Ankanar Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) E pa braćo Srbi, Zbog izuzetnog zalaganja nekih članova ovog foruma (verovatno ste već dobili PM) ja sam re Edited February 23, 2006 by Ankanar http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) ajde pls ako mozhe server da bude Dunemaul .. tamo imam chara i nemam vremena da lvlujem drugog .... ako neko nece nije problem dogovoricemo se :) Frakcija Horde. Ko je za ?? i ja da budem GM Edited February 23, 2006 by deGrasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 all for one ... one for all ako vi budete pravili ... im in.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvve Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 I ja se nadam da ce biti na dunemaulu ja sam za to!!!! Mortal Crusader Strike 700 mana 1 yard An ability dealing 2% of weapon damage. Reduces healing done to the target by 5%. Lets not get Crazy! Also starts a 10 second cooldown on all paladin abilities when used. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 super super.... ajde josh neko pa da imamo super guild ajde ovi iskusni .... shta vam smeta jedan alt na dunemaulu a? BUDITE SE !! [damn 10 je sati :(] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 ja ovde pravim najveću http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nijal Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 nesto smo se dogovorili preko pm... cekaj da mi odgovore svi. Rekao sam kome sam poslao predlog o novom guildu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Zar nije najlogicnije da pravite nove likove na svezem serveru? Kakav dunemaul.... Igramo Xavius... "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 stvari stoje 'vako!!! ja sam apsolutno za dunemaul tamo vec postoji gild sa 77 clanova i zove se "prvaci u tepanje"(glup naziv ali ajde...) zato ako pravite ista ja sam in i nema veze koji server a ipak sam za dunemaul!!! P.S. to sa "svi srbi su ninje" ne moze da se porekne, moj ortak je nizi lvl od mene i samo zato mu oprastam ali sta ces kad je debil,on cim vidi cest trci i lootuje i ne pita!kod mene to prodje kad ga vodim po instancama ali ima da najebe u random grupi. elem sta onda mislite sta ce biti sa 5 srba u grupi? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ne znam shto se tripujete da smo mi drugachiji od ostale populacije wow-a? ima noobova i ovde i onde, neki tje se opametiti, neki ne. moj savet je da ne tolerishete budale samo zato shto su srbi. p.s. mislim da je bolje da sachekate novi server... ili na xavianu da krenete kao shto modjo kazhe. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ma moze ali ako hocete onda sto pre to bolje! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 E ovako...guild se raspao ... valjao je samo kada je smorisha bio GM i Vestica, 3hunt,sham, senkica i ja officeri... druga stvar.... nemojte na dunemaulu P L Z !! Imam i ja 2 alta tamo ( pored maina) ali smorchina je tamo kretati iz pochetka ajmo na neki RPPVP server plz :)))) i svi igramo paladine i idemo 10 man Onyxia :)) ( Naravno napravimo 5-6 grupa od po 10 paladina i takmichimo se ko ce pre da je ubije :)) Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nijal Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 zasto se zajebavas??? Bar budi ozbiljan, predlog je odlican... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 nema od toga nishta sta kao vi cete jednog dana da farmujete nefariona lol....al ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ja sam bio ozbiljan kada sam prichao za RPPVP...tamo je bash zezanje O.O a i nije velika populacija..nije sjeban ah i tako... btw neman....ajde mrsh :P Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ocesh ?? to choveche ajde ljudi barem da pokushamo... znam da su prethodna 3 pokushaja bila uzas ali jebiga sad znate koje su greshke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 i am in...ali nikako dunemaul,xavius moze ili neki drugi novi,nije bitno... learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobchina Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 HM.. samo neki nov server dolazi u obzir pa da pocnem novog lika.Inace ideja je odlicna, i ne bitno je da li ce biti horda ili alijansa, licno voleo bih hordu vise jer je stvarno imba... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 E ovako...guild se raspao ... valjao je samo kada je smorisha bio GM i Vestica, 3hunt,sham, senkica i ja officeri... druga stvar.... nemojte na dunemaulu P L Z !! Imam i ja 2 alta tamo ( pored maina) ali smorchina je tamo kretati iz pochetka ajmo na neki RPPVP server plz :)))) i svi igramo paladine i idemo 10 man Onyxia :)) ( Naravno napravimo 5-6 grupa od po 10 paladina i takmichimo se ko ce pre da je ubije :)) ← Мene zaboli glava kada pomislim na gomilu polupismenih tinejd Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) moze koji hocete server samo nemo'te alijansu!!! usput nemojte te RP, PVP je zakon!!! Edited February 23, 2006 by shpanac ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) Ja bih za promenu voleo alijansu...smaraju raspali questovi za hordu radio sam ih po 100 puta :P Mada ne znam koliko ce biti odziv na ovako neshto..uzimam sebe za primer: 1) imam maina u uber guildu, radimo sve instance i treba mi dosta vremena da bih dovoljno posvetio paznje tom jednom charu 2) imam alta 30lvl na Stormreaver serveru i nameravam tog malog human warra da izvedem na pravi put :) i tu naravno treba malo paznje i vremena 3) imam i ja bre Rl, obaveze i sl...ne verujem da mogu da izdrzim i treceg chara :)) ali naravno ovo je samo moj lichni primer ali mislim da ljudi koji vec imaju maina koji je "zauzet" nece imati vremena da se poosvete tom novom... Znachi mislim da nije problem to shto smo mi Srbi "mentoli pa ne mozemo nikako svi zajedno" , vec mislim da nemamo svi toliko vremena da bi se zajedno ujedinili i krenuli iz pochetka na jednom serveru ! Edited February 23, 2006 by Sharulja Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 sta se hoce,to se... usput batali "izvodjenje malog human warra" na pravi put!!! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ja sam obrisao rouga lvl 22 na RPPVP serveru...i snimio sam ki drakepas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ja sam obrisao rouga lvl 22 na RPPVP serveru...i snimio sam ki drakepas :D ← jao da nam ovo nisi rekao ja ne bih mogao da spavam... sad sam stvarno odusevljen,ti si mi idol,daj mi sliku da je okacim na zid... KAKVE BRE OVAJ TVOJ POST GORE IMA VEZE SA TOPICOM??? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts