Sharulja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Auuu ala me boli oko.. ako opet budem trebao da nosim jebene naocare smoricu se... ← AAaaaAAaa nosi naochare :P Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ^ chemu taj avatar :( it gives me needs lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 YEY novi avatar =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 majke mi sharuljo avatar ti je.... slina mi curi :( ko je ta riba, koji je spot u pitanju hocu sve da znam! a viidi kako joj sisa viri! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 hah kruko sine .. ne znam shta da ti kazem sem da pogreshno pristupash celom problemu, mislim chemu ove kuknjave posle svega shto si sazvakao uopshte, a i u ovih poslednjih 7 meseci ? kad ce vec jednom da padne to pomirenje ? sinoc nije bilo loshe, nisam se ucrikao al ima vremena za to danas :) posle rhh-a u kome sam bio 100% uveren da neshto nije uredu jel ono je nemoguce da se gubi onako hp (mada mozda mi se desilo da sam bio usporen za jednu dimenziju ), pobegla nam 75ica ispred nosa, al koliko sam primetio to Margija nije tangiralo jel smo svratili do Skandala, fino se izdjuskali, nashli se sa nekim ortacima od kojih neke nisam video nepamtim, isprichali, shacovala me neka lezbacha :) sabio 3 tekile i shto je najcrnje u povratku gajbi ushli na prevaru na zadnja vrata, seli i klackali se sve do kuce opushteno ko dva dzangrizava mapetovca sa balkona shacovaci neko dete od ortaka koji je uleteo kod mosta :) odoh da kuvam neshto • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 djuskali ste u Skandalu! e da sam znao isao bih da i ja djuskam. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Učio malčice i sabijao čaj od kamilice.Sad "mali" odmor pa da završim sve dok mi stalja ne donese novu epizodu Losta...can wait....:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 brate sto se niste javili jebote kad sam i ja propustio bas, a poslao sam ti uruku? e bre :P ma bilo je sve u redu, nego smo ukljucili sami sebi banana mod sinoc ;P kakvih zadnih 7 meseci bre? :) mnogo se ti hvatas za taj broj sedam :) ne pristupam ja nikakvom problemu jer problema nema, samo zelim da promenim svoj zivot idem i ja da kuvam, sherpe i stomak chekaju :P ← brate, ne chujem uruku u jakni .. trebao si da zovesh, uruku sam primetio tek kad smo izashli shta banana mod .. moj skor od sinoc kao i xy vecheri unazad je 2-1 pa brate polako .. kad si chekao 24 godine u chemu je problem da take it slow i bez nerviranja, vreme je jedino shto imash idi savi neshto ;) djuskali ste u Skandalu! e da sam znao isao bih da i ja djuskam. ← ste rivali u narkicu =) ? btw nisu novine :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 cackam uvo. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 odo da uchim, smorio sam se.... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Doshao u subotu na shljaku, ne pamtim od kad. Za neverovati, kolege se, svako svojim poslom, skupile vishe nego radnim danom :) lol Danas sam u nekom extra hejt fazonu, a vidim da se i na forumu fura neki slichan fazon. Kakav sam ludak, odma ste me smorili da hejtujem... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 mozda cu sad da idem da vozim kolca.. veceras mozda sa ortakinjom do grada .. vozila bih kola veceras ..al garantovano necu smeti .. a i da ih negde ne ispresavijam :))) napravila sam animaciju u photoshop-u jeeeej , ali mnogo je piglu :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Aj okachi da se osetim pametno? :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Animacija u PS-u? :) završili se radovi na trećem spratu i doneli prase da se proslavi.Znači pečenje nikada nisam bolje jeo....ufff...posle toga kolač sa višnjama,oću da puknem :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 i ja sams e vala nazdrao danas, a taman sam napredovao u smanjenju brzine jedenja i kolicine, strasno. Inace, nema nista novo, subota je uvece i gde je moja mala. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Danas nisam nista ucio :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ja jesam vidi 16 stepeni sjajno idem malo napolje I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 odoh u neki zez :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 idem do babe. pa onda u bioskop. snije. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Auu ceo dan me boli glava do jaja... necu nigde veceras... shit... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Danas ustadoh u pola dva, do sada skidah nekih 60MB dial-upom, posle idem u birtiju... ...inače klopao sam ko pravi, evo curim niz stolicu i češkam trbuh... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Sestra potpisala ugovor sa modnom agencijom... Ja nisam htela ni sa kim da se svadjam ali sam morala... Lep dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 na poslu, fuck... mrtva sam umorna... celu noc nisam oka sklopila... kud me ona dva Vladimira nagovorishe da u 1 nocu gledam onu glupost od King Konga... iskren savet, nikada dechka i brata koji imaju isto ime nemojte drzati u jednoj prostoriji, ume da bude gadno, veoma gadno... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Aj okachi da se osetim pametno? :) ← neecu , mnooogo je glupo :) ... vozila sam i ucila da parkiram paralelno i naravno da mi ide uzasno :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 glupo smrdljivo sugavo $%^&^%$# vece i 16 stepeni i glupa setnja i jebemtizivot I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts