Jump to content

Shta sanjate ? :)

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ноћас сам сањао да сам у Доти. и да су хероји људи, које никад нисам видео у животу, али су ми познати у сну, као да се одувек знамо. и да је снег, сив неки дан и да су сви у скијашкој опреми. и да се игра мушки против женских.

ми смо scоurge, а оне sentinel. и чувам ја са још тројицом улаз у базу по средини, јер су пробиле прве две куле. и наилазе њих три из стазе кроз шуму у неком џипу и излазе, а их ми нападнемо неким дрвеним копљима. али не можемо да их пробуразимо, колико год се упињали, јер имају јак армор (јакне). ми већ попиздели. оне не покушавају да се бране. онда их заробимо, тако да је свако чврсто држао по једну. нико не зна шта да ради, сви нервозни, и ја се дерем бесно: "донесите ми пушку, ја ћу да их побијем". један од ортака отрчава до нашег џипа (који стоји код куле на улазу) и вади хеклер и доноси ми га. сви смо до јаја изгубљени, несигурни, сви бисмо да смо негде другде. узмем хеклер и свакој га прислоним у чело и повучем обарач, али се ништа не чује, а оне се само скљокају и потече им мало крви из рупице на челу.

осећао сам се ужасно док сам то радио (саосећао сам са њима), а оне су биле избезумљене. ништа нису говориле. последњу, трећу, са којом сам био у вези ваљда (у сну) сам положио на снег, и нежно пољубио пре него што сам је упуцао. ништа није рекла, али кад је почела да јој цури крв испод капе јој је извирила цедуљица. кад сам је извукао и размотао, на почетку дужег текста са много некаквих печата, великим словима je писало "ПРОКЛЕТ БИО КО ОВО УРАДИ".

после тога сам само сео на снег и доживео нервни слом. онда сам се пробудио.

бемтиживот...

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

U je, kakav san...

Ja sanjao da kreshem :)

I da svrshim, izvadim ga, i krenem bash da je polivam po stomaku i grudima. Kad ova maltene plachutji kaze "neee" (al onako kao gotovo je). Ja shto (saosetjajno). Pa kao infekcija rebara (i josh mi dade neki broj, ko ovaj virus H5).

Jebote, ja ovo stvarno ne kapiram...

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

mene umeju da smore ti snovi za zhenama.

ne kad je sex toliko bitan, vec kada imas filing ko da si pored savrsene devojke za tebe.

toliko si srecan, zadovoljan, smiren. jednostavno savrsenstvo.

i onda se probudis, izvalis da nie pored tebe i ubedacis se u momentu.

a sto je najgore, kada se probudis ne mozes da se setis kako je devojka iz sna izgledala.

takve snove mrzim samo zbog tog post-filinga~

@drashko

omg brate .. odlemio si .. uzmi godishnji :D

@nemzi

hahaha odlichno odlichno .. jel si siguran da joj neko pero nije virilo negde :)))

@kruko

jao kao je to slatko .. dok sam chitao u glavi mi se formirala slika tebe i te ribe kao u onim crtezima "ljubav je .."

[roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater