.:dH:. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) Evo slike: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edit:Kako je moćan Google Earth! Edited February 21, 2006 by Prist Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Vec cetvrtu godinu na relaciji dorcol, donji - prag, ceska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 U kanalizaciji. ← Chachak, Atenica - najvece selo ikada.Nije selo kao selo nego kakvi ''likovi'' zive u mojoj okolini. Zivim ovde 6 godina mislim i ne poznajem nikog osim par komshija. Necu da poznajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 to je kao pitanje - Da li su etf-ovci poceli da jebu neshto a da to nema natpis - Made in Taiwan ← uuu lave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 eno mene tamo skroz levo na kalijevoj fotki :) ← mashi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 E sad akada ste okacili sliku moram i ja :P Dakle slikano sa krova zgrade.. Ne da puca pogled nego ubija (oko 500k) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 eh sad,kad morate vi,moram » Click to show Spoiler - click again to hide... « :)))) cimam se,nije toliko kriticna situacija :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) ljudi kako da smanjim sliku...tj. velichinu velika je 1.6 mb, sa digitalca ...mesto blizu Vranja kad sam isho za badnjak [bozic i tako to...] hahhh da vidite neshto od chega cete da mada nije toliko grozno... Edited February 21, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) poshalji meni na mail (spuuzh@gmail.com) ja cu smanjim i okachim i inache ovo je stator(e)ova slika a ovo je moj soliter sa kojeg sam ja slikao :P ladno se vidi spu, ono otprilike na sredini slike, je osnovna shkola ? jes jes, OS "Sutjeska" Edited February 21, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 http://www.klanrur.rs/~ivan/pics/gajba.jpg ← omfg meni se taj novog beograda najvise svidja ,posto taj deo jedini izgleda na grad :) ovo ostalo je kao neki geto (hate),uvek kad prolazim tuda se zadivim kako do jaja izlgeda inache zivim na crvenom krstu ,pored beogradskog dramskog pozorista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 jes vala, kili momče, dobar mi je kraj skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) moje selo Kac ( to mu dodje nekih 12km od NS-a ) sa tornja slikano » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « dome slatki dome » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited February 21, 2006 by travar Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 lepa kuca ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 dobri ste mi sa tim pričama "ja sam u kaluđerici i treba mi 15 minuta do slavije" :) ← Od korijevog koteza sa mojim tetrapakom dodjem za 15-20min do vuka, ne pitaj kako :) topic: Old Karaburma Hill, kod ofk stadiona [mnogo se gradi i dosta izgradilo burzujskih zgrada kod mene, tako da su fotke na google earth mnogo matore :) ]. Postujem slike kad dobijem u posed digitalca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) pise mi u profilu Blok23 BRE ! pa ja bi pre reko da paviljoni i ti stariji delovi nbga lice na geto Edited February 21, 2006 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Arandjelovac svi znamo gde je to jel tako? tako je :D Inace sam zadnje 3-4 godine nonstop u bg-u sad trenutno zivim na dusanovcu. jedini delovi beograda koji lice na nesto su u stvari na potezu od kelemegdana do autoputa i ovamo do dunava ovo ostalo je vise onako kao cista posledica prenaseljenosti... a sliku mozda dobijete kad uzmem nekog digitalca ... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 matori Vracar vrachar ... nemam potrebu da pravim te proseke vremena do centra ;) ← ja pravim prosek koliko mi treba do prvog Una :) nekada sam to chinio za Maru ali sada je vise nema... otisla je u legendu :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Rodjeni Dortjolatz, od pre 2 meseca zivim na Karaburmi, svoj na svome, imam svoj mir, ne zalim se, dobro mi je a ne ko "neki" nabedjeni snobovi ovde :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) moj glupi pogled na deponiju http://slobodanmi.users.sbb.co.yu/IMG_5345.jpg dobro sa terase je sava i priroda ali to me mrzi da slikam :) Edited February 21, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Ja sam izdao kucu kinezima :PpP Inache mi baba i deda zhive u 70-om Svi smo mi u dushi kinezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Moram i ja da okačim sliku svoje "hacijende" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Ja sam izdao kucu kinezima :PpP Jesi ti siguran da je to toliko dobra investicija?? :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Pa ako je pametan da im uzme dovljno para jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Dzaba ti pare ako nemash vishe kutju :)) Chitaj, ortaci iznajmili gajbu za novu godinu za 1000 evra... zurka je bila super... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 U ovom spokojnom graditju :) , mada cheznem za NS-om... Indjija zima indjija leto indjija... neshto thats enaf info for now [mexican] Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts