Corey Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Aj mi reci da je to u lokaciji samo zezanje i da si ti u stvari iz Beograda :)) ← Iz Pariza je,sećam se kada je prićao o dolasku u BG...ako nije baronisao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Hahaha, nisam baronisao :) Trebalo bi sad za raspust da dodjem do begea - za nekih 15-20 dana, pa ako ne nabavish do tad, javi da ti recnem na dvd-eve pa cemo se iskombinovati nekako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 E fala ti ko lebu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Otrio sam novi čaj! Za sve vas tamo čajopije, ovo je must-try! Kupite sušene borovnice (ovo je malkice retko, ali ima u većim rinfuzima), skuvate ih u vodi (otprilike supena kašika borovnica na šolju čaja), uživate! Probajte, extra je. E i nemojte da cedite ono što ostane od borovnica. To je najbolji deo! God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Nabavila ostatak potrebnih programa za normalan rad compa........I StyleXp.....Odo' da skidam teme.....da mi comp bude lep do sledetjeg pada systema....... Malo se pokvarilo vreme od juche........nismo imali poslednji chas(bar neshto dobro danas)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Doshao iz shkole i jeooooooooo. Igrao malo WOW i sad ircam. Treba da ustanem ujutru da chitam "Chicha GLorio" ali mi mrzi. Inache u shkoli ne odgovaram nishta jer me "boli" vilica. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 pustio novi dc++ da se skida... pricam sa devojcicom... neki problemcici izranjaju, pa da ih sasecemo... sad jos malo da izblejim po netu, pa koma... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 (edited) Popushio pljugu posle nekog vremena [batalio sam], odvratan osecaj. Edited March 21, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 dan poceo bezvezno, kisha padala ja se smorio... otisho na faks... posle faksa eto cuda, razishli se sivi oblaci i iobasja sunce... iskoristih tu priliku i proshetah se vila burgeze... sheto se po parkovima... zabo se na klupicu procitao nekoliko novosti iz newsweek`a ... iskuliro malo, pa se proshetah gradom... divota, pa gajbi - teretana -supermarket... i tako, gajba... gledo ultravajlet sa millom realno film je vejst of tajm... sad gledam veding krasherse u nadi da ce d\a me oraspoloze jer sma upao u neki bzvz trip... :/ ahhh ni tralalla ne mogu lepo da izgovorim.. ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 kruko, nemoj se približavati otvorenom plamenu, eksplodiraćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 konachno mi vratili mog chichicu... sad jurim one maijake iz sbb-a da dodju da mi srede net, placam vec dva meseca, a veza nikakva ili konekcije uopshte nema... koskice cu danas da im polomim... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sad sam ustao... trba nesto caletu da donesem iz podruma,mrzi me... ;( idem da kupim lebac,nesto jedem,ucim istoriju i posle u skolu :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 sve je to psihosomatski ja da ti kazem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pa da neki psihoso..m...valjda se tako kaze ptica na latinskom :) Pu Pu Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pao mi zvucnik zbog glupog zemljotresa srecom i dalje radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 zemljotres urnebes , hajde podji sa mnom i zaboravi na sve ouuujee ;))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 kakav bre zemljotres ??? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 nisi osetio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ja ovde na cetrnestom spratu jesam boga mi. probudio me. enivejz veceras idem na premijeru ove "karaule". pa na neko pice valjda. itakoto. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Moram ga imati... :))) zemljotres urnebes , hajde podji sa mnom i zaboravi na sve ouuujee ;))) maaaarketiiiing telefoooon :)) Edited March 22, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Posle škole svratio to jedne pekare u kraju gde je najbolja makovnjača u kraju..ahh kako je dobra,uživao sam u svakom ukusu,samo posle nisam smeo da se smejem Danas bi trebalo da krenem u gym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 dobar motor, nemesis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 da stvarno, ql motor nemesis inache, odo O5 s tjaletom do elektro shopa. juche su me zajebali :( inache, kada smo vetj kod motora, ne znam zashto, ali tjale mi se smejao u lice kada sam mu rekao shta hotju za 18. :/ » Click to show Spoiler - click again to hide... « al' sam skroman :> lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 onako dan...slusam guru i nightamre on wax. izasao im novi album, gladan sam kao pas It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Juju, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts