Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 izvinjavam se za novi topic ali ovo je smesno http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/season9/match/3109217/ fnatic 4-1 4K,strasno Xyligan 2-1 FoV... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Brate, kao prvo nije fntc nego Play... Lepo lepo [claps] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 XyLigan je sad u formi skoro sve redom nabija. Sto nisu grubby i tod igrali 2v2??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Pa Grubby nije ni u 1v1 igrao. Verovatno mislili da mogu i bez njega, al su se zeznuli :) 4K mnogo od njega zavisi. Sve meceve u kojima je bilo gusto i koje su dobili prosle sezone sa 3:2, su dobili zbog Grubby-ja i Tod-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ko je Spider ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) Ne razumem uopste sta je tu L O L i sta je tu tako smesno i neocekivano,jedino iznenadjenje je fov-xyligan a bez grubija ocekivano je da zeus izgubi od jakog undeada kao i 2 vs 2 sa fury-em...E sad,drugo je sto ljudi ocekuju da 4K moze bez grubby-tod komboa da dobija clan war-ove. Edited February 26, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) Ne razumem uopste sta je tu L O L i sta je tu tako smesno i neocekivano,jedino iznenadjenje je fov-xyligan a bez grubija ocekivano je da zeus izgubi od jakog undeada kao i 2 vs 2 sa fury-em...E sad,drugo je sto ljudi ocekuju da 4K moze bez grubby-tod komboa da dobija clan war-ove. ← Pa ono, smesho je donekle, zato shto je 4K toliko izvikan da je prosto neverovatno da ekipa sa toliko poznatih i dobrih igracha izgubio od neke ekipe, chiji igrachi nisu bash toliko poznati (iskreno, za neke nisam ni chuo). To je vishe neverovatno nego smeshno Edited February 26, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) Ok reci ako treba da crtam...4K bez Grubbija je nista.To je klan koji se sastoji od 3 igracha (grubby,fov,tod) i ako fale ili tod ili grubby 4K ne moze da uzme CW jacim klanovima u wc3l.I objasni mi molim te kako to da je 4K ekipa sa ''toliko poznatih i dobrih igraca''.Ceo klan se sastoji od 5 igracha od kojih su trojica vrh svetske scene a zeus i fury odigraju jednu partiju nedeljno:) Edited February 26, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 pa sad, ne znam zashto je to lol. Xyligan je extra igrach, a spider je realno jachi od zeusa. Takodje abver je uz winnera i happyja najjachi evropski ud, a narochito je specijalac za mirror. Chim sam video lineup bez grubbyja znao sam da je 4kingsima plafon 2 boda. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Evo ja sad gledam ovaj zeus opet 2-0 izgubio ,kadgod gledam neki cw 4k vs xx zeus uvek gubi ? il greshim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Evo ja sad gledam ovaj zeus opet 2-0 izgubio ,kadgod gledam neki cw 4k vs xx zeus uvek gubi ? il greshim ← Zeus nasvirao Farseer - a cini mi se ; ) Dobar je on , nego mi se cini da nije za 4K clan ... Ne znam , tako mi se cini . Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 http://h1.ripway.com/mterzin/gledajmodomace2js.jpg ^^ ahah, svidja mi se signatura ... sorry za off. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 ...jedino iznenadjenje je fov-xyligan... Meni bash ovo od svega nije lol,xyligan je u extra formi.I drago mi je shto je 4k popio poraz,mnogo su se digli u nebesa. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Sta se cudite lepo pishe Xyligan=Huligan :)) My man ^^ :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Sta se cudite lepo pishe Xyligan=Huligan :)) My man ^^ :P ← omg ne mogu da verujem da se neko sa 20+godina lozi da je huligan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 hehehe pa jer ti mislis da freeman ima preko 20 godina? :D Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Eto koliko grubby znaci jednoj ekipi, da je igrao bilo bi 3 : 2 za kingse, uzeli bi 2 vs 2 i josh jedan solo. Ali drago mi je shto ih je play razvalio, stvarno su dobar team koji niko skoro ni da spominje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ceo klan se sastoji od 5 igracha od kojih su trojica vrh svetske scene ← Sam si odgovorio :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Nemam zhivaca...kad shvatis da 3 igracha nije ''toliko poznatih i dobrih igraca'' i da bez grubbija 4K tesko da moze u top 5 da udje javi se Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 ma najsmesnije od svega kvota na 4k 1.07 a na ove 10 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) LOl jos jedan Sk najverovatnije dobia MYM doduse to i nije lol ali hot dobio moona pa dobro nije ni to lol :D i deadman ne igra sa NE :) Edited February 26, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 deadman je prvu igrao sa ne,a susiria sa ud. Onda se naravno koreanac hteo da napravi pametan, pa menja na orca na lt-u, i rus isto uzima orca i cepa ga u mirroru :) a Hot kako je pokidao moona, to je za anale. Moon mu unishtio glavnu hot mora da napadne, i napada ga sa 50pop,dok moon ima 2 protectora u bazi, i isto 50pop. Zavrshava se bitka, hot na 46 pop, a moonu palo pola baze, i svi medvedi, i ostao samo na 2 heroja :) Evropa > Korea nuff said :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 a Hot kako je pokidao moona, to je za anale. Moon mu unishtio glavnu hot mora da napadne, i napada ga sa 50pop,dok moon ima 2 protectora u bazi, i isto 50pop. Zavrshava se bitka, hot na 46 pop, a moonu palo pola baze, i svi medvedi, i ostao samo na 2 heroja :) Evropa > Korea nuff said :) ← Brate , ko bi rekao da je HoT ovako dobar igrach ... Ja ga bar tako nisam gledao . Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 juju decko kako nije hot je baja i to ultra :) CPL turska drugi sabio grubija u losere i brdo turnira je po rusiji i ukrajini osvajao :) i na proslom wcg-u je daleko dogurao (de se i proslavio) na clan warovima jos i neigra maximalno ali u lanovima otkuda decko btw svaka cast playju :) na sabijanju 4 kings-a Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 ma najsmesnije od svega kvota na 4k 1.07 a na ove 10 ^^ ← Kvota zavisi od broja ljudi koji igraju na pobedu nekog klana, tako da to i nije toliko chudno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts