SavKe Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 @Taur:Pazi,ja volim da slusham sistem,ali je to totalno nebitno sad.A pitanje glasi:WTF is the purpose of this topic??? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Therion + SOAD girl to su <3 dva.... ← Sretjan ti rodjendan Priznaj, pochela si da slushash Seq. ← pochetju 3256-e......obetjavam... @Taur:Pazi,ja volim da slusham sistem,ali je to totalno nebitno sad.A pitanje glasi:WTF is the purpose of this topic??? ← da ti stavish 2 ista posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 @Taur:Pazi,ja volim da slusham sistem,ali je to totalno nebitno sad.A pitanje glasi:WTF is the purpose of this topic??? ← zar ti nisi isti ovakav topik napravio ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 offtopic: ...Pod tim ''velicina'' podrazumevam popularnost nekog benda,a globalna popularnost GNR-a je veca i od Rolling Stonesa i od Queena da se ne lazemo. ← Shta koji qrac??? Kako uopshte mozhesh da napishesh tako neshto? ...jeez... Gansi su imali svojih par godina na vrhu i tada se mozhda njihova popularnost mogla meriti sa Stonsima, ali ukupno gledano oni su odnosu na Stonse kao jedna kap u poredjenju sa morem. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Vala ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 da ti stavish 2 ista posta Ne znam koji je qrac u poslednje vreme ovom exploreru... zar ti nisi isti ovakav topik napravio ?! Ja sam napravio topic chija je primarna namena bila komentarisanje i utisci sa novog albuma SoaD-a,no sad shto su ga svakojaki pretvorili u hvaljenje/pljuvanje systema,to ja vetj ne mogu da kontrolishem... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 jebo vas soad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Sretjan ti rodjendan ← hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) offtopic: Shta koji qrac??? Kako uopshte mozhesh da napishesh tako neshto? ...jeez... Gansi su imali svojih par godina na vrhu i tada se mozhda njihova popularnost mogla meriti sa Stonsima, ali ukupno gledano oni su odnosu na Stonse kao jedna kap u poredjenju sa morem. ← Pa verovatno sam to napisao zato sto tako mislim.I zato sto mislim da za tih nekoliko godina dok su bili na vrhu su bili popularniji od stonesa i bilo kog drugog rock benda u bilo kom periodu karijere.A tome su u ogromnoj meri doprineli mediji (MTV pogotovo,ne kazem da je to dobro ali tako je).Jel si nekad video Stonese na MTV-u?(osim ovog poslednjeg albuma,ali dobro to se ne racuna ) My point is:vise ljudi slusa gunse nego rolling stonse i zbog toga su popularniji i zbog toga su ''veci'' rock bend,a ako smatrate da ja pod VECI podrazumevam kvalitetniji onda se ne razumemo. Edited February 26, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 vise ljudi slusa gunse nego rolling stonse i zbog toga su popularniji i zbog toga su ''veci'' rock bend,a ako smatrate da ja pod VECI podrazumevam kvalitetniji onda se ne razumemo.a sto lupas gluposti???!aj iskreno???da nas nerviras??? [:(!] Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) Evo ja mogu isto tako sigurano da tvrdim,da shto se mladje generacije tiche(znachi '80 pa na gore),garantovano mnogo vishe njih slusha GnR nego stonse. Jednostavno tako je,i ako su stonsi zasigurno vetje ime,GnR su jednostavno mnogo popularniji,mnogo se vishe slushaju njihove stvari,nego stvari stonsa. Edited February 26, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted February 26, 2006 Author Report Share Posted February 26, 2006 iskreno ja vise volim ganse a postujem stonse...sto se tice toga ko je veci bend to ne mozes znati jer imaju podjednaku publiku...npr. keva i cale i ostatak cele rodbine slusa stonse za ganze nisu ni culi....suprotno mojim ortacima... i tako to ide u besvest.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 pochetju 3256-e......obetjavam... Bolje ikad nego nikad. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 i Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Grupa je totalno ok... slusham ih od njihovog prvog albuma... specifichni su... meni su extra... ne znam za druge... mada u zadnje vreme... ova zadnja 2 albuma mezemerize i hypnotize nisu kao ovi ranije ... nisu kao predhodni... malo su promenili stil.. al to je to... ne znam da li ce jednog dana doci kod nas... da naprave haos... nikad se ne zna... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 soad... njegova majka je budala Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Savke ovo si ti napisao posebno obrati na zadnje recenice Znachi slusham ga vec nekih mesec dana,i utisci su mi se potpuno slegli.Kada sam ga prvi put chuo pomslio sam neshto tipa;"Shta koli ku**c...?!?!"Pa zar je ovo system??? Posle samo dva dana slushanja nisam mogao da se odvojim od mp3playera sa hypnotize na njemu.Prosto je nemoguce koliko je album fenomenalan.Jeste da zvuchi dosta drugachije nego li prethodni(bez mez.) albumi,ali sve jedno potuno mi je ok ova promena.Imam osecaj,dok slusham,da je svaka pesma josh bolja od prethodne i tako u krug. Prosto su sve savrsheno odradili,pesme su sad mnogo melodichnije i bogatije ali su i te kako zadrzale stari shmek system-a.Tekstovi i tem koima se bave pesme su fantastichi. Daron je mnogo vishe zastupljen kao vokal shto je isto skroz ok,jer se on i serz super uklapaju i dopunjavaju.A posebno mi se svidja jedna deonica u pesmi Stealing Society,ja neshto pozitivnije u zivotu nisam cuo. Hteo sam da izdvojim neku pesmu ali nemogu,jer su sve vanserijski dobre... Ajde sad neka hejtuje ko zeli,boli me uvo ako neko ne voli system ili im se ne svidja ova promena,jer mogu samo da im se sagnu,zato shto su ljudi majstori najveci na svetu,jer prosto sve shto naprave to mora da bude genijalno... Nije shija nego vrat ... stavi kesu na glavu pre 2 meseca si ih uzdizao do neba sad su ti prosecan bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 (edited) Savke ovo si ti napisao posebno obrati na zadnje recenice Znachi slusham ga vec nekih mesec dana,i utisci su mi se potpuno slegli.Kada sam ga prvi put chuo pomslio sam neshto tipa;"Shta koli ku**c...?!?!"Pa zar je ovo system??? Posle samo dva dana slushanja nisam mogao da se odvojim od mp3playera sa hypnotize na njemu.Prosto je nemoguce koliko je album fenomenalan.Jeste da zvuchi dosta drugachije nego li prethodni(bez mez.) albumi,ali sve jedno potuno mi je ok ova promena.Imam osecaj,dok slusham,da je svaka pesma josh bolja od prethodne i tako u krug. Prosto su sve savrsheno odradili,pesme su sad mnogo melodichnije i bogatije ali su i te kako zadrzale stari shmek system-a.Tekstovi i tem koima se bave pesme su fantastichi. Daron je mnogo vishe zastupljen kao vokal shto je isto skroz ok,jer se on i serz super uklapaju i dopunjavaju.A posebno mi se svidja jedna deonica u pesmi Stealing Society,ja neshto pozitivnije u zivotu nisam cuo. Hteo sam da izdvojim neku pesmu ali nemogu,jer su sve vanserijski dobre... Ajde sad neka hejtuje ko zeli,boli me uvo ako neko ne voli system ili im se ne svidja ova promena,jer mogu samo da im se sagnu,zato shto su ljudi majstori najveci na svetu,jer prosto sve shto naprave to mora da bude genijalno... Nije shija nego vrat ... stavi kesu na glavu pre 2 meseca si ih uzdizao do neba sad su ti prosecan bend... ← Ja i sada stojim iz tih rechi,premda samo obasnijo dalje u tom topicu da sam bio malo inspirisan chinjenicom da tje neko unapred da hejtuje system. A ti shto volish da pravish sluchaje i da prozivash mogao bi prvo da vidish shta sam to ja napisao ovde,i onda da mi kazesh odakle si ti majketi zakljuchio da ja kazem da je soad prosechan bend? U jednom postu sam pitao koja je svrha ovog topica,a u drugom sam odgovorio na prozivanja gde sam razjasnio o chemu je trebalo da govori moj topic,shto se jasno i vidi iz tvog quote-a. Tako da uchini mi uslugu and STFU. Edited February 28, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ajde sad neka hejtuje ko zeli,boli me uvo ako neko ne voli system ili im se ne svidja ova promena,jer mogu samo da im se sagnu,zato shto su ljudi majstori najveci na svetu,jer prosto sve shto naprave to mora da bude genijalno...majstori najveci na svetu?!?!?!?!hehehe...s'o kenjas???kako bre majstori najveci na svetu???covece ne mozes tako nesto da kazes...postoje i drugacija misljenja,postoje oni koje do jos uvek nisi cuo(mislim na bendove),postoje razliciti ukusi,postoji hiljadu razloga zbog kojih je ovo "majstori najveci na svetu" izuzetno glupo... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 i Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 majstori najveci na svetu?!?!?!?!hehehe...s'o kenjas???kako bre majstori najveci na svetu???covece ne mozes tako nesto da kazes...postoje i drugacija misljenja,postoje oni koje do jos uvek nisi cuo(mislim na bendove),postoje razliciti ukusi,postoji hiljadu razloga zbog kojih je ovo "majstori najveci na svetu" izuzetno glupo... ← Slazem sa svim shto si rekao,ali ne znam kakve to veze ima sa ovim shto si me quotovao?To svakako nije bukvalno mishljenje jer ja nemam tako neshto kao shto je najomiljeni bend,grupa i sl(pa vidite samo signu,avatar...).Vetj ima dosta stvari koje jako cenim,a to shto si citirao rekao sam u euforiji i pod utiskom novog albuma. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ponovo pochele svadje...Nek svako slusha shta hotje a druge nek ne vredja......Niko nema isti ukus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Niko nema ni isti miris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ja i sada stojim iz tih rechi,premda samo obasnijo dalje u tom topicu da sam bio malo inspirisan chinjenicom da tje neko unapred da hejtuje system. A ti shto volish da pravish sluchaje i da prozivash mogao bi prvo da vidish shta sam to ja napisao ovde,i onda da mi kazesh odakle si ti majketi zakljuchio da ja kazem da je soad prosechan bend? U jednom postu sam pitao koja je svrha ovog topica,a u drugom sam odgovorio na prozivanja gde sam razjasnio o chemu je trebalo da govori moj topic,shto se jasno i vidi iz tvog quote-a. Tako da uchini mi uslugu and STFU. ← poenta , je shto si ti napravio slican topic , gde si uzizao soad , a sad smarash decka shto je napravio slican topic ... inace neko je postavio ranije kad je bila neka rsprava neku sliku na kojoj je pisalo Arguing on Forum is like , Runing on Olympic games for retardet , If u win ur still retarded ... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Pa ti si otvorio o Megadethu. ← nije isto: yea Megadeth FTW!!!! i: Dave se vraća u posao Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts