Lucky Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Meni je to skroz zabavan topic, tako da ga citam. Kad nisam na forumu par dana pogledam samo poslednju stranu, jer se toliko namnozi da nisam u toku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Neka vrsta pražnjenja, volim da ispišem šta se desilo danas, a pročitam par predhodnih. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 realno... 2 ;) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 bu(d)zdovani znaci u vecini ;) lepo licno ja sam pre postovao, samo da bi dodao jos koji post, ali ne idem vise tamo... bljak pogotov kad cujem... ma nista... ne volim da hejtujem Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ja ga najmanje posecujem od svih topica...jedini topic koji preskacem...ustvari,preskacem i politicke vecinom...:)) mozda pocnem da ga posecujem,ako mi neko kaze nesto zanimljivo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Chitam kad mi je dosadno i pishem kad mi je dosadno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 I stvarmo se isprazni covek koji je svojevremeno imao 20 postova dnevno, a sada samo 10... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Darijane sta mislis da li nekog zanima ovaj tvoj topic? :P Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Ne zanima me ni najmanje. Pre sam mozda par puta otvorio topic, i pogledao par postova. Brzo zveknuo "back" i nisam vise dirao topic... ← Takodje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Pa svi sto su glasali za NE nek se upucaju sa lopatom! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts