urgh Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 hteo da preda svoj neposteno stecheni dzip valjda... :Dda a djindjic je bio poshten. mislim en znam vishe chemu sve to svaki politichar od vajkada na ovim prostorima je bio korumpiran. e ne znam zasto hejtujete politiku? niko se ne zali na masu drugih glupih topika, ali politika vas smara. niko vas ne tera da chitatereci ejdan gluplji koji ej aktivan trenutno.postoji razlika jer gluposti mozesh da iskulirash, a predpostavljam da svako ovde ima neki politichki stav koji nece promenitim pa en znam zbog chega shto celu prichu oko raspravljanja oko toga chini josh glupljom. jer sve funkcionish ovako: npr drashko(dss): "djidjindjic je krao" zwerko(ds): "ma koshtunica je lopov" urgh(srs): "ma oboje su lopovi" zwerko, drashko: "ma sheshej je kreten" niger(nichim izazvan): "da toma ima stan od 200 kvadrata u centru" i chemu sve to?tu nema vishe priche samo mas quotovanje i sranje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 npr drashko(dss): "djidjindjic je krao" zwerko(ds): "ma koshtunica je lopov" urgh(srs): "ma oboje su lopovi" zwerko, drashko: "ma sheshej je kreten" niger(nichim izazvan): "da toma ima stan od 200 kvadrata u centru" i chemu sve to?tu nema vishe priche samo mas quotovanje i sranje. ← Izvini, ali ja vrlo retko, skoro nikada na ovom forumu licno ne apostrofiram ni jednog politicara, sve sto iznosim su uglavnom nacelni stavovi, a pogotovu ne govorim na taj nacin o politicarima. Zato do sada nisam ni odgovarao u ovoj temi jer je ocigledno da je tendenciozna. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Sloba nas je krao dugo god a seselj je u hagu posto bi ga mi ovde ubili Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Svi su lopovi \o/ Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Izvini, ali ja vrlo retko, skoro nikada na ovom forumu licno ne apostrofiram ni jednog politicara, sve sto iznosim su uglavnom nacelni stavovi, a pogotovu ne govorim na taj nacin o politicarima. Zato do sada nisam ni odgovarao u ovoj temi jer je ocigledno da je tendenciozna.ma ok zweri to ej bio samo primer(bilo mi zgodno jer znam za koga ste), ja samo kazem na shta se to an kraju svodi.zbog cele priche sam i prestao da pricham o politici ovde, ejr ne zelim da se penalim sa ljudima koje znam odavde oko gluposti. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 mozhda gresim, ali prosto posmatrajte rur forum kao televizije koje nemaju politiku, tako nesto :) omg,znachi RuR je u stvari stara postava televizije Pink? :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 hteo sam ja to da napisem sam u prvom postu, al' rek'o doci ce neko vec dovoljno pametan da to uradi umesto mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Guilty !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 drashko(dss): "djidjindjic je krao" ← колико год то блесаво звучало, нисам члан ниједне партије и не намеравам да будем. то што тренутно подржавам дсс је последица тога што сам националиста и што ми на души лежи добробит Србије, а мишљења сам да је после 5. октобра једино Воја успео да колико толико уједини Србију по неким кључним питањима. што једини он може и хоће да прича и са дс-ом и са срс-ом и са спс-ом и са г17+ и са Угљанином и са Расимом и са Јусуф Спахићем и са Павлом и са свима осим са доказаним издајницима који се отворено залажу за уништење Србије... и што сматрам да нам је потребно најшире политичко јединство у тренутку преломних догађања које ће одредити будућност Србије у 21. веку. нека је то само ова година, нека је успешно прегурамо, а онда у политичку арену да се расправљамо о висини пореза, екологији, социјалној политици и другим слатким стварчицама одрживог развоја. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 dobro je drale, smiri se. nisam napadao tvoj politichki stav da morashd a mi elaborirash;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 "Ko nije greshan nek prvi baci kamen". Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 dobro je drale, smiri se. nisam napadao tvoj politichki stav da morashd a mi elaborirash;) ← ставио си ме у исти кош са Зверком, старом кајлом и профи политичарем. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts