Nemesis Enforcer Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Dobio shulj od sedenja za kompom, e... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Doshao od spolja , bio da raskinem sa devojkom , plakala je , tako da smo posle 5 minuta ponovo zajedno.Kako sam jebeno slab na zenske suze , strasno , sad sam i ja skenjan...sve u kurac. ← не ваља ти то. мораћеш са њом да раскинеш кад тад, а следећи пут ће ти бити теже... stigo je poziv ahahahahaha da ga zenimo pre ili posle ← utaj sine majka zove...:))) ← бештебремишеви MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) jebote danas 18. rodj najboljem ortaku sinoc bio na njegovoj gimn. crtao do 5 ujutru jebenih sati. zaustavile su se 3 patrole za celu noc stali - svirali - i prosli - mrse muda i na kraju sam se smorio jer sam otisao nespreman/bez skica i ispalo je krsh ~ ali glavno je da se on odusevio. A akcija glavna je sto sam ja sada komiran, treba da se spakujem; odem na to sto organizuje - na napijanje i onda ja i on sutra ujutru u 8 da budemo na autobuskoj stanici. odo da spavam'~ Edited March 17, 2006 by Snou^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 не ваља ти то. мораћеш са њом да раскинеш кад тад, а следећи пут ће ти бити теже... бештебремишеви ← Znam , ali kad je pocela da place jos sam kao bio u fazonu , ma ok izdrzacu i kad me je pogledala onim ocima prepunim tuge u kojima se sjaje suze , znaci nisam mogao , strasno.A opet preko poruke da raskinem mi je nesto najskrnavije , ali ako opet bude isto , onda mi nema druge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 da ga zenimo pre ili posleznash kako se kaze u narodu: ko nije za vojsku nije ni za zenidbu. dakle, prvo vojska onda svadba:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ^^ Hocesh da kazesh da sam pogreshio shto sam se zenio a nisam ishao u vojsku? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ne, nego si vishe hteo da jebesh nego da budesh jeban :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 oduzmite maudu shtafetu vishe, zaleteo se u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 malo sam ozdravio. ;>. al samo malo. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Razbolela sam se........+doshi gosti iz Rusije i samo vise na telefonu pa ne mogu na net....Ja ovaj rachun ne platjem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 petak a mene bash briga, ima da ostanem i da skidam muziku da punim svog ipoda kvalitetnim stvarima :) ehh da i imam upalu... ramenaaaa me ubijajuuuu uf skinuh vorena dzija weeee regulishemo :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 torent na pm molicu ← e sry, sad sam se setio, imam na dvd`u jebga :)) ortak mi je snimio. ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 bio do ortaka.....gledali kamiondzije.....znaci zlo....vristao sam od smeha......ispio kavu bleja na netu.....skidanje zike.....klasika Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Dzungla!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Bio pre podne u shkoli na jednom chasu, ceo dan crtkao neshto u Photoshopu, posle otishao na predstavu "Buba u uhu", a kasnije i u KST... Sve u svemu odlichno iskorishcen dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) Bio sa gore navedenim na predstavi, upoznao brdo zanimljivih likova, video ortaka iz srednje posle skoro 7 meseci, bili do KST-a, odlichno veche bez obzira shto me noge extremno otkidaju. Edited March 18, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Gledao sam kvalifikaciju F1, sada skidam nove epizode Lost-a i chituckam phorum. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 grrr propustio sam kvalifikacije za f1... Inace sada treba da odem da rasprodam sav visak sto sam juce izvadio iz fioka juce taman da malo napravim red u sobi a i neku kintu da zgrnem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 koji ti to vishak drzish po fiokama? kokain? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Sinoć se odvalio ko bulja,dva ortaka častila u birtiji za rođendan.Posle kreuli do Drame,stigao do ulaza i skapirao da mi je bolje da idem kući da spavam i otišao.Usput sabio jednu picu kod tome i po palačinku u keopsu i glumcu.Celu noć sam pio vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ustao ranije, verovatno zato shto treba da uchim i da pishem neki tekst i svashtajosh. Pff. Smor. Mada lepshe se osecam. Sunce napokon. Nisam ga video 3 dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 arhitektura= ZELDI POWER;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 a bilo vam kao loshe? dokle ste ostali na kraju? ja sam na srecu izgleda izbegao najgori radio teheran 93. Ali kada sam chuo samo u snu, samo mi je kroz glavu proshla pomisao kako li je kruku samo u tom trenutku. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Usto iz kreveta jedva idem da hasam nsto pa na trening Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Jedem palacike gledam tv mozda odem do sajma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts