Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

немој Кудрави Медо, мисли на чоколадне богиње, плажу са вулканским песком, једрењак и хладне коктеле.

иначе, тачно тако сам се ја осећао у понедељак...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

немој Кудрави Медо, мисли на чоколадне богиње, плажу са вулканским песком, једрењак и хладне коктеле.

svaka ti chast... sad je meni do kanapa...

otju ja plazhu, jedrenjak i koktele :'<

inache bi i ja mogao na neku operacju nosa (ne devijacije nego da ga smanjim:), ili jednostavno da se shisham da se ne primeti toliko. ovako samo njonja viri iz kose :]

inace2 lep je dan opet pa palim malo u shetnju na gardosh, a ako budemo raspolozheni mozhda i do ushtja

poslic kao i svakog drugog dana... danas sam bash neshto extra raspolozena... diktatorka vodi kuchishte u selo, Vlada mi saopshtio lepe vesti - gledamo se u petak :o), buila do shkole i uchiteljica pohvalila malog teroristu... izgleda da je konachno prebolela to shto njen tata i ja ne zivimo zaedno pa je krenula da uchi i popravlja se u shkoli... i shta bih vioshe mogla da pozelim od danashnjeg dana, osim mozda da mi neka cigla padne na glavu kad se nocas budem vracala kuci i oslobodi svet muka... :o))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

umoran sam, a dan još nije gotov.. mrzim glupa cimanja.

[:(!] E, kad bi ti znao shta si upravo rekao....  [:(!]

"baš mi se sviđa ovaj dečko, i super se slažemo, ali moram da ga otkačim. ima kola i stan, pomisliće ljudi da sam sponzoruša."

:P :)

кад се разбијем у бедаку, сутра се мрзим још више...

al' zato dan posle nikad jachi =)

Could be....ja sam priznao krivicu (prolazak na crveno) i dobio godinu uslovno

ja tako priznao da sam bio cirke pa mi i uzeli vozachku i naplatili =)

btw

shta mu dodje uslovno?

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

btw

shta mu dodje uslovno?

Daju ti odredjeni vremenski period...ako napravis prekrsaj u tom periodu, izvrsava se prvobitna kazna. Moj primer: za prolazak na crveno kaznili su me sa 3 meseca oduzimanja dozvole, ali su mi dali godinu dana uslovnu kaznu da ne smem da napravim nijedan prekrsaj ili ce mi uzeti dozvolu na 3 meseca...... Kapish?

naravno da hoće, nije to kajblo63 :)

konačno sam odradio sve stvari koje je trebalo da odradim, sad ću da večeram i eventualno gledam fudbal (al nemojte nikom da kažete da sam gledao fudbal i to na tv-u)

Mislim da bi trebalo da poradi

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...