BloodStorm Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Najgorshi su tripovi u snu kada te neko juri o.O Ali evo shta se meni recimo deshava...neko me juri i ja shto jache i brze hocu da trchem sve sam sporiji i sporiji i sustizu me ti koji me jure ( ali poshto sam ovakve snove sanjao mali milion puta izvalio sam da kada trchim unazad trchim brze...aha shta je sad :P ) ← znachi imam isti trip.Krenem da bezim od nekoga i sve sam sporiji i sporiji.Josh osecam da mogu da kontrolisem san , pokusavam da ubrazam ali ne mogu.jako gadan trip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 a shta ako ne vaze stvari iz ovog sna u onoj realnost... shta ako si normalan u realnosti i pitash sebe u realnosti ovo isto pitanje... da li sam normalan u ovom snu... aham... ! ( )... ← ql ql , znachi JA MOGU DA LETIM WUHUUUUUUUUUUUUUUU! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 maud za kralja... ali lepak!! ;0 i ova slika... pa omg! :DDDD Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Komentar u duhu Shellingove filozofije:Buduci da san, kao suma nasheg iskustva otelovljuje istinite informacije o svetu , on predstavlja realnost.Nasa svest, subjekt, postoji i u nematerijalnoj sferi(bilo kao razmisljanje ili oslobodjeno stega u snu) i materijalnoj (u svesnom stanju dok upravljamo svojim telom).Spona izmedju subjekta i objekta je sveprisutna, pa je i veza izmedju sna i jave neprekidna, istina, tj. realnost. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 a onda posle sna si ga bacio... i to je tvoj sna iz one realnosti gde khm khmm plavu, crnu... cudno, znachi sanjo si da ga bacash... ts ts ts :))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 neshto sam razmishljao sada dok sam otvarao ovu stranicu (0.4sec) ono kao... reci da je ovo ustvari san a ono shto mi mislimo da je san je ustvari stvarnost... tako da izgled\a ko da mi ustvari sanjamo stvarnost koja je realnost koju mi ne provaljujemo jer smo suvishe slabi mentalo da bi shvatili da je ovo nestvarno... al je ustvai moguce... ( )... ← aj mojne da se pozerishesh, kao imash brz net :P anywayz...si gledao Matrix pre nego shto si napisao ovo ? :] Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ma ne trenutna inspiracija... nevezano za bilo koji film il knjigu :) flipne mi mozak kako kad... :D (6mbita brz net... ma jashta ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 :( jedan ortak se isto žali,živi u Austriji,ima samo T3 :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Cesto sanjam da letim, a pre neki dan sam se pretvarao u sunce i sijao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Jel i to,bese,slusas trance?? :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 сањао сам ноћас да крешем неку рибу, која је у сну личила на једну бившу. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Jel i to,bese,slusas trance?? :D ← :D :DA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 psssssssssst... ovo je bolnica... ops ludnica... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 2 prethodna dana nisam spavala k'o chovek........Sinotj sanjala da kupam u chokoladi.....verovatno jer sam je previshe pojela pre spavanja:):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 sanjala sam da se nisam vratila sa kopa...:((((((((((( Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) Ne smem da ispričam san koji sam imao kada sam se vratio sa cirke pre neko veče :/ radža ftw :)) Edited March 20, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 este se i dodirivali glavicima :) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 dechko jesi li ti gej ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 tebe je sanjao;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 da nije jezivo, bilo bi smeshno . stijo na sledecem exitu spavash u kredencu, zakljuchan. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 e si igrao shah u snu? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 sisajtegaodmasadaodma sta je igi, oces da prozivis onu draletovu o betmenu samo ja da izadjem iz kredenca ← "dusho",ne zavaravaj se, ja ipak imam ukusa... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ja sam notjas sanjao kako jebem dve ribe iz osnovne u talu i bash sam smorio kad sam se probudio :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ja sam jednom sanjao kako jebem jednu ribu iz škole, nije loša ono samo je debil u glavu, sutradan me je najviše plašilo što mi se svidelo u snu :( Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sto sam imao neku zbrku od sna nocas...Brza kola, jurnjava gradom, ciganchici koji bivaju osakaceni pod shinama tramvaja,masovna okupljanja naroda i revolucija....Poslednji put da sam vecerao pre spavanja.... Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts