Jump to content

Shta sanjate ? :)

Recommended Posts

Najgorshi su tripovi u snu kada te neko juri o.O

Ali evo shta se meni recimo deshava...neko me juri i ja shto jache i brze hocu da trchem sve sam sporiji i sporiji i sustizu me ti koji me jure ( ali poshto sam ovakve snove sanjao mali milion puta izvalio sam da kada trchim unazad trchim brze...aha shta je sad :P )

znachi imam isti trip.Krenem da bezim od nekoga i sve sam sporiji i sporiji.Josh osecam da mogu da kontrolisem san , pokusavam da ubrazam ali ne mogu.jako gadan trip.

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Komentar u duhu Shellingove filozofije:Buduci da san, kao suma nasheg iskustva otelovljuje istinite informacije o svetu , on predstavlja realnost.Nasa svest, subjekt, postoji i u nematerijalnoj sferi(bilo kao razmisljanje ili oslobodjeno stega u snu) i materijalnoj (u svesnom stanju dok upravljamo svojim telom).Spona izmedju subjekta i objekta je sveprisutna, pa je i veza izmedju sna i jave neprekidna, istina, tj. realnost.

Choke on it !!!

neshto sam razmishljao sada dok sam otvarao ovu stranicu (0.4sec) ono kao... reci da je ovo ustvari san a ono shto mi mislimo da je san je ustvari stvarnost... tako da izgled\a ko da mi ustvari sanjamo stvarnost koja je realnost koju mi ne provaljujemo jer smo suvishe slabi mentalo da bi shvatili da je ovo nestvarno... al je ustvai moguce...

( [;)] )...

aj mojne da se pozerishesh, kao imash brz net :P

anywayz...si gledao Matrix pre nego shto si napisao ovo ? :]

Arbeit macht Frei.

сањао сам ноћас да крешем неку рибу, која је у сну личила на једну бившу.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

psssssssssst... ovo je bolnica... ops ludnica...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!