Jump to content

NoName-CZ

The X
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About NoName-CZ

  • Birthday 11/27/1989

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.ognjen89.tk

Profile

  • Klan/Tim:
    NNM
  • Omiljene igre:
    Warcraft III
  1. NoName-CZ

    World Editor

    Ako treba neki trigger ili variable da se uradi , poshalji mi pm ili mail . Editorom se zezam vec duze vreme , pa bih mogao da potpomognem . :D
  2. Ne radi u 6.29 ... E , jebiga , nema vise +800golda na pocetku i +5lvl ... TT
  3. Np ... Shta mislite da li moze ovo da se uradi bez sekircine ( reavera ) ? Ovi moji u igraoni idu na pocetku 4 gaunleta , ali nesto ne ide ... :)
  4. NoName-CZ

    Axe vs Roshan

    Hehe , jel' video neko ovo sranje ? Nisam mogao da uploadujem na neki sajt ( nesto net zeza ) , pa morate sa orga da skidate .HOW TO KILL ROSHAN WITH AXEIma ispod attached files , pa tu click i posle download . Ajde da vidim komentare .
  5. Ako nije frka , da snimite replayeve i uploadujete ?
  6. Pa sta si spammovao ( daj primer ) . Gledanje profila nema teorije . Pa sta cesh . Ako daju IP ban , mislim da to ide na 14 dana , a ti za to vreme igraj na Azerothu . jbg ...
  7. Pre 5 minuta , videh info. da se Qpool raspao ... Jebiga .
  8. Eto , FoCus napustio Qpool , i presao u WE . Sada imaju josh jaci lineup , i imaju odlicnog orka u ekipi . Vise o ovome ovde .
  9. Undead , prvenstveno zbog nuke - a magija , a i volim ih zbog Unholy Aure od DK - a , i zbog paukova , destrosa ( kao sto je zerox rekao ) , wyrmova ( mada retko stignesh uopste da ih napravish . Na drugom mestu , hvala Bogu elfovi , koji sa 2 heroja , dryadama i meckama mogu da ownuju sve . Protiv svih rasa mogu da igraju . Dok je UD doskora imao probleme npr. sa orcom ( i sada ima takodje ) . Voleo bih da naucim da igram sa HU jednog dana , ali nece se to desiti mislim .
  10. u ala ce highl1 i maud da pooknu ... najebao si ... T_T
  11. Da brate , ali kako ne kapirash da spamujesh forum ?
  12. Au smorovi ... Jebo im ja keve ... Jebem ti drzavu pre svega , pa posle njih ... :(
  13. Hehe Gosu ... Nedavno pobedio na nekom turu na Xpam serveru ( piratski server ) . U klanu DaG je :) .Sabija malu decu :) eyel ga zna 100% .
×
×
  • Create New...