Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

bio u gradu, odlepio....

razlog: ortaci i ja digli neki fin kes na kladionici (svi puni) i kao ajmo festu veceras da pravimo...i sve bese dobro upocetku (kad je bal,nek je maskenbal) od heineken, tuborg , shmele fore itd... ribici i kao naletimo na drugaricu,svi cool kao opusteno aj ona sa nama ... i onda pocinje skenj dogadjaja ... svi se skenjavaju zbog nje jer se njoj ne ide na neku zurku pa ovo pa ono , pa ostace sama u kolima pa trc kod nje ovaj pa onaj pa ja.. i tu odlepim i sednem u kola svako svojoj kuci i u pm...

i onda malo povezem u cemu je problem i ortak mi kaze na foru :" ko te jebe kada si dobar kao 'lebac.."

i onda malo skontam ,kao trudis se celo vece svima da ugodis , nerviras se za druge , kidas sebi zivce , svadjas se sa drugima ... a u stvari svima se jebe za sve i ti jedeini ispadas bilde....od danas krece druga prica ".. fuck you,i wan't do what you tell me..."" itd... puca mi prsluce za other ppl i probeleme i uostalom za sve [:p]

fml

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Anegdote u vezi Caneta iz Partibrejkersa (c/p sa drugog foruma):

Cane sedi na stanici u nekoj nedodjiji na periferiji Beograda, cekajuci poslednji autobus za civilizaciju. Dolazi autobus, u njega ulazi neka riba, a Cane ostaje na stanici, iako sledeci bus dolazi tek za par sati. Riba koja je usla vidi da on ne ulazi pa mu kaze: "Hajde, sta cekas, nema autobusa do jutra."

Cane odgovara: "S tobom, grobe, nikad!"

Pre ovog (valjda) pretposlednjeg Colinog albuma i koncerta na Marakani, Colu menadzer posavetuje da mozda ne bi bilo lose da se napravi neko gostovanje na necijem albumu, ili na njegovom, mozda neko gostovanje na koncertu i sl. I da mu covek spisak od nekih 5-6 imena za koja je mislio da mogu da budu (medijski/finansijski) isplativa. I Cola iz tog ponudjenog spiska odabere bas Caneta.

Pozove coveka, i krene u prica "Slusaj Cane, mozda ne bi bilo lose da...bla bla bla... pa mozda gostovanje na nekom CD-u... bla bla bla... pa koncert... bla bla bla..."

E sad, glavna kvaka je da Cane ovo slusa PETNAEST minuta bez progovorene reci, i kad je ovaj zavrsio, sledi pomenuta replika "Colo, na cemu si?!" i spustanje slusalice.

Koncert u Nisu, Cane izlazi na binu i vidi neke blago ruralne tipove u prvim redovima. Pogleda ih onako popreko i kaze: "Gde ste, seljani. Dosli ste koncert, a? Sto ne idete na njivu, da orete?"

I ovi ga razbiju.

Zove Cane neku ribu telefonom. Javlja se njena baba i pita ko je.

"Ovde Cane, mogu li dobiti Jelenu?"

"Evo, samo malo, Bane."

"Ne, nije Bane. Cane. Kao cvrkut ptica."

Pouzdano postojeca Canetova izjava: "Lise te svega, pa licis na lisaj."

Negde 1990, svirali (Betmen) sa njima u Domu Omladine, i pred koncert u bekstejd

[roflmao]

da dodam jos onu sa exita 2002. koncert je pocinjao relativno rano, 7, pola 8. naravno dan, i na mejnu daj boze 1000 ljudi (sto nije malo, ali kad se uzme u obzir velicina stejdza, izgleda prazno)

"deeste shako jada" [:D]

zaboravio si ono kad je prozivao antona...ali se ni ja ne secam kako je to tachno ishlo.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Koncert u Nisu, Cane izlazi na binu i vidi neke blago ruralne tipove u prvim redovima. Pogleda ih onako popreko i kaze: "Gde ste, seljani. Dosli ste koncert, a? Sto ne idete na njivu, da orete?"

do mojega je bilo ovako, pre ce biti. "cao nishlije, gde su vam traktori" to mu je jedna od chuvenih:)

"deeste shako jada"

zeshce frke zbog tebe podnosim:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Sinoc od 19:30 do jutros u 6:00 kelnerisao, sankerisao i prao sudove u restoranu "Natalija" u Zemunu...znaci koma...

UbiJo sam se od posla za 2 somica...jbg meni dosta imam 15,5 godina...

Nego evo sad blejim kod nudlice na gajbi on je ok, malopre sam se cuo sa njim najrazgovetnije kaze "De si siso" i "Evo ono"!!!

I najbolje peva ono sa nilskim konje i kerom ono "In the junge...."!

PozzZ!

posle paklenog vikenda sa toliko LOLova koje ne mogu ni da nabrajam pred povratak kuci danas uganuh zglob na levoj (mislim da mi je ovo prvi put na toj nozi) .. dok sam se popeo gore vec je velichine teniske loptice :( shto je josh najgore imam upalu butina od petka/subote/nedelje .. kad sam silazio po pljuge plakao sam ... srecom na pinku bio perl harbor pa sam se nasmejao do suza opet :)

valjda ce mi se reshi ovo sa zglobom za par dana .. mrzim imobilnost

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

blah... skenj, frka, smor...

sutra na oralnu (al operaciju :\)

izvuci cu jos minimum nedelju dana postede, al jebes ga.. nekako bi vise voleo da ipak odem u armiju, nego da me seku...

smorih, znam, al boli me kurac...

tome ovaj thread i sluzi.. da se iskukam [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

zavidim ti siso :))

forca roma leeeeeee forca roma aleeeeee [:D]

nije bilo loshe 2:1 za romu jedan gol su ponishtili jer je dat rukom :D

sad gledam neshto... ono ok je veche bilo iako cu sad da legnem... skinuo sma skoro 4 filma... jedan je na 80% *platoon... slusham monti pajtonvce - olvejs luk on d brajt sajd of d lafj... bio na tekmi, otpratio do ortaka do stanice (sa kim cu sutra u bolnicu da vidimo kolko mu je loshe :/ ) svratio do meka... moram ponovo reci da je lep rim nocu, nema skoro turista, cisto je... i lepo je osvetljen *tamo de treba... usput popushio tompus... nije ni hladno ni toplo bilo vec taman... malko koristio mobilni (msg)neshto malo razmishljo o buducnosti... malo gledo u buducnot... i tako napiso jedan eksplicitno lucidan post... trenutna inspiracija koja je gone bad... [:D] skinuo pjesmice... i tako a vi kako te? :)

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

Kao neshto vrednujem... Kome se josh radi ponedeljkom ovako rano, ali shto se mora nije teshko... A lep dan napolju... Kako bi mi prijala jedna poduza shetnjica... AAAAAAAAA.... Ocu napolje iz ove pecine!!!

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ustao, kafa, cigara...

pustio outlook da mi skida gmailov inbox, spremam se da se nazderem sarme kao da mi je poslednja, i tako... jos malo izbleja, pa put pod noge...

btw, takodje mi krstarica ide na jaja, nesto su skroz sjebani ovih dana.. doduse, kakav admin team ima, jos je i dobra...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Juce se nesto sigrao sa kernelom na kompu i pogadjate sjebao sam ga [:p] ali nije nista strasno [:)]. Sada sam bio kod doce da izvadim uput za vadjenje krvi koje bi trebalo uskoro da obavim, pa cekam komsinicu na kafi pa posle toga na neko maratonsko ucenje ili ako se mnorim nesto drugo :)

za nekih sat ipo palim na tekmu, roma vs neki tim... *koji sam huligan dve tekeme za manje od nedelju dana [:D]

( [;)] )...

[:(] ...srecnik [:)]

Meni je zelja da odem na neku tekmu Sampdorie...jos kad bi to bio gradski derbi sa Genoom...izdrkao bih na stadionu [:D][:D]

inace...sad ustao,slusam neku muzikicu...kako volim ove lepe dane....

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Da se razumemo - Stivie Wonder je jedan od najvecih muzicara zabavne (ovde mislim na sve sto nije klasika) muzike ikada. Covek moze da otpeva bilo sta, sam komponuje, sam pise tekstove koji su odlicni. Medjutim, meni je nesto uvek smetalo tu, a to je u stvari aranzman (valjda se to zove tako), nikako ne mogu taj sintisajzer zvuk da podnesem, ubija me.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...